خوب اومدی! هیچ جای دنیا ملت الکی گوشی نمی خرن! حالا فوقشم خز شه.این حرفا کدومه.مهم اینه که آدم خودش لذت ببره . اگه میخاین با گوشیی کلاس بزارین برین سراغ سری 8800نقل قول:
Printable View
خوب اومدی! هیچ جای دنیا ملت الکی گوشی نمی خرن! حالا فوقشم خز شه.این حرفا کدومه.مهم اینه که آدم خودش لذت ببره . اگه میخاین با گوشیی کلاس بزارین برین سراغ سری 8800نقل قول:
فقط ان810 نوکیا!!!اگه ببینیدش کفتون میبره یا بهتره بگم کفتون دو نصف میشه!!!
دو دسته آدم گوشی های خوب رو می خرن:نقل قول:
آهان یاد اون ماجرا افتادی ؟ یعنی بهت الهام شد که n82 خز میشه ؟
عزیز من همه گوشی های نوکیا که اسم در کنن دیر یا زود خز میشن. مگه n95 نشده ؟ وای به حال وقتی که n95 بشه 400 تومان. همه عالم و آدم میخرن. بله حق با شماست n82 هم خز میشه یه روزی چون اولا نوکیاست دوما اسمش داره کم کم در میره. به هر حال ایرانی جماعته دیگه. مهم نیست که از چیزی که میخره میتونه استفاده کنه یا نه. مهم اینه که فقط اون چیز رو بخره حتی اگه اسمشو درست و حسابی نتونه تلفظ کنه... نوکیا اگه میدونست تو ایران چه قدر آدم چشم و هم چشم باز هست که با گوشی شخصیت میخرن و فخر میفروشن یه شعبه تولیدی تو ایران میزد.
1) خز و خیل هایی که نمی دونن به غیر از کلاس داشتن به چه درد دیگه ای می خوره
2) انسان های شریفی که برای امکانات می خرن(مثل ما!)
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بدیهیات هست...نقل قول:
شما میدونید اگه مورد اول نبود این گوشی کم فروش میرفت و خز نمیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.نقل قول:
اگه میتونی یه عکس ازش بگیر...نقل قول:
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
جریانش چی هست؟ اینجا هم با 630 تومن میارن...نقل قول:
عزیزم شما 675000 تومان نا قابل بذار تو جیبت برو خیابان اکباتان (علا الدین هنوز نرفتم) تهران N82 بخر بیا خونتون بعد بگو حالا به طور رسمی وارد بازار شد.
یه سوال دیگه: rainskyزیرش نوشته banned. یعنی چه؟
اگه اینجوری باشه که تو میگی که خیلی باهالهنقل قول:
ولی حیف دیر گفتی چون من انتخابمو کردم:40:
یعنی از سایت اخراج شد:41:نقل قول:
تو کلوپ N95 8gb هم گفتم چشم.نقل قول: