خوووووووووووووووووووووووب نوبت خضری هست.
من منتظرم.
Printable View
خوووووووووووووووووووووووب نوبت خضری هست.
من منتظرم.
خوب با اجازتون من ميزنم تو صف و يه سئوال ميذارم . جوجو خانوم لطف کردند و نوبتشون رو به من دادند :11:
دوستان اين عكس يه مزرعه كلزاست كه در مرحله رزته و حدودا اواخر اسفند سال گذشته هست . همونطوري كه ميبينيد بعضي از بوته ها به گل رفته كه در اين موقع از سال خيلي بي موقعه و تا زه بايد بزنه به رشد رويشي نه زايشي .
لذا اگه اين مزرعه مديريت نشه و از دستمون در بره ، بيشتر مزرعه به گل ميره و عملكرد قطعا پايين مياد .
سئوال اينه كه در برخورد با چنين وضعي در زراعتهاي مشابه ، وظيفه ما چيه و چطور ميشه اين بحران رو مديريت كرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلااااااااااااااام
نمودونم چرا من عکس ها رو نموتونم ببینم.:18::18::18::18::18:
چشم خوفه .واقعن چرا عکس روکامپیوترم نشون نموده؟؟؟:18:
منم نمیتونم عکسو ببینم ...اقای خضری مگه قول ندادی سوال تکراری نزاری؟؟؟؟؟؟ من همش مجبور میشم تقلب کنم!یا تقلب برسونم!
آخه گلرخ خانم ، من چکاره بیدم :41: شما هم اینجایی و هم اونجا :18: منم سئوالای تو صندوقچم ته کشیده و مجبورم هر دو سایت رو با یه سئوال پیش برم . شما به بزرگی خودتون ببخشید:11: تقصیر پوکه هم هست :13: منکه برنده نشدم :41: اما ایشون طرح سئوال رو به گردن من انداخت :19:نقل قول:
اینجا هم نمیدونم چرا عکس آپ نمیشه ؟ از چندتا سایت سعی کردم اما نمیشه :18:
بازم سعی میکنم :5:
بازم نشد که نشد .ظاهرا تو این انجمن خیلی گیر بازاره . یکی به من بگه باید چه کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
نمودونم.تمام تلاش خودت رو بکن.:31::31:
خوب جواب رو من نمودونم.گل رخ خانم تقلب رو بفرست بیاد:31::31::31:
از این سایت امتحان کنید ببینید درست میشه ؟:31:نقل قول:
پوکه جونم وایسا علما به نتیجه برسن بعد تقلب رو میرسونم ...:31:کد:www.marmolak.net
باشه پس منتظرم.
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلام . دستتون درد نكنه گلي خانم .
خوب اين مشكل هم بر طرف شد و من دوباره سئوال رو مطرح ميكنم :
دوستان اين عكسباسه دوتا مزرعه كلزاست كه مرحله رزت رو رد كرده و حدودا اواسط آذر سال گذشته هست . همونطوري كه ميبينيد در عكس اول هيچ مشكلي در مزرعه وجود نداره اما در مزرعه دوم بعضي از بوته ها به گل رفته كه در اين موقع از سال خيلي بي موقعه و تا زه بايد بزنه به رشد رويشي نه زايشي .
لذا اگه اين مزرعه مديريت نشه و از دستمون در بره ، بيشتر مزرعه به گل ميره و عملكرد قطعا پايين مياد .
سئوال اينه كه در برخورد با چنين وضعي در زراعتهاي مشابه ، وظيفه ما چيه و چطور ميشه اين بحران رو مديريت كرد ؟