آقا دست شما درد نکنه دیدم زیاد اذیت می کنه بردمش نمایندگی گفتن منبع اگزوز سوراخه عوضش کردن درست شد:20:
Printable View
آقا دست شما درد نکنه دیدم زیاد اذیت می کنه بردمش نمایندگی گفتن منبع اگزوز سوراخه عوضش کردن درست شد:20:
سلام دوستان.
يه پرايد كاربراتوري مدل 81 دارم. يه مدتي بود كه نوسان دور موتور داشت، انقدر كه بعضي وقتها به حدي پايين ميومد كه احتمال ميدادم الان خاموش كنه! بعد رفتم و شمع هاي ماشين رو عوض كردم،تا حدي اين مشكل برطرف شد. اما تازگيا اين مشكل برگشته. شمعها كه نو هستند، ايراد از چي ميتونه باشه؟
يه مشكل ديگه هم اين كه اين كلاچ ماشين موقع گرفتن براي تعويض دنده، صداي خاصي ميداد كه پرسيدم گفتن مربوط به بلبرينگ كلاچ هست و يه وقت سر فرصت بيا درست شه. دو سه روز پيش ماشين افتاد توي جوب، و يك ضربه به زير ماشين خورد، اما هيچ آسيب ظاهري توي هيچ قسمت ماشين نديدم.اما از اون موقع گاهي دنده رو كه ميخوام عوض كنم، يه صدايي شبيه زوزه ميشنوم. خواستم ببينم نظر دوستان چيه.
ممنون.
من احتمال میدم از پیچ گاز باشه(اینجا اینو بهش میگن!)نقل قول:
که میزان هوایی رو که وارد موتور میشه رو تنظیم میکنه
فکر کنم اگه زیاد از حد اگه باز باشه یا بسته باشه ماشین این بلا سرش میاد
چون سر خودم هم اومده
بعید میدونم از کثیفی ----- بنزین یا کثیفی کاربرات باشه
سلامنقل قول:
احتمال زیاد اون نوسان از کاربرات باشه. (از وایر ها هم میتونه باشه ولی وایر ها معمولا لرزش هم به همراه داره) و همچنین بعضی موفع ها صدای ترقه. راستی منظورتون اینه که نوسان خود موتور هست. نه فقط نوسان آمپر. درسته؟
فـیلتر هوا رو هم چک کنید.
صدای زوزه شاید از همون بلبرینگ کلاج باشه. شاید هم بولبرینگ چرخ. یه بار که در حرکت هستید یه دفعه خلاص کنید و بذارید ماشین حرکت کنه و توجه کنید که صدا میده یا نه.
و همچنین یه بار هم آروم ترمز بگیرید و توجه کنید ببینم صدا میاد یا قطع میشه.
:12:
ممنون از راهنمايي، بله، خود موتور نوسان داره، ضمناً ماشين هم ميلرزه! احتمالاً مربوط به واير ها باشه. نه؟نقل قول:
ميتونه از تنظيم نبودن كاربرات باشه و دلكو هم ميتونه باشه آدوانس يا ريتارت(ريتارد ) باشهنقل قول:
بله.نقل قول:
در تایید حرف های زیر:
و در ادامه اینکه وقتی ماشین روشنه یکی یکی وایر ها رو بکش بیرون، اگه صدای موتور خیلی تغییر کرد و لرزشش خیلی زیاد شد خوب معلومه که اون وایر/شمع سالمه. ولی اگه لرزش نداشت و تغییری در کارکرد موتور ایجاد نشد، یا اگه هم شد خیلی کم بود، بدونید که از دلکو تا شمع، یکی از چیزایی که میگم مشکل داره. یا وایر، یا شمع ، یا جایی که وایر وصل میشه به دلکو. بعد از در آوردن هر وایر اونو سر جاش میذاری و میری بعدی.نقل قول:
ميتونه از تنظيم نبودن كاربرات باشه و دلكو هم ميتونه باشه آدوانس يا ريتارت(ريتارد ) باشه
اما اگه اینا سالم باشه، یعنی با کشیدن هر کدوم تغییرات مشاهده بشه، پس میریم مراحل بعد. یعنی همون کاربرات.
اگه کاربرات از تنظیم افتاده باش که بحث دیگه هست و تنظیمش کار من و شما نیست. ولی میتونید از بالا بازش کنید و یه نگاه کنید که مبادا ژیگلورش زیاد رفته باشه پایین. چون اگه زیاد بره پایین همین مشکل هم پیش میاد.
:12:
سلام دوستان اگرمشکل ترمز هرنوغ ماشین روخواستید میتونید ازمن بپرسید
مخصوصا سمند انواع دوو 206 405 پرشیا اردی روا وپراید
درخدمتم حسن
آقا ما قدیم یه pk داشتیم یه مشکلی داشت که هیچ وقت نفهمیدم چیهنقل قول:
وقتی تازه حرکت میکردم ترمز که میگرفتم چرخها قفل میکرد و رو زمین میکشید
فرقی نداشت هوا سرد باشه یا گرم
لنت ها خیس باشن یا خشک
هم لنت ها رو عوض کردم هم فنر های لنت
آخرش هم معلوم نشد چیه
بیشتر هم چرخ های عقب اینطوری میشد
البته دیگه بدونم و ندونم برام مهم نیست
چون دیگه دستم نیست که برام مهم باشه
اما گفتم شاید بقیه دوستان که پراید کلنگی دارن این مشکل رو داشته باشن و خوبه که شما دلیلش رو بگی
دوست عزیز ایراد ترمز pkشما دوتاعتت می تواند داشته باشد
1 فنر لنت های ترمز عقب ماشین از حالت فنریت افتاده باشد
2 مشکل ازداخل بوستر ترمز است که باید به تعمیر کار بوستر ترمز مراجعه کنید:31: