دستت درد نكنه خيلي كار خوبي كردي رويو گذاشتي. اي كاش بقيه دوستان هم اين كارو ميكردن مثلا جنابsuffer كه قرار بود از b650 شون رويو بزارن.نقل قول:
Printable View
دستت درد نكنه خيلي كار خوبي كردي رويو گذاشتي. اي كاش بقيه دوستان هم اين كارو ميكردن مثلا جنابsuffer كه قرار بود از b650 شون رويو بزارن.نقل قول:
------------------Deleted------------------
bye everyone
من یه آپدیت دیگه بکنم
----- خاک ذغالی ما با یک عدد 4622XII عوض شد . می تونم بگم کیفیت تصویر لااقل 50% بهتر شد . البته هنوز با کابل کامپونت به تلوزیون وصل نکردم و اینکار رو فردا می کنم اما همین الان بعضی از کانالا دقیقا انگار داری DVD نگاه می کنی شایدم کمی بهتر :11:
نتیجه آنکه
اگر مثل من ----- ذغالی دارید لااقل این رسیوری که من خریدم و حداکثر ----- های درست حسابی تر بخرید ...
...
آقا احسان سلام
ببینید منظور من از عمق تصویر اینه
مثلا شما یه تصویری دارید که یه صورته و پشت سرش یک کتابخونه هست
توی اون تلوزیون سونی که توی اون فروشگاه بود ( و همچنین B690 ) اون صورت با کیفیت خوبی دیده میشه اما کتابهای توی کتابخونه بلوری و مات هستند درحالیکه توی G10 اون کتابها هم وضوخ خوبی دارند
نمی دونم چرا این مثال احمقانه رو زدم :41: توی همون تصویری که توی فروشگاه داشت پخش می شد
دقیقا یک مرد بود که پشت سرش درخت بود
توی G10 برگهای درخته از وضوح بهتری برخوردار بود . اینو هرخریداری اونجا بود تایید کرد
منظور این نیست که G10 فوکوس می کنه
نه
اما شما اگر دقت کنید توی LCD ها هر چه تصویر به لایه های پشتی میره ، مات تر میشه ( مات تر از اونچیزی که موقع فیلمبرداری ثبت شده )
اما توی G10 این روند مات شدن خیلی کندتره
مردم و نتونستم منظورم رو بگم
بهرحال بنظر من LCD بدرد تصاویر کلوزاپ می خوره مثلا توی فوتبال هرچه تصویر از جلوتر گرفته بشه تصویر بهتره ولی مثلا وقتی نوبت به نمایش هوادارا می رسه شما دیگه هیچ وضوحی نمی بینی . یکسری پیکسل و مربع هستند که دارند وول می خورن :20:
شرمنده
خودم رو به طاق زدم اما نتونستم بگم منظورم چی بود
.......
راستی من صدا رو با خود اسپیکرهای تلوزیون گوش می دم . شاید چون خیلی اهل بلند کردن صدا نیستم چیزی حس نمی کنم . خلاصه مشکلی ندارم واقعا . صداش شفاف و واضح و خوبه . کلی تنظیم صدا داره . شاید باید اونا رو دست بزنی . از روی منوی فارسی من صدا رو گذاشتم روی تنظیم دلخواه با مقادیر پیش فرض . خیلی خوبه از نظرم . شایدم خیلی پرتم از مرحله
سلام.مرسی از ریویوت.منم رفیقم بی690 گرفته.فقط چند نکته:
مشکل جاموندن تصاویر در همه ال سی دی ها و وقتی که تصویر یهو از چپ به راست یا راست به چپ حرکت می کنه هست.وقتی این طوری میشه 2 اتفاق در ال سی دی ها می افته :
1. یا تصویر تار میشه مثل زیرنویس هاس سریع (فقط "سریع ها" که معمولا شبکه ها زیرنویس هاشون سریع نیست اونقدر)
2. یا تصویر جا می مونه.
سامسونگ یه 100hrz motion plus داره که وقتی روشن اش کنی شاید کمی اون 2 تا مشکل رو رفع کنه ولی در عوض یه چیزایی که توی دفترچه محصول به اسم "اغتشاشات" هست روی تصویر پدید میاد.پس باید بین این 3 مشکل حرکت کنیم. یعنی motion plus رو روشن کنیم ولی روی smooth بذاریم که فکر کنم خیلی بهتر میشه در تصاویر سریع.
(یه چیز عجیب : من خودم مانیتورم ال سی دی ال جی 19 اینچ با واکنش پیکسل 5 میلی ثانیه هست که هیچ مشکلی با تصاویر سریع فیلم ها یا انواع بازی های اکشن و driving ندارم.ولی بی 690 که 4 میلی ثانیه هست (یک میلی ثانیه کمتر) این همه مشکل داره.احتمالا این عدد خالی بندیه و عدد اصلی در بی690 خیلی بیشتر از 4 میلی ثانیه باشه)
مشکل اصلی دیگه بی690 زاویه دید هست که فقط باید روبروش بشینی و فیلم ببینی و با کمی انحراف ، کیفیت تصویر افت پیدا می کنه.با اینکه مشکل بزرگی هست ولی اگه خریدیمش و چاره در نگه داریش نداشتیم یه راه برای حلش هست.این که ال سی دی رو جایی بذاریم که بیشترین دید و کمترین زاویه انحراف رو داشته باشه.مثلا کنج دیوار بذاریم که که دید بیشتری مثلا توی هال و پذیرایی داشته باشه. مثلا در مهمونی ها وقتی ال سی دی در کنج هست افراد بیشتری می تونن بدون انحراف زاویه انچنانی روبروش قرار بگیرن که البته این به ظرز چینش مبل و ... هم بستگی داره.
مشکل عمق تصویر هم راستش من متوجه نشدم.شاید دقت نکردم.ولی اگه باشه مشکل بزرگی به حساب میاد
منم اپدیت کنم :
صدای بی690 خیلی غیر حرفه ایه.همش تریش تریش می کنه.برای صدای حرفه ای حتما باید سینمای خوب مثل پایونیر یا فیلیپس برداشت که اپسکیلر های قوی ای هم هستن
کلا عمق تصویر تو پلاسما بیشتر از السیدیه به گفته بیشتر سایتایی که السیدی و پلاسما مقایسه کردن مثل همین سی نت تصویر السیدی flat تر و کاغذی تر از پلاسماس برای همین پلاسما به درد بازیای کامپیوتری بیشتر میخوره تو همین انجمن یکی که جی 10 داشت میگفت که قبلا السیدی داشته به نظر بازیا رو پلاسما طبیعیتر میشه دلیلش همین جریانی بود که گفتم یه چی دیگه اینکه رزولوشن پلاسماهای جدید 1080line شده که موقع حرکتم رزولوشنش فول اچ دی باقی میمونه ولی السیدیا 900line بهترینشون هستن مشکل رسپانس تایم پیکسلم هر چی سایز السیدی بیشتر باشه بیشتر تو ذوق میزنه یه چیز دیگه اینکه پیکسلای السیدی گرده ولی پیکسلای پلاسما مستطیل یا مربع واسه همین شارپنس السیدیا غیر طبیعیه و تصویر زودتر مربع مربع میشه که رو شبکه های ایران خیلی نافرم میشه یه دلیل دیگشم عمق رنگ پائین السیدیاس.
پلاسماهای جدید پاناسونیک از post process افکت برای نرم کردن رزولوشن sd استفاده میکنه که تصویرشونو به تلویزیون لامپ تصویری نزدیکتر میکنه روی سیگنالای دی وی دی معمولی چون خوداشون اسکیلر دارن کار نمیکنه واسه همین کلا تصویر پلاسما واسه شبکه های داخلی خیلی خیلی بهتر از هر السیدیه که فکرشو بکنین (قابل توجه اون فن بویی که به ملت آدرس وبلاگ سی نت آسیاشو میده میگه به مقاله سی نت مراجعه کنید) . برایتنس پلاسما جی 10 بیشتر از السیدیه بی 690 سامسونگه من اینجوری به نظر اومد.
bye everyone
سلام
با توجه به اينكه جاموندن تصوير توي حركات سريع دوربين و عمق تصوير براي من خيلي مهمه و بهترين LCD ها هم متاسفانه اين نقيصه ها رو دارن من به اين نتيجه رسيدم كه پلاسما بگيرم (G10) . اگر دوستان فكر ميكنن كه دارم اشتباه ميكنم و بعدا ممكنه كه از خريدم پشيمون بشم بهم بگيد چون من راستش بچه مايه دار نيستم و اين پول رو هزار تومن هزار تومن جمع كردم و برام خيلي مهمه كه بهترين انتخاب رو انجام بدم . دو تا سؤال ديگه هم داشتم اول اينكه اگه من يه سينماي خوب به همراه G10 بگيرم ( همون مارك پاناسونيك ) تا چه حدي ميتونم به امكانات B690 برسم ؟ و سؤال دومم اينكه با توجه به اينكه مصرف برق G10 از B690 بيشتره ، دوستاني كه G10 دارند يه مقايسه بين قبض برقشون با تلويزيون جديد و تلويزيون قبليشون داشته باشن ممنون ميشم . ضمنا ميدونم كه مصرف برق G10 در حالت اوج كيفيت و كارايي و نور 490 وات هستش ميخواستم ببينم مصرف برق اين تلويزيون در حالت نرمال و براي وفتي كه ما تو منزل و روشنايي كم بخوائيم ازش يه تصوير خوب بگيريم چقدر ميشه و همين مقدار مصرف براي B690 چقدر هستش ؟ چون من هر چي تو سايتاي مختلف گشتم هيچي از مصرف برق B690 نتونستم پيدا كنم .
ممنون ميشم دقيق و بدون تعصب به مارك خاصي جواب بديد . مخلص همه برو بچه هاي P30WORLD هم هستم .
bye everyone
bye everyone