راستی در مورد 300a بعید میدونم حالا حالا ها سر از اروپا و امریکا در بیاره چه برسه به ایران
اونم با این تاریخ تولید:2007.8
Printable View
راستی در مورد 300a بعید میدونم حالا حالا ها سر از اروپا و امریکا در بیاره چه برسه به ایران
اونم با این تاریخ تولید:2007.8
آيا تاكنون كسي از دوستان Lcd ماشين زمان Lg را خريده يا اطلاعاتي از اون داره من ميخواستم يكي بگيرم
ماشین زمان ورودی HDMI ندارد و قادر به پخش این رزولوشن نیستنقل قول:
چه پلاسما و چه LCD
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته LG جدیدا مدل های Full HD هم زده
اما در کل LG تو پلاسما موفق تره تا LCD
شرکت S-LCD ارسال توليد انبوه نسل هفتم ماژولهاي غير متبلور جهت شركتهاي مادر خود یعنی سامسونگ الكترونيك و سوني را آغاز نمود........
سونی و سامسونگ شروع بكار خط تولید محصول مشترك خود S-LCD ، نسل هشتم صفحات LCD را جشن گرفتند ........
S-LCD از دو عبارت Samsong LCD و SONY LCD گرفته شده است...........
توی خیلی از فروم ها دارن سر این قضیه تو سر و کله هم میزنن
نه LCD های سامسونگ رو سونی میزنه نه LCD های سونی رو سامسونگ
صفحات LCD رو به صورت مشترک واسه خودشون میزنند اما Engin و کیفیت پردازش رنگشون و سیستم سخت افزاری و و و و و و....... هیچ ربطی به هم نداره
جناب shenhaye_zaman اگر ممكنه درخصوص HDMI بيشتر توضيح بديدنقل قول:
به پست 145 تو Page 15 همین تاپیک مراجعه کنید.اگه بازم سوالی داشتید مطرح کنیدنقل قول:
اما توي كاتالوگ LCD اون اومده hd ready , يك ورودي HDMI , ورودي كامپيوتر (RGB)نقل قول:
شما تو همون سایتی که من لینک دادم اونو دیدی؟نقل قول:
1080P ساپورت؟
باید رزولوشن 1920در1080 رو پشتیبانه کنه یا بعبارتی Full HD باشه
من تو همون سایت ایران سرچ کردم
Search Keyword : hdmi
Sorry no matches were found
Suggestions
البته به نظر من اون سایت خیلی وقته Update نشده چون منم دنبال یه Computer LCD میگردم. مادیران LCD با کنتراست 3000 تو بازار ایران داده ولی بهترین کنتراست Computer LCD تو این سایت 600 بود!
بهترین کار اینه که به سایت رسمی LG سر بزنید که مدل های Full HD داره
دوستان اگه در مورد میز ال سی دی اطلاعاتی دارن بگن
اگه عکس هم بزارین که چه بهتر
یه سری میز توی خود نمایندگی های سونی یا سامسونگ هست که چیزهای قشنگ توشون پیدا میشه. قیمت حدود 300 400