فضولی نباشه.واقعا!!!!نقل قول:
Printable View
فضولی نباشه.واقعا!!!!نقل قول:
ببخشید پرنیان خانم...قصد فضولی نداشتم. فقط می خواستم ببینم به تهران نزدیکی یا نه. اونجا منبع بازاری هست که نگو... من از اول ابتدایی عشق نجوم شدم...تا سال قبل هم رصد و غیرمحاسباتی میترکوندم. یه ساله که دارم محاسبه می کنم! من 1و2 کروی، جلد1 مقدماتی و بخش های مهم دینامیکی، کل اساس، آمادگی برای الپیاد نموم رو خوندم.
بعد از مدتهای طولانی سلام
الان داشتم این پستای چند روز اخیر رو میخوندم
ببین پرنیان جان اگه قرار بود هر کی یه کتاب(مثلا دینامیکی)رو بخونه و اونوقت همشو بفهمه و بره المپیاد جهانی(!!!) و طلا بگیره که دیگه نمیشد المپیاد تو باید خیلی بخونی تا یتونی همه سوالای مرحله اولو حل کنی وتازه این مرحله اوله
بعدشم کتاب دینامیکی رو دوستان گفتن بخونی تا یک پسزمینه ذهنی داشته باشی برای مطالعه بقیه چیزها
الان که به سوالات نگاه میکردم تقریبا همش با مطالعه کروی حل میشه پس نگران و عجول نباش تو که توقع نداری با شنیدن اسم کره سماوی بتونی همه سوالای کروی رو حل کنی
راستی من نمیدونم چرا ترک ها اینقدر ناسیونالیستن
در مورد اون جمله هم من تقصیری ندارم اگه مشکلی داری باید از پیامبر بپرسی
1- ناسیونالیسم یعنی چه ؟
2- اون موقع ما ها پارسی بودیم "هم ما و هم اذربایجانی ها" فارس عربی پارسه پس همه ی ملت شریف ما رو این حدیث شامل می شه
3- و4- المپیاد فقط از یه سری فرموله با یه عامله ایده ی قشنگ نجومی همین و دیگر هیچ از ما به شما نصیحت هر کاری می کنین بکنین فقط به خدا توکل کنید لحظه ای که داشتم به چند تا سوال سر مرحله دوم فکر می کردم واقعا خدا کمکم کرد وگرنه الان خیلی سرشکسته می شدم مخصوصا جلوی آقای ایرجی مدیر بخش نجوممون
5- فعلا...
wowنقل قول:
ایول خیلی خوندی هاااااااااااااااااا
خب پس برا اینکه برات دوره بشه به سوالام جواب بده بزار بچه ها یکم استراحت کننن بیچاره ها خسته شدن از بس من اومدن سوال پرسیدم ....:46:
موفق باشی
سلااااامنقل قول:
من الان اغده ای شدم از الان اعزا گرفتم که کی باید اون فصله سیارات :2:رو تموم کنم ....
شما درست می گی من خیلی باید بخونم....
AlL ThE Best
این چه حرفیه ؟!نقل قول:
بله ...(متاسفانه من ....هستم)
متاسفانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41: :41::41::41::41:نقل قول:
چرا متاسفانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سلامنقل قول:
یکی از اون سوالایی که هنوز جوابشو نمی دونم اینه >(ممنون می شم جوابشو بگین بهم )
یکی از سوالایه المپیاده
برای اینکه ناظر روی ماه بتواند برج میلاد را در تمامی طول موج های مرئی تشخیص دهد , حداقل قطر تلسکوپی که استفاده می کند چقدر باید باشد ؟ ارتفاع برج میلاد m 430.
الف : 13cm ب :26cm ج: 43cm د:76cm ه: 240cm
تو اون جوابایی که برام گذاشته بودین یه فرمول بود ولی من هیچی ازش نفهمیدم می شه شما توضیح بدین ؟!
ممنون
به خدا شاید اگه شما هم جایه من بودین همین حرفو می زدین ... شایدم بدتر مثلا می نشستین گریه میکردین:27:نقل قول:
آخه اینجاهم شد جا ؟:2:
باید از دو تا فرمول استفاده کنی: زاویه کوچک و قدرت تفکیک اپتیک.نقل قول:
زاویه کوچک: قطر زاویه ای / 206265=قطر خطی/فاصله
واحد ها متر و ثانیه قوسی هستند.
قدرت تفکیک: قدرت تفکیک= قطر آینه یا عدسی شیئی/11.6
واحد ها: cm و ثانیه قوسی
جا گذاری کن و تمام...حالشو ندارم!
این 11.6 مال مرئی هست ها... از فرمول اول قطر زاویه ای و با جا گذاری در دومی قطر آینه یا عدسی شیئی رو به دست مییاری.نقل قول: