نقل قول:
درسته که یکمی بیشتر ازش انتظار داشتن ولی خیلی بی رحمی که بگیم بازی بدی هست
Printable View
نقل قول:
درسته که یکمی بیشتر ازش انتظار داشتن ولی خیلی بی رحمی که بگیم بازی بدی هست
بازیش رو گرفتم قشنگه کنترلش سخته که اونم واقعا بعضی موقع ها اشکمو در میاره اما..واقعا روش کار نکردن باگ زیاد داره!! نشخه قبلیش کجا و این کجا!! تون چقدر ترسناک بود این چی!!
من که بعده 1 / 2 ماه هنوز سر در نیاوردم بازی از کجا شروع میشه !!!
سلام .
من به جايي رسيدم كه اون هيولا (غول) سه پا داره از ساختمان (ستون ها) مي ره بالا . بعد من و مي بينه مي ياد پايين . بعدش هم كه مي زنم به اون جاهاي نارنجيش مي ره بعد نمي دونم چي كار كنم .
نقل قول:
کنار دری که اثر انگشت میخواد یک شمشیر هست اون رو بردار و دست مامور رو قطع کن و ازش استفاده کن
سلام
بازی قشگی
من یه جا گیر کردم اونجا که خفاشها دختر می برند بعد من با تبر نجاتش می دم بعد ضربان قلبش و بعد نفس مصنوعی هر کاری می کنم نموتونم نفس مصنوعی بدم کمکم کنید که کی موس فشار بدم؟
آقا رد کردم
اما یه جا دیگر گیر کردم اونجا که تو موزه ایم بعذ جولوت یه در ،آهنی بسته که نشون می ده یه خزنده میاد خون می خوره میره و من باید لونه اون نابود کنم اما نمیدونم چه جور ی کمک کنید؟
اول یک بطری رو چسب میزنی و دستمال رو میبندی روش وقتی که موجوده اومد با فندک روشنش میکنی میندازی روش برمیگرده و اونجا منفجر میشه در هم باز میشهنقل قول:
چه جوری این کار کنم خودم امتحان کردم منظوروم چه بطری ؟ و چه جوری چسب بزنم ممنون؟نقل قول:
خواهش می کنم سریع تر بگید کدوم بطری و چه جوری چسب و دسمال بهش ببندم ؟ممنوننقل قول: