سلام
آقایون من تو مرحله ای که از بالا با پشت مسلسل هستی گیر کردم ! 3 سوت میمیرم !
کسی ترینر / چیت چیزی نداره من این مرحله رو رد کنم ؟
Printable View
سلام
آقایون من تو مرحله ای که از بالا با پشت مسلسل هستی گیر کردم ! 3 سوت میمیرم !
کسی ترینر / چیت چیزی نداره من این مرحله رو رد کنم ؟
خوب شما وقتی جونت کم شد موس رو به سمت بالا بده تا آسمون رو هدف بگیره و سپری که در جلو تفنگ قرار داره رو به روت قرار بگیره تا تیر بهت نخوره و جونت پر بشه.نقل قول:
سلام
دیروز رفتم velvet assassin رو بخرم نداشت. نمی دونم چرا تو اصفهان نیومده.
به دلیل یه توفیق اجباری این بازی رو خریدم. از امتحانا خسته شده بودم می خواستم حتمن یه بازی بگیرم این وسطای امتحانا.
ولی خب یه عیبی داشت. خیلی آسون بود بابا همون دیشب تموم شد. ولی جالب بود اما خب بازم میشد روش کار کرد. یه کم معما یه کم شرایط سخت از اینا خلاصه کم دشت. ولی هوش مصنوعیش بد نیود هر چند حرکاتشون بعد چند بار بر خورد کردن باهاشون عادی می شد. یه عیب دیگشونم این بود که تک تک حمله میکردن همشون با هم خیلی کم کار می کردن. راستی، چه اصراری بود این همه حرکت و الفاظ رکیک توش باشه؟ تو فیلمش که خیلی نبود!
کلا هر چند اون قدا گنده نیستم که امتیاز بدم ولی از 10 ، 7 میدم. اونم بیشتر به خاطر اون چند تا حرکت جدیدی که توش بود.
موفق باشید
یکی نیست یه راه حلی بگه؟؟؟نقل قول:
براي من هم بعضي وقتها اين جوري ميشهنقل قول:
من بعد از اینکه میرم تو بازی همه جا یکهو سیاه میشه.کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
يه بار دكمه ESC رو بزن درست ميشه.
كلا بازي مشكلات زيادي داره!!!
بازی خیلی زود تموم میشه حدودا یه ضرب 4 ساعت تموم شد.
من چون خیلی حال کردم 2 بار تا اخر رفتم
برای من فقط این بازی اینجوریه.همه کار هم کردم ولی درست بشو نیست.نقل قول:
من كه خيلي از بازي خوشم اومد ( جدا از مطابقت با فيلم ... ) مخصوصا از گيم پليش و نوآوري هاش به همين دليل به بار كه بار اولم بود رو Assassin تموم كردم و بعد بلافاصله رو درجه ي آسان با يه كاراكتر باز شده ي ديگه بعد از تموم كردن اون دوباره دارم با يه كاراكتر ديگه روي حالت Close Combat ميرم كه اينم آخراشم . يه بارم ميخوام روي The Killer بازي كنم اونم با كاراكتر Janice كه يك زن چاقه !!!! وجود بخش game rewards هم خيلي كار خوبي هست !!
راستي فكر كنم اين بازي يكي از پر مشكلترين بازيهاي تاريخ PC از لحاظ مشكلات نصب و اجرا هست !!
من هم منظوررم همين بازي بود ، نه بازي ديگري !!!نقل قول:
براي من هر بار تو بازي صفحه سياه ميشه يه بار دكمه ESC رو ميزنم ، بازي به حالت اولش برميگرده.
خب اینجوری که نمیشه بازی کرد