Printable View
Patriot Xporter XT Boost 8GB Flash Drive
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال از روی اون نقطه ها چه جوری تشخیص میدین که هارد سالمه.........؟
نقطه ها فکر نکنم زیاد مهم باشند...موضوع اصلی seek time هارد هست که نباید رقمش اضافه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
این هم تست هارد من که هفت ساله داره کار میکنه.
مارک و مدل هارد شما چیه؟...میزان rate شما واقعا عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نکنه raid کردیدنقل قول:
دوستان چند تا سوال داشتم :
1. من هارد ديسک IDE Maxtor رو با HD Tune تست کردم که بر روي صفحه Error Scan دو تا مربع قرمز شدند
اين نشانه چي هستش ؟ چگونه مي توان تعميرش کرد ؟ با چه نرم افزاري و چگونه مي توانم تعميرش کنم ؟
منظورم از سوال 1 تصوير زير هستش :
-------------------------------------------------------
2. من يک هارد IDE - 60GB - Maxtor دارم که توي اون فايل هايي که دانلود مي کنم ريخته مي شود و پس از پرشدن
هاردم-هارد رو از PC جدا مي کنم و مي برم به اون يکي PC که دارم تا فايل ها رو با هارد به هارد کردن به هارد اون
يکي PC که ساتا - 500 گيگ - سيگيت - هستش بريزم تا دوباره هارد اول که همان مکستور هستش خالي بشود .
تا بتوانم باز هم فايل توي اون دانلود کنم و بريزم .
حالا وقتي هارد اولم که IDE Maxtor هستش ( تست همين هارد رو در بالا گذاشتم ) به کامپيوتر دومم که
فايل ها رو به اون انتقال مي دهم وصل مي کنم و بعد از اون از هارد اول که همان IDE Maxtor هستش
يک فايلي مثل فيلم 1 گيگابايتي يا هر فايل ديگري رو به درایوی از هارد کامپيوتر دومم که سيگيت ساتا هستش
کپي مي کنم سرعت خيلي پايين هستش و حدود 40 دقيقه طول مي کشه تا کپي به اتمام برسه .
در صورتي که قبلا ها اين مشکل رو نداشتم و در عرض دو يا 3 دقيقه کپي مي کرد .
در اون حالت که فايل داره کپي مي شه Task Manager رو باز مي کنم و به قسمت Performance مي روم در
CPU Usage مي نويسد 58 درصد يا 60 درصد در حال استفاده هستش .
حالا چطور مي توانم اين مشکل رو رفع کنم ؟
در ضمن هر دو هارد اينترنال هستند .
با تشکر .
جواب سوال 1 : اون درایوی که سکتور آسیب دیده داره رویش کلیک میکنی و این مسیر رو طی میکنینقل قول:
properties--->tools--->check now
سپس هر دو گزینه رو تیک میزنی(فعال میکنی) و start رو میزنی...اگر پیغام داد تایید میکنی تا در راه اندازی بعدی سیستم عمل بازسازی سکتورها انجام پذیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال 2 : فرمت هر دو درایو یکسان هست مثلا هر دو NTFS هست یا FAT ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]