چـــی میییگی ؟؟!!! :31: وایسا برم ببینم .:27:
Printable View
چـــی میییگی ؟؟!!! :31: وایسا برم ببینم .:27:
حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخ آخ آقا اشتباه شد سنسورش ccd نیست cmos هست ولی از نوع پیشرفتش :
قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!نقل قول:
قیمت 8510 ، در مدل 8گیگ هم 700 یورو ، در مدل 16 گیگ هم 810 یورو ، و c905 هم با 120-130 یورو کمتر به فروش میرسه............!!!
نقل قول:
قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!
یکی ، پاراگراف اولش رو ترجمه کنه................!!! میگه لنز هر دو Cmos هست........ یه چیزایی درباره لنز c905 که کار برند سامسونگ و.................... این چی میگه...:31::31::31:......؟؟؟؟نقل قول:
The Samsung i8510 INNOV8 is due for release in early September, and will be priced at 700 Euro for the 8Gb version and 810 Euro for the 16 Gb edition. The C905 will arrive some time in October and will retail for 120-130 Euro less
تازه گفته ، من مطمئنم عکسهای c905 از 8510 ...........
نقل قول:
I’m very confident that the early prototypes of the C905 aren’t worse that the Samsung i8510 INNOV8 in terms of image quality.
آقا ما رفتیم دیدیم باز حرفای همیشگی این مرتیکه مزخرف ضد سونی اریکسون :27: سی 905 رو با مخ کوبونده زمین --ببینید چه قدر کوته فکره--گوشی که هنوز نوکیا نزده میگه کیفیتش از سی 905 بهتر میشه ---برین عکسای سی 902 رو که این آقا پشت سرش زرزر میکرد و ببینبن تو کلوپ سونی اریکسون-----اما در مورد متن ---- اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم--دوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟ --- سوم معقوله این دو گوشی از هم سواست و نباید کنار هم گزاشت ---چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست :31: در معقوله عکاسی ---پنجم این سابت موبایل رینووو :31: باید هک بشه که اینقدر خزعبل زرزر نکنه -- چند نفر پاین ؟ بسم الله !:31:
:31: من چی کاره بیدم ؟ هر لحظه اطلاعات دقیق تر میشه :31:نقل قول:
حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره
خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته.............:27::27::27:......!!!نقل قول:
اینجا که یه چیزه دیگه میگه................. و قبلا هم در این باره با هم گلاویز (:31:) شدیم...........!!!نقل قول:
اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم
اینو قبول دارم................... البته خودش گفته این نیتجه رو میشه از روی قطر لنز گوشی ها هم گرفت..........(یعنی طرف اخرشه........:5:).نقل قول:
سوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟
روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست...... مهم اینه که به سونی یه حالی داده............!!!
آره ، دلیل پرفروش سونی همین ، چندتا امکانه..................:31::31::31:........ ...!!! این ضبط صدای استریو دیگه چیه.........؟؟؟!! از کجا آوردینش..........؟؟؟!!!نقل قول:
چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست :31:
نقل قول:
امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه:دی
چیییییی میگی ؟!! .....:31:نقل قول:
خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته
این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو دارهنقل قول:
روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست
البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)نقل قول:
امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه:دی
عجالتا خیلی هم ربط دارهنقل قول:
این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو داره
فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش
در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟:31:نقل قول:
البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)
اصلا این حرف غلطه که بگیم سی موس خوبه یا بده
چون شما میتونی یه نگاهی به عکس های دیجیتال کم های کنن با سنسور سی موس بندازی !
فکر که میکنم یه دلم میگه درست میگی یه دلم میگه نه:27: -- بسته به فاصله جسم تا عدسی تصویرش ممکنه در فاصله کانونی یا بیرون از اون هر جایی بیفته - ربط فوکوس و فاصله کانونی عدسی رو توضیح میدی ؟ به نظرت این ربطی به بزرگی لنز داره ؟ من که فکر نمیکنم--فاصله کانونی به درجه محدب یا مقعر بودن عدسی هم بستگی داره به نظر من.نقل قول:
عجالتا خیلی هم ربط داره
فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش
البته سی 905 یه میکروفون هم برای مکالمه داره که میشه دوتا -- که برای ضبط کردن استریو واقعی لازمه --یکی برا چپ یکی برا راست --- با یه میکروفون هم میشه کلک زد و استریو ضبط کرد ولی واقعی نیست -- در اصل شما mono ضبط میکنی و به چپ و راست انتقال میدی (یه باند صدا داری که عینا صدای چپ و راست برابره ) ولی در استریو واقعی چپ و راست دقیقا برابر نیست.نقل قول:
در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
سونی هر چی بزنه خوبه--- من قبولش دارم :27:نقل قول:
چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟
ما آخرش نفهميديم....
اينقدر بحث انحراف پيدا كرده كه نفهميدم چي شد!
حالا سامسونگ زپرتي مياد براي سوني دوربين ميزنه يا نه؟