خب میگم که حالا بیام یه واتر کولر جدید بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب میگم که حالا بیام یه واتر کولر جدید بزارم
سلام دوست عزیز ..
بله تاپیک شما خیلی وقت پیش بود که ایجاد شده بود . اما چون بخش مربوطه به کیس و پاور و سیستم های خنک کننده را ایجاد کردیم تصمیم گرفتیم که یه تاپیک اینجا ایجاد کنیم و مطالب ارسالی شما رو در اون تاپیک به اینجا منتقل کنیم.
حالا اگر اجازه بدید این کار رو بکنیم تا در بخش خودش قرار داشته باشه ..
ممنون و موفق باشی /. ( امیدوارم باز فعالیت مفید شما را شاهد باشیم دوست من .. )
جالب بود ...:31:نقل قول:
ولی این تاپیک رو دوباره یه دور که زدم ، عجب خاطراتی زنده شد . :rolleye:
مشکوک نوشتی ;)نقل قول:
چجوری پست هاشو میشه شوت کرد اینور ؟ :23::blink:نقل قول:
سلام اینکاره جون خوشحالم دوباره شما رو می بینیم که فعالیتتون دوباره شروع شده...
این تاپیک رو ببینین عزیز و منو راهنمایی کنین که از چه ماده ای می تونم استفاده کنم داخل این سیستم و یا از زد یخ می شه استفاده کرد و یا چیز دیگه ویا امکان داره اون ماده اصلی رو برام تهیه کنین و بفرستین ممنون.........
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203071
سلام اینکاره جون خوشحالم دوباره شما رو می بینیم که فعالیتتون دوباره شروع شده...
این تاپیک رو ببینین عزیز و منو راهنمایی کنین که از چه ماده ای می تونم استفاده کنم داخل این سیستم و یا از زد یخ می شه استفاده کرد و یا چیز دیگه ویا امکان داره اون ماده اصلی رو برام تهیه کنین و بفرستین ممنون.........
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203071
فکر کنم خود GABANA خان این کارو می کنند.....نقل قول:
چجوری پست هاشو میشه شوت کرد اینور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال...در چه صورتی نیازه که از این واتر کولینگ ها بخری؟؟؟
سوال بعدی که دارم اینکه از این کابلهای نوری و یا فن های رنگی چندن و ایا نیازه بخری
شرمنده
خسته نباشی .....نقل قول:
کار جالبی رو دست زدی
راستش اون مایع که میبینین هم توش یه فسقلی ضد یخ بکار رفته و هم موادی که جلوی زنگ زدن فلز رو میگیره و هم موادی که از رسوب مواد در داخل لوله ها و قطعات جلوگیری میکنه و آبش هم از جنس آب مقطر هستش .
ماده اصلیش رو که نه ، ولی بطریهای حاضر شده اش هستش که باید بریزی تو رادیاتور واتر کولرت .
شدنش هم کههههههههههههههه بله اگه بخوای ... البته اگه خرجش برات مهم نیست :46:
یادم رفت که بگم ... واتر کولری که میسازی سعی کن مسی باشه ... چون مس حرارت رو زود جذب میکنه و زود هم از دست میده ... واسه همینم بیشتر هیت سینکها از مس هستند