نقل قول:
اگه سرعت 120 knots باشه، 747 حتما تو حالت stall قرار میگیره. حدود 220 knots هم برای 747 کافیه که چرخهاشو بشه باز کرد.
حواسم نبوده. منظورم همون 220 نات بوده. آخه خودم گفتم زیر 175 نات استال میکنه:دی
نقل قول:
من موقع تیک آف بعذ از اینکه برج باهام تماس گرفت و هدینگ ارتفاع رو داد همونجا هواپیما رو میذارم رو اتوپایلوت و تا آخر مسیر هم با اتوپایلوت میرم !! به نظر شما کار درستی میکنم ؟؟ چون اون اوایل که بدون اتوپایلوت پرواز میکدرم مدام هواپیما 300 پا بالا یا پایین میرفت و برج همش بهم میگفت : you are 300 feet below your assined altitude
اونقدر نباید از AP استفاده کنید که وقتی بخاین جلوی کسی یک پرواز انجام بدین نتونید و همش اخطار بگیرین. در کل گفتم که خود بازی میگه اونقدر اتوپایلوت نرین که پرواز رو فراموش کنید.
نقل قول:
در ضمن من درجات باز کردن فلاپ رو نمیدونم !! برای مثال تو همین جمبوجت رو حالت flap -1 و flap -8 فلاپها چند درجه میان پایین؟
به دفترچه ی راهنمای هر هواپیما که توسط یکی از کلیدهای همون تو فعال میشه مراجعه کن. (همون کلیدهایی که خود بازی به هواپیما اضافه کرده برای منوها و مپ)
نقل قول:
سوال بعدی اینکه over speed شدن چه مشکلاتی رو میتونه برای هواپیما ایجاد کنه ؟؟
فشار اومدن به بدنه و موتورها کم مشکلی نیست.
فکر میکنم 700 تا 1500 پا در دقیقه مناسب باشه. تو خود بازی من چند بار 700 ا رو دیدم. شاید شرایط فرق میکرده.
نقل قول:
تو پنل 747 در کنار نشانگر دور موتور یه نشانگر دما بر حسب درجه سانتیگراد هست !! این دمای محیط بیرون هست یا دمای موتور ؟؟ اگه دمای محیط بیرون هست پس دمای موتور رو چجوری بفهمیم ؟؟چون تو پنل فقط دور موتور و فشار و دمای روغن رو مینویسه !!
پس حتما دمای موتوره دیگه :دی
نقل قول:
من موقع تیک آف یوک رو تا انتها میکشم عقب و بعد یهو دور موتور رو میذارم رو صد در صد (( دکمه f4 )) میخواستم بدونم در واقعیت هم همینجوری هست یا فرق میکنه (( چون میگن تو نیروی هوایی اگه با تامکت یا همون f-14 اینکار رو بکنی موتور ها باید پیاده بشن و تعمیر بشن ))
با چه هواپیمایی؟ با مسافربری که نمیشه با قدرت موتور کم تیک آف کنی. با اون Hornet هم برای تیک آف از رو ناو نیازی به After Burner نیست و در روی باند هم فکر نکنم نیازی باشه.
نقل قول:
چراغهای روی بدنه هواپیما فقط باید در حال اپروچ و تیک اف و تاکسی روشن باشه یا در تمام طول پرواز باید روشن بذارمشون ؟
نه هر چراغ مفهومی داره.
یه خلبان به من گفت البته خودش میگفت خلبان ولی دانشجوی خلبانی (از خودم نیست):
چراغهای Strobe برای مواقع تیک آف و دور زدنهای قبل از لندینگ باید روشن باشه.
چراغ روی رادر که فضای پشت رادر رو روشن میکنه میتونه کلا روشن باشه.
چراغ زیر هواپیما (قرمزه) که کلا دائم روشنه وقتی شما حرکت دارید.
چراغهای لبه های بال ها هم دائم میتونه روشن باشه. مخصوصا در شب.
در کل تو قسمت کنترل نوشته که کدوم کلیدها رو بزنی تا چراغهای مواقع خاص روشن بشه. مثلا فکر کنم Ctrl+L چراغهای Landing رو روشن میکنه. البته فکر کنم. برو ببین.
نقل قول:
و آخرین سوال اینکه چرا FSX بمن مدرک نداد ؟؟ چیکار باید بکنم که مدرک بده ؟؟ من اکثر دوره های آموزشی رو تموم کردم ولی بعضی هاش واقعا سخته (( مثل همون ماموریت تماس چرخهای هواپیما رو کامیون در حال حرکت یا عبور از چندین حلقه در آسمان با هواپیمای bombardier که اصلا نتونستم بموقع فرود بیام ))
این ماموریت هایی که رفتی تفریحی بوده. تو مقاله ی آموزشی هم توضیح داده شده برای گرفتن مدرک به Flying Lesson برید.
نقل قول:
من نمی دونم شما چراغ های PAPI می دونید چیه؟یا شما کار با COURSE RO بلدید ؟ در مورده APPROCH آیا شما می دونید GLIDE SLOP جه کاری میکنه اینا خیلی مهمه اگه بدونم شما اینا رو بلدی دیگه توضیح نمی دم یه راست می رم سره اصل مطلب اما اگر بلد نباشید خیلی طول می کشه ....در مورده هلی کوپتر نه من هیچ وقت با هلی کوپتر کار نکردم .سوالایی که پرسیدم رو حتما جوابشو به من بگو.در ضمن این نقل قول با این جواب سریع چه فرقی داره؟
آره همش رو میدونم. اگر میشه بقیش رو بگو.
نقل قول:
بچه ها پیشنهاد دیگه اینکه حتما جوی استیک بگیرید من تعجب می کنم بعضی. میگن دسته ps اصلا نمی تونم همچین چیزی تصور کنم شما جوی استیک بگیرید ببینید چقدر فرقشه در ضمن شبیه ساز پرواز بازی نیست بستگی به خوده آدم داره اگه جدی باشید و تمام مراحل رو انجام دهید یک خلبان 747 واقعی در شبیه ساز می باشید.پیشنهاد بعدی هم این است حتما با سیمولاتور 2004 کار کنید چون امتحاناش سختر از x است و در آخر گواهینامه بهتون میده . در ضمن در جواب اون دوستی که گفته برای فرود 747 می تونید از 200 نات استفاده کنید . این دوستمون احتمالا نمی دونه چه جوری وزن هواپیما رو حساب می کنن ولی در سرعت 200 نات هواپیما متلاشی میشه!!!!!!!!! در ضمن حد اکثر وزن فرود در 747 -400 630000 پوند است اینم در جواب دوستانی که فکر می کنن باید حتما با سرعت 180 نات فرود بیاین البته بالای 630000 هواپیما بشینه ارابه ای فرود میشکنه در موقعی که وزن هواپیما مثلا 600000 پوند برای فرود بود دیگر سرعت بالا تر از استال یعنیVREF 180 نات نیست دیگه! حدودا 165 نات است در ضمن برای استفاده از فلپ ها از نمایش دهنده خوده سرعت جدا پرهیز کنید از سرعت واقعی gps استفاده کنید .در مورده وزن هواپیما و تخمین زدن سوخت هواپیما سوالی دارید ما هستیم.
چیزهایی که شما گفتید برای کسایی صدق میکنه که تمام مدارک رو دارند و Realismروی Highe دارند جدی تمرین میکنند.
اگر نه ما هم میدونیم که 747 با باک پر اگر لندینگ کنه یک ماهی باید تو فرودگاه آب خنک بخوره تا چک آپ بشه.
ولی در کل چیزی که در حالت عادی بازی مرسومه نشستن با 180 نات راحته.
در مورد دسته ی PS بازم من میگم بهترین دسته ی (ارزون) برای بازی هست. جوی استیکی که شما میگین از کدوم نوع هست؟ خلبانی؟ من که دارم انقدر عذاب آوره کار باهاش که بیخیالش شدم الان نقش دکور داره.
هلیکوپتر که اصلا باهاش کنترل نمیشه. هواپیما هم همچین حال نمیده.
فکر نکنم آموزشها فرقی بکنه چون مقاله ی آموزشی در صفحه ی اول بیشترش بر اساس 2004 راهنمایی Flying Lesson کرده ولی تو FSX دقیقا صدق میکنه.
نقل قول:
همون 1800 تا 2000 خوب هست.
برای فرود هم همین قدر خوبه؟ فکر میکنم باید کمتر باشه. نه؟