هرچی باشه باید از ایرانسل و همراه اول در زمینه دیتا بهتر باشهنقل قول:
فکر کنم دیتا کارت سیم کارتی تنها برای استفاده از اینترنت 3g باشه . این کارش خیلی خوبه . یعنی اینترنت رو روسیم کارت های مربوطه اش می فروشه .
Printable View
هرچی باشه باید از ایرانسل و همراه اول در زمینه دیتا بهتر باشهنقل قول:
فکر کنم دیتا کارت سیم کارتی تنها برای استفاده از اینترنت 3g باشه . این کارش خیلی خوبه . یعنی اینترنت رو روسیم کارت های مربوطه اش می فروشه .
اگر زود این سیم کارت مخصوص دیتا بیاد حداقل یه سرعت 256 رو داشته باشیم بازم بشه یه 4 تا صفحه رو باز کرد.
از امروز عرضه این سیمکارت شروع شده ، کسی خبر از قیمت و کیفیت امکاناتش داره ؟
تو سایتش که خیلی کم اطلاعات داده !!
قراره از آخر هفته به تعداد محدود(2000 عدد) ارائه بشه اونم به صورت آزمایشی که به دست عموم نخواهد رسید!!!
با سلام به دوستان
می خواستم بپرسم که میگن این اپراتور 3G داره خب اگه گوشی هایی که این امکان نداره )3G( اونوقت تو سرعت اینترنت اونو هم فرق میکنه ؟!
بله امکان استفاده از سرعت بالا خاص تکنولوژی نسل سوم یا 3G است.نقل قول:
با تشکر ؛ خب اونوقت گوشی هایی که 3G ندارن فرقی نمی کنه که با ایرانسل به اینترنت برن یا با تامین تله کام؟(از لحاظ سرعت اینترنت)نقل قول:
چرا؟ چگونه میشه یکی از اونایی بود که بدستشون میرسه؟ سایتشم که هیچی ننوشتهنقل قول:
منبع اطلاعات بدین من هم متوجه اخبار جدید بشم
یعنی اگه الان من برم به خدمات مشترکین تلفن همراه هیچ جوابی نمیدن کسی سر زه ببینه که ثبت نامی چیزی هست یا نه اون 2000 تا پس به کیا میدن ؟؟؟؟
من شاید فردا رفتم یه سری زدم ببینم چجوری؟؟؟؟؟
اگه کسی سر راهش بود یه سوالی کنه ببینیم چجوریاست و عرضه درست این سیمکارتها از کی شروع میشه؟؟؟
من که فکر کنم آخرای سال شروع بشه