مشکل اصلی و خیلی اعصاب خورد کن ! صفحات اینترنتی باز میکنی با هنگ های کوچیک همراه هست !! رو اعصاب میره بد جور !!
مشکل اصلی و خیلی اعصاب خورد کن ! صفحات اینترنتی باز میکنی با هنگ های کوچیک همراه هست !! رو اعصاب میره بد جور !!
والا شرمنده :دی عیب نداره این شروعی میشه که بری زبان روسی رو یاد بگیری :دی (شوخی)نقل قول:
البته یکی از دوستان (Dr.smith) فکر کنم از این سوئیت استفاده کرده و احتمالا اون بدونه مشکل رو چطور میشه حل کرد
به هر حال اگه دوست داشتی تریال 90 روزه بولگارد رو میتونی از لینک زیر دریافت کنی , این رو دیگه خودم تست کردم :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شاید در شناسایی نتایج بهتری بگیره اما در پاکسازی از موتور خود آنتی ویروس استفاده میشه.:20:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
شما اول ورژن روسی رو میگیری و نصب میکنی و بعد به شما سریال نامبر 180 روزه میده ، بعد دوباره پاکش میکنید و ورژن آمریکایی رو نصب میکنید و اونجا سریالی که دریافت کردین رو وارد میکنید.
آموزش تصویری :
اگه هم در حین بروز کردن مشکلی دارین ، از تنظیمات Antivirus و بخش Protection تیک گزینه ی Scan internet browsing رو بردارین.
موفق باشید.:40:
تنظیمات هم انجام داده بودم ولی بازم همین مشکل هنگ کردن رو داشت الان بولگارد رو نصب کردم خوبه سرعت رو پایین نمیاره هنگ هم نمیکنه میشه به این انتی ویروس اعتماد کرد یا برم سراغ گزینه ای دیگه ای ؟!
من خودم داشتم و از طرفدارای این آنتی ویروس هستم هم آنتی ویروس قوی ای هست و هم فایروال قوی ای دارهنقل قول:
بله میشه اعتماد کرد
بقیه مباحث در این تاپیک
من دلم میخواد این انتی ویروس رو نصب کنم و فقط یک مشگل دارم که بعد از نصب هی پشیمون میشم مشگلم اینه که وقتی ویروس پیدا میکنه پاک میکنه به قرنطینه نمیفرسته لطفا یکی کمک کنه مرسی هر چی سریع تر بهتر
کسی از دوستان از نمایندگی رسمی پاندا در ایران، ضد ویروس یا سایر محصولاتش را خریداری کرده؟
نظرتان درباره خدماتش چطوره؟
Panda internet security 2012
کد:IS12PVIP-98464171
IS12PVIP-98464172
W9LGTZF-76462300
===============
به بتاتسترهایی که بهترین پیشنهادات رو در جهت ارتقای سطح کیفی پاندا ارائه کنن
هدیه ی 200 دلاری از سایت آمازون بهشون تعلق خواهد گرفت.
این بار پاندا با ظاهری کاملا متفاوت وارد میدان شده
:Features included in Panda Global Protection 2013 Beta
New! User-friendly interface
New! Password Manager
Improved! Antivirus
Improved! Identity Protect
Improved! Anti-spam
Improved! Email Protection
Plus! Home Network Manager
Bonus! Safe Browser
Firewall, Wi-Fi protection
Panda USB Vaccine
Virtual Keyboard
Parental Control
PC Optimization
Local and Online Backup
Multimedia/Gaming Mode
File Encryption and Shredding
Remote PC Access
: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Supported Operating Systems: Windows XP 32 bit, Windows Vista 32-bit and 64-bit, Windows 7 32-bit and 64-bit, Windows 8 32-bit and 64-bit
Processor: 300 MHz. or faster
RAM: 128 MB without TruPrevent
1GB with TruPrevent
Hard Disk Drive: 275 MB of free space
Internet Explorer 6.0
Panda Internet security | 90 days free trial
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]