2 قسمت پیش که 100 تومانی دستش بود و می گفت من 100 تومان دارم ، جی می تونم بگیرم!!!!!!نقل قول:
واقعا نکات را فوق العاده میگه!!!!
Printable View
2 قسمت پیش که 100 تومانی دستش بود و می گفت من 100 تومان دارم ، جی می تونم بگیرم!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
موافقم باهات.
قسمت امشبش جالب بود. اون انفجار ماشين خيلي باحال بود.
اره
مثل اینکه انفجار رو روی یه پرده ی سینمایی انجام دادن.... و اینها فقط نقش بازی کردن :دی یعنی اینکه انفجار از یه جایی پیدا کرده بودن ... ( تیکه فیلم )
خیلی ضد حال خوردم وقتی نوشت اخرین قسمت فردا شبه
کم کم فکر می کردم دوباره طنز شروع شده ... شبها میشه به بهانه ی طنز دلمونو خوش کنیم
یا حق.
آره امشب خیلی جالب بود. اون قسمت که رفتن خصوصی صحبت کنند خیلی باحال بود انفجارش هم فوق العاده بود
بعضیها میشیینن فیلمهای رضا عطاران رو میبینن اما این فیلم رو نه!:blink:
جالبه سریال خیلی عالیه هرکی هم میگه نسبت به بقیه ی سریالهای ایرانی بده بره بشینه فیلمهای ماه رمضون رضا عطاران رو ببینه:lol:
حیف یکم مسخره کردن فیلم گادفادر رو لوس میکنن. قسمت عکس گرفتن رو میتونستن یکم قشنگتر کار کنن.
نه. انفجارش خیلی طبیعی بود اگه می خواستن با پرده بگیرن قشنگ معلوم بود و زیاد خوب در نمیامد تازه اینقدر هم لازم نبود از ماشین فاصله بگیرننقل قول:
یه نکته ی جالب دیگه در ادامه ی همین موضوع :نقل قول:
2 قسمت پیش که 100 تومانی دستش بود و می گفت من 100 تومان دارم ، جی می تونم بگیرم!!!!!!
اگه یادتون باشه این ساعت ماله پدر زن آینده ی مسعود یعنی جندقی بود که باز اگه یادتون باشه تو قسمت های اولیه
بود که جندقی ساعت مسعود رو گرفت و ساعت خودشو به اون داد و بعدش بهش گفت تو گول خوردی این ساعت
خرابه !!!
نقل قول:
ولی دوستان اگه خوب توجه کنید متوجه میشید که این انفجار واقعی نبود ! یعنی کار خودشون نبود...
:40:
میگم دوستان عجب خرجی کرده واسه این فیلم !
واقعا ترکونده .
امشبش هم قشنگ بود .