حکایت همستری که یک دختر را نجات داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام Bolt
سبک : Action, Comedy, Adventure, Animated
سازنده:Walt Disney Productions
کارگردان:Chris Williams
نویسنده:Dan Fogelman
John Travolta Voice of Bolt
Susie Essman Voice of Mittens
Miley Cyrus Voice of Penny
Mark Walton Voice of Rhino
تاریخ نمایش:11/15/2008
وب سایت فیلم:
کد:
http://disney.com/Bolt
این واقعیتی ست که استعفا دادن از زندگی این روز ها کار ساده ای است. آن هم وقتی شب ها و روزهای ما اینقدر کسالت آور طی میشوند. چند شب پیش این کارتون من رو مجبور کرد اعتراف کنم که هنوز هم از زندگی لذت میبرم آنهم وقتی یک سگ و گربه و همستر به این زیبایی وجود دارند...
داستان در مورد bolt سگ هنر پیشه ای است که در یک سریال تلویزیونی نقش یک سوپر سگ را بازی میکند که مسولیتش حفظ و نجات جان یک دختر بچه است. وجالبتر اینکه بنا به خواست کارگردان فیلم بولت از اینکه همه چیز غیر واقعی و نمایشی است بی خبر است... زندگی بولت هر روز با مسولیت سنگینی که بر شانه هایش گذاشته شده و با توهم داشتن قدرت خارق العاده میگذرد تا اینکه دست حادثه او را به بیرون از مرز های استودیوها می کشاند و آنجا با دوستان جدیدی آشنا می شود
این کارتون واقعا شاد و خنده دار است و من شخصا خیلی عاشق همستر تپلی هستم که از میانه راه با بولت همراه میشه . هر چند بی انصافی نکنیم بولت و گربهء سیاه داستان هم بسیار موجودات دلنشینی هستند
Spirited away / روح سرگردان / شهر اشباح
داستان دختري به اسم چيهيرو كه با ورود به شهر اشباح و طلسمي كه پدر و مادرش رو اسير ميكنه قراره شما رو حدود دو ساعت ميخكوب كنه تا بعد از سر و كله زدن با انواع و اقسام حوادث و كاراكترهاي عجيب و نمادين ، سرنوشت دختري كه كمك به اطرافيان رو در مسير رسيدن به هدف اصلي يعني نجات پدر و مادرش رها نميكنه بفهميد ، حدس پايان كار زياد سخت نيست ولي شايد فهميدن راه آن زياد راحت نباشه !
روح سرگردان ( يا اونطور كه در نسخه دوبله ترجمه شده ؛ شهر اشباح) ، قبل از اينكه اسم انيميشن اسكار گرفته ي ميازاكي باشه ، خلاصه اي از كليت هنر اوست.
اگر از ريتم تكراري و يكنواخت تجربه هاي متوالي انيميشن ديدن خسته شديد سري به دنياي انيميشن هاي ميازاكي بزنيد و پيشنهاد ميكنم با اين اثر شروع كنيد.
قبل از هر چيز اما بايد ذهنيت قبلي خودتون رو از فرهنگ ژاپن كنار بذاريد . هر چند همه چيز در آثار ميازاكي متفاوت ارائه ميشه ولي جالبه كه در نهايت همان هاست كه خيلي راحت ديده ايد ، شايد به اين علت كه آثار ميازاكي افراط فريب دهنده ي ساير انيميشن هاي ژاپني رو نداره و در غالب تخيلات فانتزي ميازاكي پيچيده شده !
كل اثر ديدني و جذابه اما صحنه هايي مثل حمام موجود لجني و يا باطل شدن طلسم هاكو در برابر نور ماه وقتي چيهيرو اسم واقعي اونو به زبون مياره رو با دقت ببينيد ، بارها ببينيد و از هنر ميازاكي لذت ببريد.
يه جايي يوبابا به چيهيرو ميگه : " اينجا هشت ميليون كله هست كه بدناشون دارن خستگي در مي كنن "
اينجا قله هنر ميازاكيه ، اينجا شهر اشباحه !
پ.ن :
براي چندمين بار ديدمش و باز هم لذت بردم
براي اولين بار بود كه توي تاپيك " آخرين" چيزي معرفي ميكردم پس اينو ديدم :دي
+