از من کلا برنامه نسب نمیشه ارور میده حتی با -- unable to install:41:
از من کلا برنامه نسب نمیشه ارور میده حتی با -- unable to install:41:
گوشیت چیه؟نقل قول:
آپدیت کردی؟
شاد باشی:40:
با سلام
من گوشیم که 5800 با استفاده از خود نرم افزار آپدیت نوکیا آپدیت کردم از ورژن 21 تبدیل به ورژن 50 شد و دیگه نیازی به نسب این نرم افزار هم نبود چون روی خود ورژن جدیده بود نقشه راههای ایران و شهر تهران همبه صورت فارسی دارم فقط ایکاش نقشه شهر های دیگه هم بود ( مخصوصا مشهد )
نقشه مشهد رو هم به طور کامل داره دوست عزیز...نقل قول:
کافیه به لینک های پست اول مراجعه کنی
شاد باشی:40:
سلام
ببخشید یک سوال
منظورتون از نقشه شهر ها که نوشتید چیه ؟ یعنی نقشه ماهواره ای شهر ها رو هم داره ؟ روی گوشی من(N97mini) نقشه ماهواره ای رو از اینترنت میگیره ، نقشه راه های کشور رو هم داره با جهت یابی دائمی ، ورژن 3.04 هم هست فکر کنم . نیازی هست این رو بگیرم ؟ یعنی نقشه همه کوچه خیابون های شهر های بزرگ رو داره ؟ (من اصفهانم) یه وقت این لایسنس جهت یابش به هم نریزه ؟!(البته شنیدم free شده برای همه ، درسته ؟)
سلامنقل قول:
نقشه ماهواره ای (گوگلی) نیست! منظورم از شهر ها همون تعداد شهرهایی هست که اسکرین شات هاش رو گذاشتم...:46:
+ راه های کشور
این نقشه شامل اصفهان هم میشه! و مشکلی هم برای لایسنس به وجود نمیاد...چون نیازی به برنامه ندارید و کافیه نقشه رو بریزید...
شاد باشید:40:
بچه ها من نقشه تهران رو ريختم ولي فونتش انگليسيه. چيكار كنم فارسي بشه؟؟؟ قبلا فارسي داشتمش
زبون گوشیت رو فارسی کن.نقل قول:
آخه نمي تونم گوشي فارسي رو تحمل كنم.نقل قول:
قبلا زبون گوشيم انگليسي بود ولي مپ رو فارسي نشون مي داد
من هم دوست ندارم گوشیم فارسی باشه برای همین از مپ انگلیسی استفاده میکنم.نقل قول: