لطفا پاک شود......
Printable View
لطفا پاک شود......
بازی رو اکثر اونهایی که شدیدا FAN بودن دان کردن و خودشون رایت کردن دارن بازی میکنننقل قول:
فروشنده ها هم منتظر لینک بدون مشکل هستن
وگرنه که همین لینک ها مشکلی نداره برای Offline
البرز جان این قضیه از همون طرحی داره اب میخوره که این ماه 9 امین ماهی هست که حد اقل من با خبر شدم که قرار بوده انجام بشهنقل قول:
تفکیک انجمن PC و Console
اکثر فروم ها و برای نمونه همین BC مدت هاست که همه بازی ها برای هر 3 پلتفرم انجمن جدا گانه داره و اصلا از این اتفاقات پیش نمیاد
به نظر منم برای P30 تنها چاره باقی مونده همینه گرچه اینجا انجمن تخصصی بازی نیست و برای همین تا الان انجام نشده
چون یک سری واقعا ول کن قضیه نیستن
خودتم مثال زدی برای بازی های Exclusive و Multi
اینجا هم نمونش هست که بازی برای pc نیست ( حد اقل فعلا ) و معلوم هم نیست کی بیاد ( اگه قرار باشه بیاد )
یک سری میان تاپیک رو به اسپم میکشن و اغلب توهین میکنن و متاسفانه در نظر هم دارن که نه کسی بهشون جواب بده نه کسی جلوشون واسه و اونها هر کاری خواستند انجام بدن
به من ارتباطی نداره کی کجا میره و چه پستی میده ولی وقتی یک سری hardcore fan متعصب PC هستند و میدونن که بازی برای PC نیست میان پست میدن و اون مساله به کنار پست های میدن که اصلا در حیطه بازی و بحث راجع به بازی نیست ( کلی دارم میگم راجع به اکثر تاپیک ها )
نقل قول:
رفقا ادعای حرفه ای بودن و پروفشنال بودن دارن ولی دیگه دارن شورشو در میارن...:2:
بابا این جا بچه ها میان یه اطلاعاتی از یه بازی به دست بیارن نه این که کل کل چند نفر رو ببینن
در مورد این قسمت هم نمیدونم منظورت چه اشخاصی بودن ولی اگه بین این گروه که مخاطب قرار دادی من هم هستم که باید بگم از 3 ماه قبل که با چندی از مدیران و همکاران کلی صحبت کردیم تو PM , خیلی خیلی سعی کردم خودم رو حد اقل کنترل کنم و اغلب با برخورد به این موارد یاد حرف مراد جان میافتادم که یک جایی گفتن اگه یک سری خود داری نکنن و جمع نکنن بحث رو تاپیک منحرف میشهنقل قول:
در کل اگر یه چنتا اخطار از جیب مدیرا بیرون بیاد وضع به حالت عادی بر خواهد گشت
و تو همین مدت تعداد دفعات بسیار زیادی شده تو تاپیک های مختلف دیدم که یک سری همچنان ادامه میدن و میتازن
ولی دخالتی نکردم و از این به بعد هم سعی میکنم از این هم کمتر وارد این بحث های بی نتیجه بشم چون جز مصرف انرژی برای تایپ با Keyboard چیزی نداره
در اخر هم تا اونجایی که میدونم اکثر بچه های انجمن بازی که میشناسم اخطار گرفتن
حالا اگه با اخطار به من و امثال من حل میشه قضیه مسئو لین امر بسم الله ... :46:
فقط امیدوارم این داستان یک جایی تمام یشه
تاپیک ـه splinter cell پر لینک بود خودمو جر دادم بازم لینک میذاشتن :دینقل قول:
چه عجب دست به کار شدی مسعود :دی
بی نتی هست و هزار درد و رنج... تابستون زمان بازگشت به قانون اساسی هستش : دینقل قول:
تاپیک ـه splinter cell پر لینک بود خودمو جر دادم بازم لینک میذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب دست به کار شدی مسعود :دی
+
این قضیه تفکیک انجمن بازی هم شده مثه پروژه قطار شهری مشهد!!نقل قول:
البرز جان این قضیه از همون طرحی داره اب میخوره که این ماه 9 امین ماهی هست که حد اقل من با خبر شدم که قرار بوده انجام بشه
تفکیک انجمن PC و Console
اکثر فروم ها و برای نمونه همین BC مدت هاست که همه بازی ها برای هر 3 پلتفرم انجمن جدا گانه داره و اصلا از این اتفاقات پیش نمیاد
به نظر منم برای P30 تنها چاره باقی مونده همینه گرچه اینجا انجمن تخصصی بازی نیست و برای همین تا الان انجام نشده
+
اگه آدم یه سری مسائل رو ندیده بگیره خیلی از این مشکلات حل میشه.
اگه یکی اومدمثلا به pc یا کنسول گیر داد.. حتما نباید جوابی داده بشه... اگه ناراحت میشین صفحه رو ببندین نه اینکه یه چیزی بگینکه 10 تا صفحه دیگه جلو بره
خلاصه اینطور بحث ها چیزی نداره جز اینکه ارزش آدم رو کم کنه همین و بس...
يحيي نيست بهتر بود حرفي ازش زده نشه ولي همين يحيي حرفهايي به من زد كه حقيقت اون بود .نقل قول:
حالا که فکرشو می کنم می بینم تقصیر یحیی نبود دم به دقیقه یه بار قهر میکرد بیچاره جون به لب شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند صفحه برگردين عقب ببينيد چي شده و كي توهين رو شروع كرده .نقل قول:
اگه یکی اومدمثلا به pc یا کنسول گیر داد.. حتما نباید جوابی داده بشه... اگه ناراحت میشین صفحه رو ببندین نه اینکه یه چیزی بگینکه 10 تا صفحه دیگه جلو بره
خلاصه اینطور بحث ها چیزی نداره جز اینکه ارزش آدم رو کم کنه همین و بس...
در ضمن مسعود جان اگر ارزش به اين چيزاست و اينقدر كوچيكه ، من ميخوام بي ارزش باشم .
بازی برای پیسی بیاد برای پی سی بازا خوبه ولی برای این مدیرای سایت یعنی بیچارگی!!!بازیهای انحصاری رو ببینین همه در مورد بازی به نقد و بررسی نمره ها میپردازن در مورده بازی صحبت می کنن ولی اگه یه بازی واسه پیسی بیاد!!!اقا اینو دانلود کردم لوگو میاد بازی نمیاد!!کرک ریزر نیومد بازی چه سیستمی میخواد!؟؟چرا بازی من صدا نداره ،نمیزارن یه دو روز هم بگزره هکرای زحمت کش حداقل وقت -- کردن داشته باشن اقا تا لینکا اومده دان کرده الانم میاد تاپیکارو به...
در کل ببخشین بی ربط به تاپیک بود ولی رو دلم مونده بود !!!
لطفا بحثو ادامه ندید که اصلا فایده نداره. من خودم لیاقته یه اخطارو دارم چون بحثو من شروع کردم.از همه بخصوص PC گیمر ها هم معذرت میخوام.نقل قول:
بازی برای پیسی بیاد برای پی سی بازا خوبه ولی برای این مدیرای سایت یعنی بیچارگی!!!بازیهای انحصاری رو ببینین همه در مورد بازی به نقد و بررسی نمره ها میپردازن در مورده بازی صحبت می کنن ولی اگه یه بازی واسه پیسی بیاد!!!اقا اینو دانلود کردم لوگو میاد بازی نمیاد!!کرک ریزر نیومد بازی چه سیستمی میخواد!؟؟چرا بازی من صدا نداره ،نمیزارن یه دو روز هم بگزره هکرای زحمت کش حداقل وقت -- کردن داشته باشن اقا تا لینکا اومده دان کرده الانم میاد تاپیکارو به...
در کل ببخشین بی ربط به تاپیک بود ولی رو دلم مونده بود
ٍESRB به عنوان Red Dead Redemption به خاطر موضوعات سنگینش درجه ی “M” را اعطا کرد .
ظاهرا این بازی به عنوان مثال دارای صحنه های خون و خونریزی ، خشونت ، برهنگی کاراکترها ، الفاظ ناپسند ، صحنه های فراوان و ناپسند جنسی و همچنین استفاده از مواد مخدر می باشد .
این یک بازی Open-World Action-Adventure است که بازیکنان نقشJohn Marston را که یک خلافکار ارشاد شده است و وظیفه ی دستگیری گروه خلافکاران قدیمی خودش را دارد ، برعهده میگیرند .
در این بازی گیمرها در محیطهای وحشی غرب پرسه میزنند و مأموریتهای مختلفی را برای دستگیری اشخاص جنایتکار و اجرای قانون انجام می دهند . از جمله ی این کارها کمک به افراد معمولی در مشکلات ، تحویل گرفتن بسته های مواد مخدر ، دستگیری قانون شکنان و حذف رقبا می باشد .
گیمرها در این بازی از شاتگان ، تپانچه و دیگر تفنگها برای کشتن دشمنان در نبردهای مسلحانه ی واقع گرایانه استفاده میکنند . گیمرها میتوانند از نبردهای تن به تن با سلاح سرد استفاده کنند و همچنین با شلیک به دشمنان که در محدوده ی نزدیکی هستند و یا هدف قرار دادن قسمتهای خاصی از بدن دشمنان ، افکتهای صحنه آهسته را اجرا کنند . اغلب اوقات از بدن کاراکترها وقتیکه به آنها گلوله برخورد میکند خون به بیرون میپاشد و در صورتی که head shot شوند و یا مورد حمله با چاقو قرار گیرند خون بیشتری به بیرون می پاشد . در ادامه جسدهای خون آلود و ناقصی که در طویله ها به دار آویخته شده اند در این بازی قابل رؤیت هستند .
گیمرها میتوانند به افراد معمولی شلیک کنند ولی سیستم ” Wanted Level ” مانع انجام این کار میشود بطوریکه واکنش در این صورت تحت تعقیب قانونی قرار گرفتن شما خواهد بود .
پس خوش به حالمون شد.:8:
موندم چه جوری وصل کنم به TV بازی کنم.نمیشه نسخه اسلامی بازی ( ریجن اسلامی ) بدن بیرون.دی:نقل قول:
صحنه های فراوان و ناپسند جنسی و همچنین استفاده از مواد مخدر می باشد .