اتش سوزي هاش؟نقل قول:
طرح قديميش كه باسه 20 سال پيشه؟
كيفيت پايين (البته سري هاي جديد)
مصرف سوخت بيشتر؟
تاكسي شدن و به قول معروف خيلي خز شدن؟
شتاب كمتر؟
به غير از قيافه كه اون يه چيزه سليقه ايه
اتش سوزي هاش؟نقل قول:
طرح قديميش كه باسه 20 سال پيشه؟
كيفيت پايين (البته سري هاي جديد)
مصرف سوخت بيشتر؟
تاكسي شدن و به قول معروف خيلي خز شدن؟
شتاب كمتر؟
به غير از قيافه كه اون يه چيزه سليقه ايه
هر کی هر چی میخواد بخره بخره. مبارکش باشه. ولی اگه خواستید تندر بخرید، حتما نوک مدادی بخرید، چون خیلی قشنگتره از بقیه رنگا و همچنین یه کم پول هم بدید تا براتون یه کم بخوابونن، تا یه کم خوشگل بشه، لاستیکا رو پهنتر بندازید.
تندر با توجه به امکاناتی که داره(مدل E2 ) ارزش این قیمت رو داره + اینکه 405 و پارس و ... خودروهای قدیمی هستن که ماها هنوز که هنوز داریم بهشون می نازیم !
هر از چند گاهیم یه تغییراتی میدن و به اسم ماشین جدید می دن به خورد ملت! جالبه همه هم استقبال می کنن!نمونه آخرش همین 405 Slx !
در مورد مقایسه ای هم که مطرح شده مسلما از نظر امکانات و همچنین کارایی(با توجه به نظرات گوناگونی که خوندم و تجربیاتی که دیدم) لوگان بهتر...ظاهر هم که بر می گرده به سلیقه شخصی.
اگه عکس های لوگان اسپورت رو دیده باشید فوق العاده قشنگ میشه...چون مباحث انجمن رو دنبال نکردم نمی دونم در این مورد صحبت شده یا نه...به هر حال یه نمونه عکسش رو می ذارم.
صحبت های گفته شده فقط نظر شخصی بود.
طبق معمول پیشنهاد من یه چیز غیر عادیه : مرسدس بنز!
w123
نظر اکتروس:
تعداد تولید 2.696.915 !!!نقل قول:
ینا مدل 230e هستش سری w123 با موتور 2300 سی سی قدرت موتورشو نمیدونم ولی بالای 120 اسبه
اگه نشسته باشی توش میفهمی چیه
من اینو به پرشیا هم نمیدم
4 چرخ ترمز دیسکی داره
کمکهای فوق العاده نرم
مدل بالا هاش کولر هم دارن
خلاصه آخرشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات فنی:
کد:http://www.geocities.com/SiliconValley/Pines/6633/w123models.html
بزار قیمت واقعی رو من بهت بدم. چند ماهی هست دنبال 206 هستم البته آخر زورم به قیمت اس دی نرسید و معمولی گرفتم.اونم بازار آزاد تیپ 2 13300000.
اینم از قیمت های تمام مدل های 206 اس دی
206 اس دی مدل v20 با موتور 1400 قیمت کارخانه 12440000 قیمت در بازار آزاد 14500000
206 اس دی مدل v1 با موتور 1600 قیمت کارخانه 13100000 قیمت در بازار آزاد 15600000
206 اس دی مدل v8 با موتور 1600 قیمت کارخانه 14650000 قیمت در بازار آزاد 18000000
206 اس دی مدل v9 با موتور 1600 دنده اتوماتیک قیمت کارخانه 15700000 قیمت در بازار آزاد 19500000
در آخر اینم بگم ماشینی به کیفیت 206 پیدا نمی کنی اصلا قابل مقایسه با تراکتور هایی مثل 405 و سمند و مخصوصا ریو نیست.با خیال راحت برو و 206 اس دی بخر انشاءالله مبارکت باشه.
حدود 4 میلیون گرونتر. سمند سورن هم کارخونه حدود 15 تومنه بازار آزاد تا 20 هم قالب کردن.نقل قول:
مگه مردم نمیتونن ماشین ثبت نام کنن که میرن از بازار آزاد 4 یا 5 میلیون گرونتر میخرن؟؟؟
مشکل همین جاست عزیزم.قیمت بالای این ماشین ها در بازار آزاد به خاطر عرضه نشدن اونا از طرف ایران خودروست و شما باید بری ثبت نام کنی و پول بی زبونت یک سال بخوابه بعد شاید ماشین به دستت برسه.نامردا به فکر جیب خودشونن و این ماشین ها رو به صورت فروش فوری و نقدی به بازار نمی دن.نقل قول:
با سلام به خدمت همه دوستان :
من قصد دارم با گرفتن وام یه ماشین بخرم حالا موندم چی بگیرم با کدوم شرایط به نظرتون پراید بهتره یا روآ یه یکم بزارم روش 206 بگیرم البته این برام خیلی سخته.
تو این این پیش فروشها 1000 جور فرمول دارن که آدم میمونه کدوم بهتره یا انتخاب از بین بد و بدتره.
یا پیشنهادهایی دیگه ای دارین ممنونم میشم راهنمایی کنید؟
با تشکر از همه
اگه پولت جور شد که حتما و بدون تردید 206 بگیر.یه ماشین مطمئن در تصادفات،با موتور عالی و سرعت و شتاب خوب.اما اگه نتونستی 206 بگیری ،بین پراید و روآ از نظر مصرف و موتور پراید بهتره ولی از نظر جادار بودن و امنیت در تصادف روآ به نکته توجه داشته باش که سرسیلندر روآ آلمینیومیه و خیلی آشغاله این رو می تونی از تعمیر گاهها هم بپرسی..
در مورد خود خودرو.
تا جایی مه معلومه بی شک 206 از همه بهتره ولی خودت میگی برات سخته.
از میون اون دوتا، بستگی به خودت داره که برا چه استفاده ای بخوای.برای استفاده خانواده و بیرون از شهر روا بهتره. ولی استفاده داخل شهر و برای جوان و مجرد یا زوج جوان همون پراید بهتره.
اما اگه من بودم: طبق معمول نظرم همون 405 یا 206 مدل پایینتر هست. مثلا یه 405 ،3-4 سال کار کرده سگش میارزه به روا و پراید . 206 هم همینطور. اگه واسه خودت میخوای به نظرم 206 چند سال کارکرده بگیر. که البته کمتر بانکی به ماشین غیر صفر وام و یا شرایط میده.
ولی بعضی از جاها هستن، مثل موسسه بنیاد که برای ماشینهای تا 5 سال کارکرده وام میده که البته سودش بالاست.
پس نتیجه من.
1-اگه میخوای صفر بگیری بهتره بری و
-----الف)برای استفاده خانواده و خارج شهر: روا
-----ب) برای استفاده خودت و داخل شهر : پراید
2- اگه میتونی دست دوم بخری:
-----الف)برای استفاده خانواده : 405
-----ب) برای استفاده خودت یا زوج: 206