-
منم حسابی رو ازمونای ازمایشی باز نکرده بودم...اما سوالای قلمچی حداقل خیلی خیلی از سنجش سرتره...سنجش عینا تابلوترین سوالات کتابو اورده بود تو ازموناش.
من که تهران نیستم اما از میدیا زیاد شنیدم.
منم انتظار نداشتم سوالای کتابی رو ببینم...ولی همیشه چندتا سوال مبهم وجود داشت...نه اینکه 10-12 تا پشت هم رو نتونی بزنی یا با شک بزنی...اصلا گزینه ها طوری بود که هم می شد رد بشن هم تایید!
شما اولین نفری هستی که میگی کنکور سخت نبود...به نظرم اگه زرنگ ترین داوطلبم باشی باید اسم متوسط رو روش بذاری...کلیدارو دیدی؟
-
من اصلا ادعا نکردم که شاگرد قوی هم.....شما خودتم میگی که من گفتم سخت نبود....جایی دیدین که بگم آسون بود؟
احتمالا اولین نفری هستم که شما میبینین....چون من مثل خودم زیاد دیدم.
اصلا چرا من دارم اینا رو میگم؟ایشالا هر دومون نتیجه بگیریم....
-
نه اتفاقا از هر کی پرسیدم اونام گفتن هر کی رو دیدن گفته خراب کرده...عیب نداره اینجوری باشه که به نفع شماست و رتبه بهتری میارید.
منم امیدوارم جفتمون رتبه ی قابل قبولی بیاریم.
-
اگر امسال امتحان میدادم نفر اول میشدم.من برای سال 90 می خونم اما به راحتی می تونم بگم هر درس امسالو 30 در صد می تونستم بزنم بجز ریاضی و رسم فنی
-
منم هر درسو جز همون ریاضی و ترسیم حدود 40 زدم...البته موسیقی و مواد رو زیر 20 زدم...ولی کنکور خوبی نبود و رتبه خوبی نمیارم...قبل کنکورم که فکر میکردم 2 رقمی میارم...پس درباره ی چیزی که تو شرایطش نبودید و پاسش نکردید ادعا نکنید!
-
عزیزم خب سوالا رو دیدم.موسیقیش که کاملا مثل پارسال بود .البته خواص معلوم نیست از کجا میشه فهمید اوردن.در ضمن ناراحت نباش من سال 87 امتحان دادم فکر می کردم خراب کردم اما تهران قبول شدم.یعنی اگر سخت باشه اسه همه سخته.حالا این سوال رو بگو که ترسیم سولا همه از همین کتاب معرفی شده میاد؟؟
-
میدونم چی میگی اما با این درصدا رتبه 1 رو نمیاری!!!
چطور تهران قبول شدی ولی میخوای برای 90 بخونی؟
ظاهرا که از ترسیم فنی و مناظر مرایا میاد...اما امسال که همش از هندسه بود و هنریا نتونستن جواب بدن!
-
یک که نمیشم.اما من واسه هنر رو دو سه هفتس که شروع به خوندم کردم.من دانشجو اناصرافی ام.می دونی که, استعدادم داشت از بین می رفت:27:
-
کسی امسال کنکور نداده؟
چطور دادین؟
-
سلام و خسته نباشید به دوستان
دوستان با رتبه 700 هنر امکان قبولی طراحی صنعتی تهران یا اصفهان یا اهواز هست ؟
خیلی مهمه برای کسی میخوام ممنون میشم جواب بدید