باعرض سلام.
میخواستم بدونم آیا رم مینی لب تاپ ها رو میشه عوض کرد.
مدل asus 1005PX .ممنون
Printable View
باعرض سلام.
میخواستم بدونم آیا رم مینی لب تاپ ها رو میشه عوض کرد.
مدل asus 1005PX .ممنون
ميني لپ تاپ خوب كه امكانات خوبي داشته باشه و كيفيت ال سي ديش خوب باشه - سايزش 10 اينچ باشه و وزنش هم پائين باشه چه برند و ماركي خوبه؟؟؟ براي استفاده مديران ميخوام. ممنون ميشم معرفي كنيد.
سایز 11 یه کانفیگ فوق العاده سراغ دارمنقل قول:
بهترین انتخاب با توجه به تجربه ای که دارم Hp dm1-3113 هستش
این دستگاه مشخصات خوبی داره
Amd E350/3Gb ram/320++ hdd/Ati 6310 384mb vga/w7 home
این مدل یه دی وی دی رایتر هم به عنوان Gift داخلش هست قیمتش هم نسبت به مشخصاتش عالیه تا یادم نرفته بگم 11.6 هست و 1.4 وزنش هست قیمت هم 620 تومن
جایی هستش عکس با مشخصات فارسی داشته باشه پرینت بگیرم به مدیرم بدم ببینه. ممنونم
نقل قول:البته قیمتش رو بالا زده خواستی پ خ بزن بگم از کجا می تونی قیمت خوب بگیریکد:http://www.hpcompco.com/Pasargad_Group.php?productID=103
مهرداد جان يه نمونه از سوني هم ميتوني بهم بدي؟؟؟؟ چون مد نظرشون سونيه و اينكه اينترنت برن و اتوماسيون اداري رو اجرا كنن و استفاده كنن كه جوري باشه كند نباشه.
سونی سری YB می تونی بگیری تقریبا با همین مشخصات و 150 تومن بالاتر مشخصات تا 90 درصد همینهنقل قول:
باسلام
دوستان من یک لپ تاپ Asus 1015 b خریدم . با توجه به اینکه اکثر لب تاپ های 10 اینچی بازار اتم هستش ، به من این مدل رو پیشنهاد دادند که دو هسته ای هستش و از همه مهمتر اتم نیست و AMD هستش !!!!
CPU : AMD® Vision C50 1.0GHz (dual core) Processor
Graphic: AMD® Radeon HD 6250
Ram : 2Gig
در کل میدونم این سری از لب تاپ ها مخصوص کارهای سبک و اینترنتی هستش اما من یک مشکل اساسی دارم و اونم اینه که سرعت دیدن عکس ها تو این لپ تاپ خیلی پائینه !!!!! خیلی رو اعصابه !!
فکر نمیکنم دیدن عکس کار سنگینی به حساب بیاد !!
جالبیش اینه که فیلم های 1018 رو به خوبی هر چه تمام تر و بدون هیچ مشکلی پخش میکنه ! اما عکس . . . کنده !
عکس های توی اینترنت نه ها ! منظورم عکس های سیو شده توی سیستم هستش !
میخوام ببینم همه دوستانی که لب تاپ های 10 اینچی دارن اینقدر سرعت دیدن عکس توی سیستمشون پائینه !!!!
آیا راه حلی برای افزایش سرعت دیدن عکس ها وجود داره ؟!
نقل قول:
من که مشکلی ندارم!
بله، رم دستگاه شما 1 است، یه 1 دیگه میشه روش گذاشت، فکر کنم طرفای 40 تومن میشه، مطمئن نیستم.نقل قول: