-
سید عزیز خواهش میکنم واضح صبحت کن !
-
سلام كركي عزيز
با اين كه من خودم نودي نيستم و طرف دار كاسپر هستم ولي وقتي اين تاپيك رو ديدم دهنم باز موند و حيفم اومد كه يه تشكر ازت نكنم . و بهت مي گم كارت حرف نداره و هميشه هم 20 بودي .خسته نباشي و دستت درد نكنه (هر چي بگم كم گفتم )
به نظر من بايد براي اين كارت از طرف سايت فارسي و انگليسي ناد قدرداني بشه
اميدوارم هميشه تو مراحل زندگيت موفق باشي
با احترام mahdi48h
-
سلام ...
امیدوارم که این پستت رو ببینه ولی خیلی وقته که بازنشسته شده !
من هم مثله مهدی ازشون تشکر میکنم ... واقعا استادی بود برای خودش !
تسلط به فرانسه انگلیسی فارسی و .... ساکن سوئد ...
ای روزگار
-
آخی.من تازه میخواستم ازش تشکر کنم.آخه من تو این سایت تازه واردم و تا حالا این قسمت رو ندیدم و تازه دیروز با ناد32 آشنا شدم.
-
-
یه سوال دیگه هم دارم که به شوالات بالایی اضافه میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوال بالا هم جواب بدین ممنون
-
سلام ...
براي اپديت Nod32 دو راه کلي وجود داره :
1- استفاده از سريال که بايد به صورت دستي وارد بشه و اگه اين سريال به صورت قانوني خريداري بشه , ديگه متعلق به خود شما ميشه که تا موقعي که اعتبار داره (بستگي داره با چه قيمتي بخري) ميتوني بدون دردسر برنامه رو اپديت کني اما روشي که اکثر ما استفاده ميکنيم اينه که از سريال هايي که توي وب هست و توسط ديگران خريداري يا ... ميشن استفاده ميکنيم که اين کار تقريبا ميشه گفت وقتگير هستش و هم اينکه بعضي موقعها سريال به ندرت پيدا ميشه براي اپديت و گاها هم اگه پيدا بشه ممکنه مدت اعتبارشون خيلي کم يا متوسط (بسته به شانس) باشه ....
2- استفاده از کرک
براي ورژن هاي 2 انتي ويروس کرک Nod32 Fix Nsane معروف بود و براي ورژن 3 هم کرکي که توي تاپيکه مربوطه اعلام شده فعلا متداول هست _کرک هاي ديگري هم وجود داره _
کار کرک اول از همه برداشتن محدوديت زماني استفاده از انتي ويروس و دوم پيدا کردن سريالهاي معتبر واسه اپديت انتي ويروس هست با استفاده از همون ادرسايي که اشاره کردي بعضي موقعها به خاطر شلوغي سرور ممکنه عمل اپديت با خطا مواجه بشه ولي درکل مشکلي با روش دوم اگر به طور صحيح انجام بشه نخواهي داشت
يه روش ديگر هم براي انتقال اپديتهاي Nod32 به يک pc ديگه استفاده از کپي پيست پوشه و فايلهاي مربوط به آپديت انتي ويروس هست فرض کن شما Nod32 رو تا امروز اپديت کردي و الان ميخواي رويه يه سيستم ديگه اونو نصب کني به جاي اينکه بياي دوباره اپديت حجيم رو انجام بدي اپديت هايي رو که تاحالا جمع کردي رو کپي ميکني به سيستم جديد که نهايتا در اين روش هم بايد به اينترنت وصل بشي تا ديتابيس شناسايي بشه
در کل براي افرادي که از کامپيوتر و اينترنت براي کارهاي مهم و تجاري استفاده ميکنن استفاده از نسخه ي خريداري شده اش توصيه ميشه ...اما براي کاربرايي مثل من اگه همون ورژن 2.5.70 رو هم نصب کنم و تنظيمات کرکي رو هم واسش پياده کنم و يه اپديت کوچيک هم انجام بدم مشکلي نخواهم داشت چنانکه تا امروز هم هيچ مشکلي از نظر ويروس و ... با Nod32 نداشتم و نخواهم داشت .
در مورد پست دومت منظورت از حداقل امکانات چيه ؟
در کل استفاده از کرک براي اپديت توصيه ميشه .... چه براي ورژن 2.7 و چه براي ورژن هاي 3.0
کرک کردن و تنظيمات لازم در صفحه ي اول تالار استيکي شده ان ... همه چيز روشن و مفهومه .!
موفق باشي
-
مرسی جناب روشنمون کردی
سوال 3 رو کاملتر شفاف سازی میکنی بند ب و پ
-
در کل کارت درسته ممنون دوست گرامی
-
به نام او
دوستان یکی لطف کنه و تنظیمات این نسخه جدید رو هم بذاره تا این تایپیک حسابی کامل باشه.