سلام،
یک صفحه دارم که توش از کنترل FormView استفاده شده. برای دسترسی و تغییر مشخصات یکی از کنترلهای اون بوسیله کدنویسی که در InsertItemTemplate هست ، از چه مسیری باید استفاده کرد؟
ممنون!
Printable View
سلام،
یک صفحه دارم که توش از کنترل FormView استفاده شده. برای دسترسی و تغییر مشخصات یکی از کنترلهای اون بوسیله کدنویسی که در InsertItemTemplate هست ، از چه مسیری باید استفاده کرد؟
ممنون!
جواب سوال رو پیدا کردم، حالا سئالم اینه: من توی FormView یک لیبل دارم برای نشون دادن موفقیت آمیز بودن ارسال، که مشخصه visible اون رو تغییر میدم. حالا با کد زیر این کار انجام نمیشه. ممکنه کمک کنید ! ( اگه این لیبل رو خارج از FormView بذارم ، درست کار میکنه.... )نقل قول:
با سپاس فراوان.کد:Protected Sub FormView1_ItemInserted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.FormViewInsertedEventArgs) Handles FormView1.ItemInserted
If e.AffectedRows = 1 Then
Dim Mylabel As Label
Mylabel = CType(FormView1.FindControl("LabelState"), Label)
Mylabel.Visible = True
End If
e.KeepInInsertMode = True
End Sub
Protected Sub FormView1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles FormView1.Load
Dim Mylabel As Label
Mylabel = CType(FormView1.FindControl("LabelState"), Label)
Mylabel.Visible = False
End Sub
سلام
من يه مشكلي در مورد تايمر در asp.netدارم ممنون ميشم كسي كمكم كنه
ميخوام با كمك تايمر يه كدي رو بعد از يه زمان تعييين شده انجام بدم
سوال ديگم هم در مورد web service هستش
چطور ميشه كدهاي asp.net رو به صورت web serviceتعريف كنيم
سلام
ميخواستم بدونم چطور ميشه با استفاده از تايمر تو asp.netيه كدي رو اجرا كرد
يعني بعد از يه زماني كاربر به صفحه ديگه اي رفته و داده از databaseحذف بشه
يه سوال ديگه هم در مورد web service هستش ميخوام بدونم چطور ميشه كد asp.net رو به صورت web sservice نوشت
ممنون
سلام!
برای سوال اولت باید ajax رو برای asp.net نصب کنی بعد توش یک تایمر داره که داخل eventهاش میتونی کاری کنی که یک تابه هر جند وقت یکبار اجرا بشه!
برای سوال دومت هم که اگر میتونی انگلیسی بخونی یک سر
بورو . به اندازه ای که راحت بندازه مطلب گذاشته! وگرنه یک سر به این سایت بزن!کد:www.w3schools.com/webservices/default.as
کد:http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=81339
سلام!
برای سوال اولت باید ajax رو برای asp.net نصب کنی بعد توش یک تایمر داره که داخل eventهاش میتونی کاری کنی که یک تابه هر جند وقت یکبار اجرا بشه!
برای سوال دومت هم که اگر میتونی انگلیسی بخونی یک سر
بورو . به اندازه ای که راحت بندازه مطلب گذاشته! وگرنه یک سر به این سایت بزن!کد:www.w3schools.com/webservices/default.as
کد:http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=81339
سلام دوستان. دو تا سوال دارم:
1- مي خوام براي حذف به كاربر هشدار بدم. با چه كد يا دستوري توي asp.net مي تونم كادري با دو دكمه ي yes و no ظاهر كنم؟ و بعد چجوري كليك هر دكمه رو تشخيص بدم؟ asp.net سي شارپ كار مي كنم.
يه سوال ديگه هم دارم كه توي يكي ديگه از تاپيك ها هم مطرح كردم اما جواب ندادن!
2- روال برنامه ي من اينطوريه كه محتويات يه ركورد رو از بانك مي خونه و داخل يه تكست باكس و يه اديتور مي ريزه. كاربر مياد تغييراتشو اعمال مي كنه. دكمه ي ذخيره رو مي زنه . برنامم دوباره مقادير تكست باكس و اديتور رو مي خونه و مي ريزه توي بانك. اما مشكلي كه الان هست اينه كه برنامم مقادير جديد رو نمي خونه! بلكه همون مقادير قبلي رو مي خونه. بنابراين روكورد با همون مقادير اوليه اش آپديت مي شه.
در مورد سوال دوم ميشه كدهاي صفحه رو هم لطف كنين؟نقل قول:
سوال دومم رو خودم تونستم برطرف كنم. فقط اون وسال اولمو نمي دونم چيكار كنم.نقل قول:
باید از Java script استفاده کنید چون تو Asp.net کدها در سرور اجرا میشن و مسیج باکس برای کلاینت نمایش داده نمیشه ..نقل قول:
( لطفا سوال رو یک جا بپرسید )