پس من بهت i8510 را پیشنهاد میکنم چون تمام چیزهایی را که میخوای داره و دوربین 8مگاپیکسلیش هم تمام نیازهات را برطرف میکنهنقل قول:
Printable View
پس من بهت i8510 را پیشنهاد میکنم چون تمام چیزهایی را که میخوای داره و دوربین 8مگاپیکسلیش هم تمام نیازهات را برطرف میکنهنقل قول:
apoosh جان شرمنده اينقدر سؤال ميکنم کيفيت lcdخوب هست؟
و اينکه ميشه wallpaperرو تمام صفحه گزاشت يا مثل سری های قبليه سيمبينه ؟
آقا کسی pixonخريد يا نه ما از هرکی ميپرسيم يا ميخواد بد از عيد بگيره يا منتظره گوشی های اين سری است که مياد
دوستان اگه کسی خريد بگه و ما رو از اطلاعاتش محروم نکنه
کیفیت ال سی دیش خوب هست اما عالی نیست. مثل سیمبینها هم میمونه و نمیشه عکس را تمام صفحه گذاشت مگر اینکه تم بریزی.
درمورد پیکسون هم هرسئوالی داری بپرس چون اونهم دستمه
دوستان یک سری به سایت gsmarena بزنید آخرین ورژن pixon که اومده ظاهرا کیفیت عکسهاش از بقیه 8 مگاپیکسلیها خیلی بهتر شده!!! اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
از دوستان خوبم که انگلیسی خوبی دارند ( علی الخصوص سامسونگ عزیز ) خواهشمندم که جریان لینک مربوط به آرش عزیز رو کاملا مشخص کنند تا من هم از سردرگمی خرید گوشی خارج شوم .
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان گوشی رو گرفتم i8510 خيلی شاخه الان تو شاجه فقط بابت باتری ميترسم
از ما کروتل گرفتم update هست راستی
ما کروتل pixonرو ميده 415 تومان همين امروز قيمتش اين شد
ولی من i8510گرفتم آخه حال حوصله مشکلات اين گوشی رو ندارم تازه خيلی ضد حال هست که gpsاين
گوشی قربانی نداشتن سيستم عامل بشه
apooshجان رو گوشی زده بود 1000 ميلی امپر با ورم نميشه رو خود گوشی نوشته بود راستی
گوشی رو هک کنم گارانتی باطل نميشه؟
راستی فروشنده گوشی رو تنظيم کرد و گفت تا دو سه رز بزار تا ته باطری خالی کنه بد شا رج کن نظر شما
چيست؟
پیکسون حسابی ارزان شد! امروز قیمت گارانتی مایکروتل 415هزار تومان شد. حالا ارزش خرید را داره
هنوزم گران هست چون تو کشور های دیگه 360 دلار به فروش میرسه!!نقل قول:
apooshجان جواب اين سؤالت ما رو بده ؟
تاجاییکه من میدونم باطریش 1200 هستش اما کلا این گوشیها توی شارژ به مشکل میخورن و به نظر من به حرف فروشنده عمل کن و ضرری که نداره
مبارکت هم باشه. گوشیه خیلی خوبی هستش
تا جاییکه من هم میدونم اگه بواسطه هک کردن گوشی مشکل پیدا کنه گارانتی هیچ مسئولیتی نمیپذیره