مبارکه انشاا... به پا هم دیگه پیر شید:26::26::26::26::26::26::26:منمم:26::26: منتظر ریویو شما هستیمنقل قول:
Printable View
مبارکه انشاا... به پا هم دیگه پیر شید:26::26::26::26::26::26::26:منمم:26::26: منتظر ریویو شما هستیمنقل قول:
مبارک باشه پس کجایی بیا خیلی ها منتظر هستند.
خيلي خيلي خيلي مباركه:11:نقل قول:
دوست عزيز هرچي تونستي ازش مطلب بنويس:27:
شايد يه باركي نظر منم عوض شد از K850 به W960 :18:
راستي هندزفري بلوتوث داره يا نه؟
دوســــــــــــتان من یه اشتباهی کردم.خالی بستم.شرمنده.فک نمیکردم باور کنید...ببخشید
من توی این پستم که داده بودم گفتم که تکان دهنده ترین خبر درثانی چند دقیقه قبلش ه پست داده بودی که وام میخوای بگیری واسه کا850 به خاطر همین شک کردم و هم اینکه مطلبی در موردش نوشتی شکم دو برابر شد:31:ولی کلوپ رو به گند کشیدیاااااا:41:نقل قول:
ایول ممد جان حال کردم با این کارت
خوب با این کارت تاپیکو ریختی به هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اینقد معذرت خواهی کردم.حالا مگه چی شده.اولین خالی بود که در عمرم بسته بودم.ولی میخوام بخرم حالا ببینید.
بابا ممدو چه به 960 خریدن. اون از منم فقیر تره. ما فعلا با k800 حال میکنیم تا 1-2 سال دیگه ببینیم خدا چی میخواد
اره بابا تازه من همین k800 رو هم میخوام بفروشم وایه عروسیم خرج کنم.
ولی چه تاپیک بی ربطی
به محض اومدن مدیر یه اخطار میگیرم به دلیل اسپم
تو هدفون عالیه مگاباس خودشه تو اسپیکر با d900 امتحان کردم که کم آورد با 810 هم برابر بود ولی کیفیتش بهتر از هر دو بود فردا با 850 هم یه تست میزنم صفحه لمسی که به پیای آیفون نمیرسه یعنی هیچ گوشی نمیرسه ولی خوبه به خاطر کوچیک بودن بعضی منو هاش مجبوری با قلم کار کنی آره حساسیتشم خوبه تا الان خوب بوده هنوز کار داره تا مطمئن بشم چجوریهنقل قول: