بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟
Printable View
بچه ها من یک مشکلی که دارم این هست که با این که پروفایل افلاین درست کردم ولی بازی سیو نمیشه وبعد از اجرای دوباره بازی از اول شروع میشه مشکل از کجاست؟
ببنید این بازی چندتا Episode داره هر Episode هم چندتا Chapter داره، بازی شما فقط موقعی Save میشه که شما یه Chapter رو تا آخر برید و وقتی به مثلا Chapter 1 از Episode 1 رو تموم کنید 2 تا گزینه براتون میاره که میگه می خوای Save کنی و ادامه بدی و یا می خوای Save کنی و بیای بیرون، شما هر کدوم رو که بزنید وقتی از بازی بیاین بیرون و دوباره برید تو، وقتی به قسمت Create game میرسین قبل از ساختن Episode روی 1 و Chapter روی 2 تنظیم کنید و این دفعه شما از اول Chapter 2 بازی رو شروع می کنید...برای مراحل دیگه هم همینجورهنقل قول:
فقط یادتون باشخ که اگر وسط بازی بیاین بیرون بعد از برگشتن از همونجا بازی رو شروع نمیکنید، از اول Chapter بازی رو شروع میکنید...
هر Chapter هم حدودا 4 تا Area هست یا شایدم بیشتر
فکر نکنم بازی خوری ( حداقل تعداد زیادی) تو کل دنیا وجود داشته باشه که شاهکار بزرگی مثل resident evil از 1 تا آخرین شماره اش رو که جزء پرفروش ترین بازی های تاریخ هست رو اصلا قبول نداشته باشه.در مورد devil may cry هم همین نظر رو دارم.نقل قول:
من تنها بازی ای که از Capcom قبول دارم همین Lost Planet ش هست وگرنه بقیش رو که اصلا قبول ندارم
اصلن آرکیدهای کپکامم جالبن چه برسه به رزیدنت اویل!!!
من episode يک رو تموم کردم حتی chapter يک از episode دو رو هم رفتم اما از بازی اومدم بيرون برگشتمنقل قول:
دوباره از اول شد!!!!!!!!
گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...نقل قول:
جهت اطلاع دوستان توجه کنید اکانت آفلاینشون رو ساخته باشن.
البته از ادامه که نه...فقط میتونن از اول همون مرحله شروع کنن....(شما هر جای مرحله هم که از بازی بیاین بیرون بازی سیو نمیشه و در این صورت فقط قادر هستید که از اول همون مرحله شروع کنید)نقل قول:
گقتم که قبل از اینکه برید تو بازی می تونید Episode و chapter رو انتخاب کنید، بعد از انتخاب هم برید تو بازی، از ادامه بازی کنید...
دوستان اونی که زیر خون به رنگ آبیه چیه؟ آیا قدرتی یا چیز دیگری که بدرد بخوره نیست؟
اسمش هم B Gauge
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این بازیو میشه بدون مشکل co-op زد یا نه
سرورش با استیم هست یا گیم اسپی
دوستان اگه ممکنه یه ترینر درستو حسابی که کار کنه معرفی کنن.
خسته شدیم بس که reload کردیم :31: