جدا؟!! چرا؟:31:نقل قول:
Printable View
جدا؟!! چرا؟:31:نقل قول:
من عجيب ديوونه فوتباليست ها بودم و باهاش زندكي كردم پارسالم كه نشونش داد دوباره تا آخ نگاش كردم.
بعد از اون از كارآگاه گجت و ميتي كمان و خونهي مادر بزرگه خوشم ميومد.
به نظرم فوتبالیست ها هیجان انگیز ترینشون بود/خیلی حال میداد ساعت ها صبر کنی تا سوباسا از آسمون بیاد پایین:31:/
فوتبالیستا، لوک خوش شانس، پلنگ صورتی، گوریل انگوری، تام و جری، ملوان زبل، پت و مت می تی کومان، ای کی یوسان که یادمه اما بقیه نه...
اما در بین این کارتون ها فوتبالیست ها بدجوری منو مجذوب خودش میکرد، یه جوری که اصلا قابل بیان نیست. اما بعد که بزرگ شدیم(:31:) دوباره اگه دقت کرده باشید تو تلویزیون تازگیها نشون میداد اصلا حالم نبود یک قسمتش رو نگا کنم، برای خیلی مسخره بود:2:
واي مردم تا 17 صفحه رو خوندم ...!
فوتباليست ها چه حالي مي داد
چوبین و دژ فضایی خیلی با حال بودن
تو نظر سنجی نبود
ای بابا کلی خاطراتو واسمون زنده کردینا... پینوکیو رو خیلی دوست داشتم وقتی راه میرفت صدای پاش خیلی جالب بود... انیمیشنایی که خیلی دوست داشتم بابا لنگ دراز - آنه شرلی - لوک خوش شانس ( یادمه چند سال قبل شبکه استانی خراسان دوبله مشهدی از کارتون لوک می ذاشت آدم از خنده می مرد...) میتی کومان بود بعد که رفت جلوتر شد گربه سگ - سگ های آبی بلیک و مورتیمر و آخراش که دیگه کم پیش میومد پای برنامه کودک بشینم باب موران بود یادش بخیر هنوز آهنگ اونا تو گوشمه...:37:
معلومه فوتباليستا!من عاشقش بودم...........واي كه چه استرسي داشتم وقتي مقابل كاكرو بازي داشت...چقدر به اين داور فحش ميدادم كه چرا هيچ خطايي نميگيره!!!
بابا ایول من تا حالا این قدر یاد اون موقعا نیافتاده بودم.یادش بخیر:39:
راستی چرا هیچکدوم از زبل خان حرفی نمیزنین.من وقتی بچه بودم تا زبل خان نمیدیدم ساکت نمیشدم که:31:زبل خان اینجا زبل خان اونجا. فقط کافیه دستشو درازکنه...:laughing:
ولی سرندیپیتی هم خیلی باحال بود .درمجموع بابت این تایپک جالب خیلی ممنون:12:
ایول بابا . یادش بخیر چه خاطراتی داشتیم
من که خیلی با فوتبالیستها و پلنگ صورتی و لوک خوش شانس حال میکردم