سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.
Printable View
سازنده بازی propagana games . آخه دایی ام اون جا کار می کنه.:31:
من کی طرفداری کردم گفتم دوست عزیز باید فرصت بیشتر داد فرصت..
نمونش همین ایران خودمون با بازی بد شروع کردن حالا دارن گرشاسب (سوشیانت)و
شمشیر نادرو... رو میسازن.
اوكي فرصت بديم ببينيم چي ميشه يه بار با ترينر بايد تمومش كنم ببينم چي هست به گردنم افتاده اولين باري كه رفتم تا يه جاهايي رفتم ولي داداشم وينوز رو دستكاري كرد ديگه بازي اجرا نميشدنقل قول:
بازيش خيلي باحاله !!!
يارو دايناسورو بلني ميكنه ميكوبه زمين !!!
بازانداز ميزنه روش آخرم چاقورو ميكنه تو حلقش !!!
فكر ميكنم ارزش يك بار تموم كردن رو داره !!!
با توجه به اين كه مضخرف ترين بازيه تاريخ Legendry شناخته شده !!!
من یه سوال داشتم، چه جوری میشه توی بازی Turok از نارنجک استفاده کرد؟! یکی از دوستان راهنمایی کرد ولی نشد، با کدام کلید باید نارنجک پرتاب کرد؟ من که نتونستم! خیلی عجیبه
عزيز شما map رو شايد عوض كردي برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو روي كدوم كليد گذاشتينقل قول:
عزيز شايد شما map رو براي كليد ها و دكمه ها تغيير دادي يه سر برو به تنظيمات كنترل ببين نارنجك رو كدوم كليد گذاشتي ديگهنقل قول:
اقا این بازیش چجوریاست شبیه چه بازیه ارزش بازی کردنو داره ؟ اخه چند جا ازش بد شنیدم
داستان بازي بدك نيست نصبتا جالب هست يا اسلحه هاي جالبي استفاده مي كنه مثه تير كمان و اينا ولي يه ذره گيم پلي سختي داره كلا بازي داستانش به صورت خطي هست از نظر گرافيك كه شرم آور هست و با اين همه سيستم پاييني هم نميخواد البته تجربه جالبي هست نمره بازي كم بود ولي اگه شما به بازي اول شخص علاقه مند باشي مثل من ميري مي خري حتي اگه خوشت نياد گيم رو بايد بازي كني حالا يا خوشت مياد يا نمياد مهم اينه كه تجربه اش كردي اگه خوشت اومد چيزي از دست ندادي اگه هم نيومد به ارزش بازي هاي بهتر از اين پي ميبري گيمر خوبش رو هم بازي مي كنه بدش رو هم بازي ميكنه خوب ها رو بيشتر بازي مي كنه بدها رو يه بارنقل قول:
ممنون جواب دادی می فهمم چی میگی یه زمانی هرچی بازی میمد تو بازار از هر سبکی تا تموم نمیکردم از جلو کامپیوتر پا نمیشدم اما این اواخر دیگه خسته میشم دیگه فک کنم کم کم دارم پیر میشم هر game رو حوصله نمیکنم بازی کنم
در کل بازیه خوبیه چونکه قابلیت های جدیدی رو ارائه داده. من که از این بیشتر از بازی نمیگم
چونکه الان krauser میاد این پستو بمبارون میکنه.