سلام دوستان محض اطلاع شما بگويم من آخرين دندان عقلم را كه نيمه پنهان بود حدود 1 ماه پيش جراحي كردم ولي هيچ تفاوتي در حل مشكلم ب وجودنيامد
Printable View
سلام دوستان محض اطلاع شما بگويم من آخرين دندان عقلم را كه نيمه پنهان بود حدود 1 ماه پيش جراحي كردم ولي هيچ تفاوتي در حل مشكلم ب وجودنيامد
نقل قول:
خیلی متاسفم! ولی نگران نباش، من که خیلی امیدوارم راه چارش پیدا بشه.
منم اميدوارم راهي پيدا بشه. ولي نتيجه گرفتيم ك موضوع ربطي ب دندون عقل ندارد!!!
دوستان یه عادت بسیار بد هم میتونه این بیماریو تشدید کنه.اونم جویدن ناخنه.اگه این عادتو دارید کاملا بزارید کنار.چون علت ibs میکروبیه.من حدود 5 ساله به این بیماری مبتلا هستم و تا حدودی تونستم کنترلش کنم.اینا رو رعایت کنید.
بهداشت دهان و دندان
جلوگیری از ورود هر نو میکروب به بدن
نقل قول:
سلام دوست من شما الان دیگه این مشکلو نداری(الان آبان 91 هستش).خیلی راهنمایی خوبی کردی اگه راه جدیدی هم سراغ داری خبرده
سلام منم چند ساله که ibs دارم، مشکلم صرفا صدا و جنجال نیست! مشکلم زور زدن زیاد و طول کشیدن حدود 20 تا 30 دقیقه ای هر باز اجابت مزاج هست به علاوه اینکه هر چی میخورم چاق نمیشم از 5 سال پیش تا الان حدودا 20 کیلو کم کردم ، الان 21 سالمه قد 178 با وزن 56،
سر و صدا و قار و قور در گذشته خیلی اذیتم میکرد ،
راستش من آدم بیخیالی هستم و زیاد استرس به خودم وارد نمیکنم ، دقیقا نمیدونم کی ولی خیلی وقته که قار و قور شکمم کم شده ولی 1 چیزیو میدونم که موقعی که این علائم کم شد تحت درمان نبودم ، چیزایی که کمکم کرده خیلی سادست ، خورد و خوراکمو کنترل کردم ، همونطور که خیلی از دوستان اشاره کردند : نوشابه ، فست فود ، هله هوله!!! (بستنی ، شکلات و ... ) اینارو کلا کنار گذاشتم وقتی بهش فکر میکنم روزی چند بسته چیپس و پفک و شکلات میخوردم ...!!!
نکته ی دیگه اینکه من از بچه گی روزی 2-3 لیوان شیر سرد میخوردم، خیلی جاها از مزایای شیر واسه سلامتی گفتند ولی من مطمئن هستم که شیر سرد نفخ و قار و قور وحشتناکی تو دلم میندازه، حداقل راجع به من اینطوریه .
من این بیماری رو تجربه کردم و خدارا شکر الان تا حدود زیادی کنترلش کردم پس تمام نکاتی که به نظرم مهم میاد میگم ، شما هم لطفا بگید شاید دوستان استفاده کنند.
از همون اولها چندین بار دکتر متخصص ، عمومی ، فوق تخصص و ... رفتم ، که متاسفانه هیچ!
در کل فکر میکنم ibs بیماری نیست، شاید 1 جور عکس العمل بدن باشه نسبت به خوراک. جوری که من فهمیدم 1 چیزی هست شبیه (شاید حساسیت) که بیشتر مردم جهان اینو دارند ، و البته با درجه و شدت متفاوت ، درصد بالایی از مردم با خوردن حبوبات دچار نفخ میشن که نمیشه گفت همه بیمارن ، افرادی مثل ما نفخشون بیشتره که شاید این (به اصطلاح حساسیت) توی ما شدید تر باشه. البته همش حدسیات منه.
چند نکته راجع به من که شاید مشترک باشه بین ما:
- کم خون ام ، iRon 27 میخورم روزی 2 تا (با تجویز همین پزشک که تحت درمانشم)
- گوشت قرمز کلا نمیخورم. که دکتر ها میگن کار خوبی نیست.
- فعالیت ورزشی ندارم، معمولا روزی چند ساعت پای .pc. بچه گیام جنب وجوشم زیاد بود و نکته جالب اینکه بچگی چاق و تپلی بودم.
- شب زنده دارم ، برنامه خوابم 5 ساعت بعد از 12 شب شروع میشه و 3-4 ب.ظ بیدار میشم.
- من چند ساله ibs دارم داروهای : مترونیزادول ، اونانزیم رو تقریبا تمام دکتر ها برام تجویز کردند که فایده نداشته. الان 2-3 ماهه تحت درمان هستم. با آساکول (هم شیاف واسه زخم رکتال هم قرص شبیه کپسول قرمز رنگ که نمیدونم واسه چیه ، و با کپسول کلوفک ریتارد که وقتی سرچ اش کردم رسیدم به این انجمن، و با پودر پسیلیوم که چیز عمومی هست و کارش مثل فیبر حجیم کردن مدفوع و دفع راحته که اون اولا تاثییرش خوب بود الان کمتر شده.
- میوه ها : مرکبات رو خیلی زیاد استفاده میکنم ، جدیدا متوجه شدم پرتقال های جدید که چند سال هست توی بازار اند (و شاید میوه های دیگه) منظورم هموناست که انگار مزشون مصنوعی شده ، همونا که خیلی بزرگ هستند و شیرین نیستند و رنگ پوستشون نسبت به میوه های قدیم مصنویی هست ، این پرتقال ها به شدت نفاخ هستند هم توی معده هم روده. من کلا این مدل پزتقال رو گذاشتم کنار و تاثیرشم + بوده حتی متوجه مزه ی این میوه توی آبمیوه های پاکتی ، پودری و این گالونی ها! هم شدم پس او نا هم گذاشتم کنار.
برای ibs و کلا بیماری های روده ای سیب یکی از بهترین میوه هاست ( به علت داشتن فیبر زیاد ) شب ها قبل از خواب نوش جان کنید و صبح ها قبل صبحانه ، من 1 مدت با هر وعده غذا هم 1 سیب میخوردم که بی تاثیر نبوده.
راجع به کاهو ، کیوی ، انار هم زیاد مطلب شنیدم ولی به خودم ثابت نشده هنوز!
- من چون دانشگاهم با شهرم فاصله کمی داشت ، هر روز با تاکسی و مینیبوس و ... رفت و آمد میکردم. این یعنی فعالیت کم و نشتن زیاد
و نتیجش میشه : هموروئید ، یبوست.
فکر میکنم ibs همون حساسیت هست که گفتم. مثلا در مورد من چیزایی بود که از بچگی و زیاد مصرف میکردم : شکلات ، چیپس از همه بیشتر . انصافا الان هم اگه چیپس بخورم اوضام به هم میریزه. این حساسیت از نظر من تو هر کس 1 جور خودشو نشون میده واسه همین من بهش میگم حساسیت. یکی از دوستام هم همین مشکل رو داشت که خیلی جالب بود ، وقتی با هم بحث کردیم فهمیدم اونم زیاد شکلات (1برند خاص ایرانی) میخوره. الان خودش میگه اون شکلات رو که مصرف نمیکنه حالش بهتره.
***دیدم دوستی نوشته بود بهترین پزشکت خودت هستی، نظر منم همینه ! هیچوقت ناامید نشید و به خدا توکل کنید دوستای گلم. منم از دردی که بی درمون خطابش میکردم تقریبا خلاص شدم***کنترل IBS:بی خیال باش ، استرس به خودت راه نده ، حرص نخور ، بخند ، ورزش کن ، دعا کن ، بی حوصله نباش ، دوست داشته باش و غذاتو کنترل کن
من ازصفحه اول تا اینجاشو خوندم
خواهش میکنم دوستان نظرات وکاراشونو سریعتربه اینجا منتقل کنن.
البته من عکس دندون عقل گرفتم ولی بااینکه 22سالم تموم شده ولی دندون عقلم هنوز درنیمده که من باامید بشیار به مطب دندانپزشکی رفته بودم؛
ازدوست عزیزslzخواهش میکنم نظراتشو بیشتر بزاره وکارهایی که قبل انجام داده؟یه سوالم ازslz,orpدارم که علامت اسهال ویبوست نیز دارین؟یا داشتین؟یا اینکه فقط سروصدا؟
کسی نظری در مورد مشکل من نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باز دارم همون قرص ها رو مصرف میکنم. خبری نیست فعلاً ؛ انگار نه انگار
صدای شدید شکم می تونه به علت های مختلفی باشه در صورت اسهال و یبوست داشتن ایجاد میشه در صورت نامنظم بودن ساعات وعده های غذایی ایجاد میشه در صورت آب خوردن بین غذا و بعد از غذا نیز ایجاد میشه اگه با خوردن قرص دایمتیکون بعد از هر وعده ی غذایی آروم نشدی حتما یه چکاپ گوارشی بده مهمترین کارایی که باید بکنی اینه که ساعات غذاخوردنت منظم باشه، لقمه ها رو خوب بجوی ، ورزش کنی ، بین و بعد از غذا آب نخور و سعی کن دفع منظم داشته باشی... اگر دوست داشتی یه سر به ما بزن، هدف ما کارشناسان تغذیه نشان دادن راه درست برای حفظ سلامتی شماست.
تلفن رزرو نوبت 0711-7319911
شیراز- بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه
صدای شدید شکم می تونه به علت های مختلفی باشه در صورت اسهال و یبوست داشتن ایجاد میشه در صورت نامنظم بودن ساعات وعده های غذایی ایجاد میشه در صورت آب خوردن بین غذا و بعد از غذا نیز ایجاد میشه اگه با خوردن قرص دایمتیکون بعد از هر وعده ی غذایی آروم نشدی حتما یه چکاپ گوارشی بده مهمترین کارایی که باید بکنی اینه که ساعات غذاخوردنت منظم باشه، لقمه ها رو خوب بجوی ، ورزش کنی ، بین و بعد از غذا آب نخور و سعی کن دفع منظم داشته باشی... اگر دوست داشتی یه سر به ما بزن، هدف ما کارشناسان تغذیه نشان دادن راه درست برای حفظ سلامتی شماست.نقل قول:
تلفن رزرو نوبت 0711-7319911
شیراز- بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه