من مخلص شما هستم ..... هر کمکی هست من در خدمتم ...
این بازی جزو بازیهای نسل امروز و فوق العاده پیشرفته و پیچیده هست و حوصله زیادی طلب میکه شاید به خاطر همین باشه زیاد در ایران طالب نداشته باشه ! ... باید دقیقا خودت رو تو بازی ببینی و به تمام کارهایی که انجام میدی از قبل فکر کنی . محیط Open World هست و میتونی ساعتها در Wasteland راه بری و قدم به قدم /شهر به شهر چیزهای جدیدی کشف کنی .... بازی پر از نو آوریه از خرید و فروش Slave (برده) گرفته تا ساختن اسلحه و مین تو بازی هست !
من حدود 37 ساعت درگیر بازی بودم و 71 محل رو کشف کردم از متروهای زیرزمینی که پر از fedal Ghoul و Raider ها بود تا شهرهای کوچیک و بزرگ که بوسیله Super Mutant ها تسخیر شده بودن ! خودت رو درگیر هدفهای اصلی بازی نکن تو این سرزمین بگرد و محلهای جدید رو پیدا کن ..... فوق العادس !!! هدف کلی بازی ترقیب شما برای گشتن و کشف چیزهای ناشناخته هستش .... شعار بازی هم اینه : جنگ هیچ وقت تموم نمیشه !
در مورد سلاح هم تو بازی بگم کمتر گیمی رو دیدم اینقدر تنوع اسلحه داشته باشه ! از اسلحهای سرد کوچیک مثل 3 نوع چاقو گرفته تا اسلحه های بزرگ مثل Fatman که موشک هسته ای پرتاب میکنن ! تو بازی هست ... فکر کنم بیش از 25 نوع باشه ! قابلیت تعمیر ساخت ارتقاء رو هم دارن ! هر اسلحه هم مقدار صدمه زدن مختص خودش رو داره که شما میتونید با کلیک کردن بر روی اون توی سیستم VATS ازش اطلاع پیدا کنید . اسلحه های گرم از انوای مختلف با کالیبرهای متفاوتی استفاده میکنه که بستگی به دشمن مقابل شما باید بهترین رو انتخاب کنید ... معمولی ترین و کاربردی ترینش Assult Hunter 10mm هست ! قویترین هم Assult rifle chinies با کالیبر 33mm هست که طرف رو متلاشی میکنه ! 2 نوع shoutgun هم هست که یکیش کوچیکه که handi هست با 2 گلوله و یکی هم Auto با 12 گلوله ! اسلحه های لیزری هم هستن که در کل 3 نوع هست 1 نوع کوچک 2 نوع بزرگ !
سیستم نشانه گیری با کمک VATS با نمودار AP سمت راست پایین تصویر نشون داده میشه .. شما از 1 شلیک تا 5 شلیک ! به کمک این سیستم میتونید اون رو قافلگیر کنید و از متلاشی شدنش لذت ببرید ! این حرکت به صورت Demo یا Slow motion نشون داده یمشه که خیلی زیبا و لذت بخشه !
یکی دیگه از نوآوریهای بازی سیستم عوض کردن انواع لباس بر اساس موقعیت شما در بازی هست ! بیش از 10 تا 15 نوع لباس در بازی هست که بوسیله VATS میتونید اونهارو عوض کنید ! از لباس تابستانی گرفته تا زره جنگی سنگین !
نوع لباس شما در مواجه با افراد و مکانهای مختلف تاثیر گذاره !
دشمنان شما انواع و اقسام انسانها / زامبیها / Creature / Super mutants / Raiders / slavers / Robots و ... هستن که خودشون در کل بیش از 12 یا 13 تا میشن ! یکی از این دشمنان که هم میتونه دشمن باشه هم دوست ! Ghoul ها هستن ! اینها دو نوع اصلی و یک نوع کمیاب دارن ! نوع خوب اونا ghoul نام دارن که انسانهای هستن تحت تشعشع رادیو اکتیو پوستشون از بین رفته و شبیه زامبی شدن ! اما مثل انسانها صحبت و کار انجام میدن ! باید مقر و شهرشون رو هم پیدا کنیدکاری به کارتون ندارن و حتی میتونید باهاشون دوست باشید ! اما بقیه انسانها تو Wastland از اینا فرارین چون میگن اینا زامبی هستن و آدم خوار ! ... نوع دوم Fedal ghoul هستن که زامبی خالصن !! اینا رو باید از دم بکشی ! فقط هم توی تونلها و متروها پیدا میشن ....
در مواجه با دشمنان از سیستم VATS استفاده کنید ! سعی کنید با Crouch حتی المقدور به دشمن نزدیک بشید تا بهتر بتونید با سیستم VAST به اون صدمه بزنید ! سیستم وتس رو فعال کنید تا شیع مورد نظر رو اسکن کنه و هر قسمت از بدنش رو با بیشترین صدمه که بصورت در صد نشون میده به شما اطلاع بده !
سیستم سلامت بازی هم Self هست و باید خودت اینکار رو بکنی .... با انواع و اقسام ابزاری که هست ! از کم کننده رادیو اکتیویته گرفته تا Stimpack ! این هم بشتر از 10 نوع هست ! شما حتی تو بازی بر اثر زیاد مصرف کردن یک نوع خاص از خوراکیها یا داروها یا نوشیدنیها به اون معتاد میشی ! میتونی بری پیش دکتر در هر شهری که کشف میکنی و با پرداخت پول هم سلامتی رو زیاد کنی هم اعتیادت رو خوب کنی هم درجه رادیو اکتیو رو کم کنی ! نوشیدنیها هم از نوکا کولا ! هست تا آب جو ویسکی شراب آب تصفیه شده و آب رادیو اکتیویته و .... خوراکیها هم شامل 12 تا بیشتر هست مثل گوشت انواع اقسام جانوران انسان کباب ! شکر و مربا و چند ده نمونه دیگه !!!
Stimpack اصلی ترین و قویترین تاثیر بالا بردن سلامتی شما رو داره که بصورت آمپول هست هم میتونی مستقیم از قسمت Item و بعد Aid اون رو استفاده کنی و هم میتونی بری تو قسمت Status و وضعیت کلی بدنت رو ببینی و مستقیما اون رو جایی تزریق کنی که بیشتر جراحت پیدا کرده یا Cripple شده ...
چند نمونه از first aids :
Med-x / Rad-X / stimpack / jet / blood pack و غیره ........
مهارت باز کردن قفل هر چیزی هم تو بازی بسیار جالبه ! شما میتونید دره هر چیزی که قفل هست رو خودتون با مهارت باز کنید اینکار رو باید با حرکت موس و کیبرد و حدس زدن انجام بدید ! پس همیشه یادتون باشه Bobby pin همراه داشته باشید ! هک کامپیوتر یکی دیگه از مهارتها هست که با حدس زدن کلمه عبور تا 4 بار میتونید انجام بدید !!! این مهارت جزو Science حساب میشه ! با اینکار میتونید روباتهایی رو که در محفظه قفل شدن رو آزاد کنید تا همراه شما به مبارزه با دشمنان کمک کنن !