دو سه روز گذشت کسی نمی دونست این مشکل چه جوری حل میشه؟نقل قول:
من خیلی دنبال این بازی گشتم ولی نشد بازی کنم اگه کسی میدونه راه حل این مشکلو حتما بگه...
ممنون :44:
Printable View
دو سه روز گذشت کسی نمی دونست این مشکل چه جوری حل میشه؟نقل قول:
من خیلی دنبال این بازی گشتم ولی نشد بازی کنم اگه کسی میدونه راه حل این مشکلو حتما بگه...
ممنون :44:
در اون صحنه از تکنیک خلع سلاح استفاده شد.نقل قول:
وقتی که Ropeburn در حال حمله کردن هست و لوله در دست Ropeburn به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو برای خلع سلاح کردن استفاده کنید.نقل قول:
برای راحتی کار از قابلیت آهسته کردن زمان (زمان واکنش) استفاده کنید.
نقل قول:
برو به یارو که ازش خریدی بگو dvd 1 رو عوض کنه خرابه !
کسی نداشت بابا در به در دنبالشم هیچ جا نداشت اگه ساتی میشناسید که بازی رو بفروشه بهم بگید ممنتوننقل قول:
من بازی را براحتی گرفتمش.یک سره دیگه بزن شاید پیداش کنی.نقل قول:
آقا این سایتی که برای کرک گذاشته اید نمی گذاره از download manager استفاده کنم اگه می شه یک سایت دیگه برای کرک معرفی کنید یا اگه زحمتی نیست برام چیزی که خودتان دانلود کردید بذارید.
من یه مشکل خیلی عجیب دارم!
بازی رو اجرا می کنم وقتی صفحه سیاه می شه مانیتور ارور می ده یه چیزای راجع به KHz می گه و 10 تا می شمره و مانیتور خاموش می شه!
مانیتورم LG Flatron 775ft هست:(
بچه ها مگه سيو بازي تو My Documents نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سيو هام پاك شده و الان سيو دوستم رو ريختم هر وقت ميرم تو بازي از NewGame بايد شروع كنم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني هيچ تاثيري نداشته !!
سيو هاي خودم هم ميريزم اينجوريه !!!!!!
لطفا كمك كنيد ... حوصله ندارم از اول برم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلم حل شد !!!!!
ببخشيد ...
نقل قول:
: دی
مجید فکر کنم یکم با خودت درگیری داری:دی :31:
من همون اول دیدمش خوشم نیومد از بازیش نگرفتم حس میکنم از این بازی های بچه گانه ی !!!!!!!!!
من دانلود نکردم اما : Mirror's Edge بازی بچه گونه نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم بازیش نکردم . ولی به زودی میکنم :دی
میدونی این حرفو از کجا میزنم ؟ :دی شاید بگم تعجب میکنی ولی توی خواب دیدمش :دی واقعا خیلی عجیب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در نقش یه Player ندیدمش بلکه در نقش ...:D