امروز از سپنتا زنگ زدن میگن قبض تلفن بیارید! خودتون پستهامو ببینید چند وقته منو معطل کردن! منم دیگه طاقت نیاوردم پشت تلفن یک کم داد و بیداد کردم گفت دوباره زنگ میزنیم! بعد که زنگ زدن گفت امروز ساعت 2 وصل میشه!نقل قول:
Printable View
امروز از سپنتا زنگ زدن میگن قبض تلفن بیارید! خودتون پستهامو ببینید چند وقته منو معطل کردن! منم دیگه طاقت نیاوردم پشت تلفن یک کم داد و بیداد کردم گفت دوباره زنگ میزنیم! بعد که زنگ زدن گفت امروز ساعت 2 وصل میشه!نقل قول:
دوستان نگفتید این چه معنایی میده؟
نقل قول:
مجموع زمان سرویس درخواستی و فعلی بعنوان باقیمانده زمان سرویس جدید منظور خواهد شد.
من که گفتم...!نقل قول:
باید یک کم باهاشون جدی برخورد کرد
عزیز یعنی مثلا" اگر از سرویس فعلی شما 10 روز باقی مونده و مجددا" شارژ کنی اون 10 روز به شارژ جدیدت اضافه میشهنقل قول:
خوب دیگه منم همین رو میگم یعنی اگه الان 128 دارم 10 روز مونده اگه 256 شارژ کنم به جای 30 روز 40 روز 256 استفاده میکنم!نقل قول:
نه عزیزنقل قول:
اینطور نیست
شما تا 10 روز همون 128 رو استفاده میکنید و بعد سرویستون به 256 ارتقا داده میشه
دوستان سپنتایی اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم برای چه کسایی قطع بود؟ یعنی کدوم مناطق؟
منطقه ما که قطع نبود اما همونطور که میبینید به من هم 1 روز اضافه شده:8:
این رو میگن احترام به مشتری:27:
هی میخوام هیچی نگم نمیزاری:دینقل قول:
اون احترام به مشتری رو زمانی که من مشترکشون بودم خوب بهم نشون دادم....
به هیچ وجه ازشون نمیگذرم...
حیف که دلم نمیاد مجازاتشون کنم وگرنه حقمو راحت ازشون میگرفتم با توجه به سطح کاربریم میتونم یه مقداری ازشون رایگان خرید کنم ولی گفتم باشه برای اون دنیا میزارمشون تا خود خدا باهاشون تصفیه حساب کنه...(به فرض که پشتیبانی ضعیفه و سواد نداره...حداقل نباید یه معذرت خواهی خشک و خالی میکردن از ما اون موقع؟؟!!!)
خیلی تو یک ماهه منو اذیت کردن ........ خیلی......وقتی هم زنگشون میزدم فقط بلد بودن بگن مودم رو خاموش کن
تازه روز آخر که میخواستم درخواست قطع سرویس بدم منو وصل کردن به اونجایی که باید برای پیگیری وصل کنن!!!
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
مهدی جون نمیدونم درباره موردی که برای تو پیش اومده چی باید گفتنقل قول:
100% ضعف سپنتا هست که نتونسته مشتری رو راضی نگه داره
تو سپنتا وقتی سرویست وصل شد فقط باید دعا کنی مشکلی وجود نداشته باشه وگرنه باید عزل خداحافظی رو بخونی:2:
برای من هم روز جمعه قطع نبوده اما 1 روز اضافه کردند
دمشون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ّبراي من هم قطع نبود! اضافه كردند اما!!