بنظرم جذابیت قبلی بیشتر بود این یه خورده تکراریه.
Printable View
بنظرم جذابیت قبلی بیشتر بود این یه خورده تکراریه.
كسايي كه بازي كردن بگن كه :
شروع بازي دمو نشون ميده مثل نسخه ي اصلي ؟
چه ويژگيهايي به لباسمون اضافه شده ؟
دشمن هاي جديد هم هست يا همون قبلي ها هستن ؟
و اينكه بازي تكراري به نظر ميرسه يا يه چيزه جديد ؟!
من نميتونم تا پس فردا صبر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي كردنش اصلا ارزش ندارد چون خيلي مراحل كم شده است ودر عرض 5 يا 6ساعت بازي تمام ميشه....يعني شروع نكرده تمام ميشه ...برعكس نسخه قبليش.......به نظر من اين بازي ارزش خريدن نداره چون زود تمام ميشه مراحلش(5 يا6 ساعت)
بازي كردنش اصلا ارزش ندارد چون خيلي مراحل كم شده است ودر عرض 5 يا 6ساعت بازي تمام ميشه....يعني شروع نكرده تمام ميشه ...برعكس نسخه قبليش.......به نظر من اين بازي ارزش خريدن نداره چون زود تمام ميشه مراحلش(5 يا6 ساعت)نقل قول:
مدل رو که گفتم قبلا ATI 4850نقل قول:
شما برو کنترل پنل ویندوز بعد برو Regional and Language Options بعد زبان فارسی رو فعال کن
CGP جان تا اونجايي كه من ميدونم قسمت مولي پلير تو Warhead با نام Crysis Wars هست و اگر در منوهاي بازي اين گزينه وجود نداره بايد از داخل دي وي دي به صورت مجزا نصب كني . البته من هنوز بازي نكردم و اينو يه جايي خونده بودم .نقل قول:
این یکی از crysis کوتاه تر بود. تو 5 یا 6 ساعت تموم شد.
کسی میدونه مولتی پلیر داره یا نه؟ تو منوش که چیزی نیست. پس یه سری تریلر قبل از اومدن بازی بود که مولتی پلیرشو نشون میداد. حالا که مولتی پلیر نداره.
مسخره اس ! من سیستمم اینه :
CPU Q6600 intel 2.4 ghz
Geforce XFX 8800 GT Alpha Dog 512mb
Asus P5k-C Main
2 gig ram
اما بازی تو Gamer هم مشکل داره ... چه برسه به بالاترین حالت گرافیکش ... کلا گرافیکش مسخرا هس !
راستی اون تانکو هر چی میگردم Rpg پیدا نمیکنم ... کجاس ؟! مرحله اولو میگم ...
:18::18::18:نقل قول:
شما درایور کارت گرافیکت رو حتما از سایت Nvidia آپدیت کن ....نقل قول:
سیستم شما به قول معروف خوذاک گیمینگ هست نباید مشکلی داشته باشه !