چرا كسي فعاليت نميكنه؟
براي شركت در acm حتما بايد رشته كامپيوتر باشه؟ميشه يكي از رشته رياضي به تيم اضافه كرد؟
شرايط دانشجو بايد چي باشه؟ بايد مقطع فوق باشيم يا ليسانس؟
Printable View
چرا كسي فعاليت نميكنه؟
براي شركت در acm حتما بايد رشته كامپيوتر باشه؟ميشه يكي از رشته رياضي به تيم اضافه كرد؟
شرايط دانشجو بايد چي باشه؟ بايد مقطع فوق باشيم يا ليسانس؟
نه فقط باید دانشجو باشین .
دانشجوی کارشناسی باید باشین و حداکثر یک نفر می تونه ارشد باشه .
ممنون.
بايد از كجا شروع كنيم؟
به جز اين كتابها چه كتابي خوبه؟
Art_of_Programming_Contest_SE_for_uva
PROGRAMMING CHALLENGES
نقل قول:
اگه پیش زمینه ای از برنامه نویسی دارین (ترجیحا سی پلاس پلاس) از همین کتابا شروع کنین و فقط و فقط و فقط کد بزنین .
سلام
من C# و C,C++,VB.NET خوب بلدم ولی این مسابقه که دربارش صحبت می کنید قضیش چیه
حقیقتا حوصله و وقت ندارم برم بشینم 17 صفحه رو کامل بخونم یه نفر یه توضیح نمیده که قضیش چیه؟
با این اطلاعاتی که من دارم به دردم می خوره یا نه؟
البته دانشجو ی رشته کامپیوتر نرم افزار هم هستم
پیشاپیش عید همگی مبارک
مرسی و موفق باشید
مسابقه فقط توانایی برنامه نویسی شما نیست. برای حل مسئله باید سه مرحله را انجام دهید:
۱- تشخیص دهید که مسئله چه خانواده کلی از الگوریتم ها را نیاز دارد مثل search, sort, pattern matching, ...
۲- چه تغییراتی در الگوریتم کلی باید داد تا برای این مسئله خاص به کار رود
۳- پیاده سازی الگوریتم و تست برنامه روی داده هایی که برای تست برنامه به شما داده شده است یا گفته شده است و برای حالت های خاص
و چون زمان محدودی دارید باید با سرعت بالایی این کار را انجام دهید. باید چند تا کتاب خوب الگوریتم اول بخوانید تا مسائل کلی و الگوریتم ها کارا را یاد بگیرید. اینطوری تقریبا هر مسئله ای می بینید سریع می توانید بگویید چه دسته از الگوریتم ها برای حل آن استفاده شود. بعد باید تمرین در پیاده سازی الگوریتم ها کنید. و در آخر برای آماده شدن برای مسابقات سئوال های سال های قبل را از منطقه های مختلف بخوانید و ببینید کجا ضعیف هستید وقتی که باید در زمان نسبتا کمی همه این کارها را انجام دهید.
اگر عاشق الگوریتم ها هستید و برنامه نویس خوبی هستید این مسابقه حتما برایتان جالب است زمانی که دانشجو هستید.
نقل قول:
زینب تقریبا کامل توضیح داد .
در ادامه باید بگم که برنامه نویسی مدرن اینجا به درد نمی خوره . بیشتر ریاضیات و البته الگوریتم .
تو کتاب Programming Challenges تقریبا تمام الگوریتم های مورد نیاز رو اورده که اگه برا هر مبحث به حد کافی تمرین حل کنین (کد بزنین) می تونین نتیجه خوبی بگیرین .
گراف و درخت و داینامیک پروگرمینگ و هندسه محاسباتی و نظریه اعداد و ترکیب و گرید ها و بک ترکینگ و ............
یه سوال داشتم
توی مسابقات یکی از ide هایی که در اختیارمون میزارن eclipse هستش
میخواستم ببینم این eclipse که در اختیارمون میزارن فقط ورژن جاواشه یا به غیر از جاوا ، ورژن مخصوص سی پلاس پلاسش رو هم میزارن؟
یه نکته دیگه اینکه فقط سیستم عامل مورد استفادمون باید ویندو باشه یا میشه از لینوکس هم توی مسابقات استفاده کرد؟
میشه کلا یه توضیحی بدید؟؟
ممنون میشم
متشکر
سلامنقل قول:
eclipse شون به احتمال 98% فقط برای جاوا هست و خیلی احتمالش کمه که پلاگین سی پلاس پلاس رو هم براش نصب کنن . برای سی پلاس پلاس ، ویژوال استادیو رو معمولا در نظر می گیرن .
سیستم عامل هم معمولا ویندوز ایکس پی هست . شاید بعدا سون بکنن ولی لینوکس ؟ فکر نکنم .
تجهیزات سایت مسابقات ، قبلا طی اطلاعیه ای حتما اعلام میشه .
سلام دوستان
کسی پایه هست این تاپیک رو راه بندازیم؟