اینترنت باید چه سرعتی باشه که بدون تیک یا با تیک های کم کلا راحت بشه بازی کرد؟؟
Printable View
اینترنت باید چه سرعتی باشه که بدون تیک یا با تیک های کم کلا راحت بشه بازی کرد؟؟
نقل قول:
دوست عزيز با اي پي ايران كه كانكت ميشي..بازي غير فعال ميشه... :27: چجوري الان داريد بازي ميكنيد انلاين :19:
با وي پي ان اين مشكل حل ميشه البته بعضي isp ها اتوماتيك اين مشكل رو حل مي كنن از جمله اوني كه ازش اكانت مي گيرم من برا بقيه استفاده از وي پي ان يا آي پي چنجر راه حلي مناسب هستنقل قول:
من همه راهارو رفتم هم pes magazine هم pes connector ... نشد که نشد
همش این پیغام رو میده
An error occurred during verification
البته من pes 2009 رو دانلود کردم حجمش 1.5 GB بود patch 1.2 روش نصب نشد بابا کل عید بیکاریم یکی بگه چی کار کنیم D:
تازه بعد اين بدتر هم ميشه رفته رفته عرصه آنلاين پلي سخت تر هم ميشه واسه ما ايرونيانقل قول:
اي بر باعث و بانيش لعنت :2::2::2:نقل قول:
آقا سلام نوروزت مبارک
من برنامه های هاماچی و PES-Connector.exe رو دانلود کردم و تمام کار ها رو انجام دادم ولی وقتی می رم تو بازی PES2009 در گزینه نتورک که میرم
با گزینه ی Retry مواجه میشم لطفا راهنماییم کنید
ما تا حالا ندیدیم که به آیپی ایران گیر بدننقل قول:
تا حالا هم چند بار هم بازی کردم
جالب هست که من با اینترنت 1 مگ هم که دارم به مشکل بر میخورم 6 تا باخت برام ثبت شده فقط به خاطر اینکه دیسکانکت شدم (وقتی کسی دیسکانکت بشه براش باخت ثبت میشه حتی اگه دقیقه 90 باشه و 5 گل جلو باشی
اما چند بار هم خوب تونستم بازی کنم من تفاوتی در سطح بازیکنان با خودم ندیدم البته بازی آنلاین با بازی کنار هم خیلی فرق میکنه آنلاین واقعا سخته و سرعت بازی مثل بازی معمولی نیست
بین 5 نفری که تا به حال باهاشون بازی کردم فقط یکی بود که خیلی بازیش با من فرق داشت ! که 3-2 باختم ولی خداییش اگه توپایی که به تیر زد و دروازه خالی زد توی اوت گل میشد 10 تایی میخوردم :31:
عزيز توي اينترنت نيستي آخه بايد آنلاين باشي شايدم اونقدر سرعت اينترنت شما پايين هست كه قبول نميكنهنقل قول:
اقا وقتی تو اون لینک های بالا برای دانلود میرم پیغام data transfer limit reached میده.
چیکار باید کرد؟