دقیقا همینطورهنقل قول:
هر دوتا ویندوزم هم SP3 هستند
بازی رو قبلا روی ویندوز 1 نصب کرده بودم که فقط قسمت World tour سالم بود
دیروز توی ویندوز 2 اجراش کردم قسمت دو نفره بازی هم درست شده بود
Printable View
دقیقا همینطورهنقل قول:
هر دوتا ویندوزم هم SP3 هستند
بازی رو قبلا روی ویندوز 1 نصب کرده بودم که فقط قسمت World tour سالم بود
دیروز توی ویندوز 2 اجراش کردم قسمت دو نفره بازی هم درست شده بود
آقا یه جامی هست توی world tour که فکر کنم معنیش جام خیریه باشه ... می گه لباس fancy dress بپوش ! باید چه کنم؟
اولا اگه راكت قوي نخريدي نري توي اون جام سنگين تري چون فوق العاده سخته اصلا برنده شدن حتي توي بازي اول رو بايد فراموش كني اگه راكت جديد و قوي نخريدي. براي وارد شدن به اون بايد Gear مخصوص Fancy بخري 2 صفحه پيش هم يكي دو تا از بچه ها پرسيده بودند سوال شما رو. برو توي Shop ببين لباسي هست كه آرم Fancy داشته باشه يا نه اگه نيست برو از اون ميني گيم ها بازي كن چند لول شايد برات ليباس Fancy آنلاك كرد. اگه اشتباه نكنم اولي لباس Fancy ه آنلاك ميشه يه جفت چكمه ساق بلنده قيمتش هم گرونه ولي تا راكت قوي نخريدي وقتت رو تلف نكن باهاش چون نه پولي ميگيري در ازاي قهرماني و نه رنكينگت تغيير مي كنه بعد اينكه قدرتمند شدي يه بار برو برنده شو تا اچيومنت و مدالش رو به دست بياري 2 بار نرو توي اون كاپ يك بار قهرماني كفايت مي كنه. موفق باشي دوست عزيزنقل قول:
كسي مشكل ما رو حل نكرد
اين بازي خيلي سريع اجرا ميشه انگار فيلم رو جلو زده باشي
همه چيز خيلي سريع اتفاق ميفته .
متاسفم دوست عزيز فكر نكن داريم بي توجهي مي كنيم به پستت خيلي دلم مي خواست كه با اين مشكل آشنا بودم و راهنمايي مي كردم اينكه جواب نمي ديم حمل بر بي اعتنايي نيست موضوع اينه كه شايد كسي راه حلي براش تو ذهن نداره ولي من سعي مي كنم ببينم راه حليميشه پيدا كرد يا نه. البته اين بازي براي خيلي ها اصلا اجرا نميشه و اشكالات گوناگون داره. يه جستجويي مي كنم ببينم چيز تازه اي در موردش هست يا نهنقل قول:
خرید زمینهای تنیس به درد بازی دوستانه بیرون از مسابقات میخوره ...
یعنی اونجا آزاد میشه برای بازی کردن البته چندین حالت مختلف داره . مثلآ زمین شانگهای هم تو شب هست هم تو روز
نه عزيز فكر نكنم اينطور باشه من حتي يك زمين هم نخريدم ولي كلي بازي دوستانه انجام ميدم توي همه جا هم انجام ميدم.نقل قول:
منظورشون از بازی دوستانه در داخل world tour نیست منظورشون در قسمت play بازی هست که exhibition و اینا داره و می تونی زمین های مختلف رو انتخاب کنی.نقل قول:
آهان اوكي معذرت مي خوام من فكر كردم ايشون منظورش World Tour هست يه امتحاني مي كنم احتمالا درست باشه وگرنه هيچ دليلي نداره آدم يك و نيم ميليون بابت استاديوم تنيس دوبي بده همچين مالي هم نيست مال توكيو خيلي خوشكل ترهنقل قول:
سلام !!!!!!!!!
درجه سختی World Tour رو کجا میشه دستکاری کرد ؟؟