سلام.ببینم کی از شما Flatout 3 بازی نمیکنه؟اگه بازی می کنه بره به تاپیک:Flatout 3online.EASY!
متشکرم.
سلام.ببینم کی از شما Flatout 3 بازی نمیکنه؟اگه بازی می کنه بره به تاپیک:Flatout 3online.EASY!
متشکرم.
من با DAP دانلود کردم ولی گاهی اوقات(البته پچ رو) نمی دونم چرا فایل هایی که با DAP دانلود می شه خراب هستند. DAP این مشکل رو داره. ولی برای دانلود کردن فایله exe بازی از سایت rapidshare حتما باید از download mananger مرورگرت استفاده کنی وگرنه یا نمیاد گرم بیاد کار نمی کنه. به این نکته دقت کن.
امیدوارم زودتر خوب بشی و آقای blackfox هم زودتر سرور رو راه بندازند.
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
ممنون.من امشب دانلودش می کنم.نقل قول:
من با DAP دانلود کردم ولی گاهی اوقات(البته پچ رو) نمی دونم چرا فایل هایی که با DAP دانلود می شه خراب هستند. DAP این مشکل رو داره. ولی برای دانلود کردن فایله exe بازی از سایت rapidshare حتما باید از download mananger مرورگرت استفاده کنی وگرنه یا نمیاد گرم بیاد کار نمی کنه. به این نکته دقت کن.
امیدوارم زودتر خوب بشی و آقای blackfox هم زودتر سرور رو راه بندازند.
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
اینم تاپیک FO3::46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.آقا کمک کنید.من پچ رو دانلود کردم.بازی هم درسته.2 تا مپ اضافه شده اما تو هر سروری میخوام برم یا میگه باید پانک باستر فعال باشه یا از CD key ایراد می گیره.
سلام
خب راست میگه بنده خدا! خب باید پانک باستر فعال باشه! شما باید اون تیک در پایین صفحه را بزنید. حتما هم mini image رو monut هم کنید. بعد می تونید توی اون سرورهایی که معرفی کردم ویا اون سروری که هادی جان معرفی کرد برید. من پیشنهاد می کنم که به سروری که هادی جان معرفی کرد برید چون خیلی بهتره. توی اون سرورهایی که معرفی کردم شما رنگ هواپیما و هلی کوپتر جنگی می بینید اما در این سرور با اینکه گاهی 64 نفر کامل میشه ولی هر وقت اراده کنید می تونید سوار هواپیما یا هلی کوپتر شوید. البته من ترجیح می دهم تعداد در حدود 30 نفر باشه چون خیلی راحت تره. 64 نفره شلوع می شه ملت از سر و کول هم بالا می رن! یهو می بینید شهید شدید! بعد می فهمید یه خلبان فلان فلان شده ی نامرد اومده روی ناو آمریکا بمب ریخته! آخه مرد حسابی بذار ما بیام بعد خوشه ای بریز رو سرمون! ولی با این حال خیلی حال می ده.
من تازه گی ها BattleFeild Heroes رو هم گرفتم و بازی می کنم. این بازی مجانی هست و همه می تونند بازی کنند. اصلا دردسر های BF2 رو نداره ولی به نظر من با اینکه سبکش Fun هست ولی از BF2 سخت تره ولی شما در حین بازی می خندید چون خیلی خنده دار هست از صدای شلیک تانک نشستن افراد روی بال هواپیما و... . اگر حوصله داشتید حتما این بازی رو هم یک شب دانلود کنید. روی لینک زیر کلیک کنید. در پست 13 توضیح داده شده چگونه این بازی رو دانلود کنید.
توفیق رفیق راهتان بادکد:http://www.bazinama.com/message/showthread.php?t=17900&page=2
یا علی
سلام
آموزش آنلاک کردن اسلحه ها BF2 : (فکر کنم تا حالا جايی نگفته باشند)
به آدرس زير بريد و فايل hosts.ics رو با نود پد باز کنيد (اگه اين فايل وجود نداشت اين فايل رو ايجاد کنيد)
نکته:
C = DriveWindows
محتويات فايل رو پاک کنيد و نوشته زير رو به اين صورت توش وارد کنيدکد:C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
مثال:کد:IPServer فاصله bf2web.gamespy.com
اول آيپی سروی که توش بازی ميکنيد فاصله bf2web.gamespy.com
بعد فايل رو ذخيره کنيد و به Properties فايل بريد و Real-Only رو تيک بزنيد و OK کنيدکد:94.74.139.15 bf2web.gamespy.com
اگه تو سرور درجه دار باشيد بعد از لاگين شدن يوزر صفحه اي باز ميشه که به اندازه درجه تون ميتونيد اسلحه آنلاک کنيد
هرچی درجتون بيشتر باشه اسلحه هايی که ميتونيد آنلاک کنيد بيشتره و اگه درجه دار نباشيد نميتونيد اسلحه اي آنلاک کنيد
آقایون درست شد.فقط باید دستم آغاز کار کنه.بعد با همون آی پی ها بازی می کنم.راستی اینBF Heroes رو میشه بدون دنگ و فنگ آنلاین رفت یا نه؟اگه کاری نداره تا دانلودش کنم.
سلامنقل قول:
الحمدللله! امیدوارم زودتر دست شما خوب بشه یه دست با هم بزنیم چون چند وقته اون سرور اولی بسته شده و دست و دلم به بازی نمی ره.
BF Heroes یک بازی کاملا آنلاین هست بدون هیچ دنگ و فنگی. اصلا حالت singleplayer نداره و فقط آنلاین هست و همین طور مجانی. چون مجانی هست دیگر به cd key شما گیر نمی دهند و شما به راحتی وارد بازی می شوید و به بازی مشغول می شوید. امشب برادرم که فقط BF2 بازی می کرد اومد و BF Heroes بازی کرد و کلی حال کرد و گفت که از اون یکی با حال تره. درعین Fun بودن خیلی هم سخت هست. پیشنهاد می کنم دانلود کنید. امیدوارم پشیمون نشید.
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
سلام من برگشتم....
میبینم بتل بازها زیاد شدن...
اون سرور ستاره سرخ هم من توش پینگم از سرورهای خارجی هم بیشتره!!!نمیدونم این کجاش ایرانیه...