سلام من تو مرحله JBA Headquarters - part 4 که تقریبا اخرای بازی هست ... مشکل غیر عادی دارم و اون هم فریز شدن کاراکتر سام فیشر هست هنگامی که با Enrica (همون دختره ) جلوی اتاق survelliance room صحبت میکنند ( یعنی در واقع بعد از تموم شدن صحبتشون فریز میشه ) ... کسی این بازی رو تا اخرش رفته که من ببینم ایراد از منه یا بازی ؟ که به احتمال زیاد ایراد باید از بازی باشه چون این فریز شدن کاملا غیر عادیه ! چون در راهنمای بازی خوندم که بعدش چه کارهایی رو باید انجام بدم ... اما این این فریز شدن مانع شده ! دوستانی که بازی رو تموم کردن توجه داشته باشند ممکنه اصلا این قسمت براشون اتفاق نیوفته چون این بازی 3 پایان متفاوت داره ... اون هایی که مثل من رفتن بیاد کمکم کنن ...
انواع مختلف پایان بازی :
کد:
* Ending A - Good: Have your NSA trust above 33% and save at least two of the three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert).
Ending B - Normal: Have your NSA trust below 33% and save all three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert). Alternately, have your NSA trust above 33% and destroy two of the three targets.
Ending C - Bad: Destroy all three targets (Crouse Ship, Hisham, Lambert). Alternately, have your NSA trust below 33% and destroy two of the three targets.
من نوع اول رو رفتم یعنی تو مرحله Crouse Ship کشتی رو ترکوندم ... در مرحله بعدیش Hisham رو نجات دادم و در این مرحله که فریز میشه اولش Lambert رو نجات دادم ( یعنی به جاش Jamie رو کشتم )(یعنی 2 تا از سه تا مورد رگفته شده رو نجات دادم و فقط کشتی رو ترکوندم )