-
ممنون دوست عزيز
برنامه خوبيه نسبت به نسخه 1.5 هم بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا برنامه فارسي ديگه هم هستن كه همين كارو ميكنن يعني تايمر براي اينترنت هستن ولي اين برنامه واقعا كــــــــامــــــــل هستش ، همه چي داره
به نظر من كه عاليه
-
دوستان اين برنامه English Version نداره؟
چون اگر بخواهم language ويندوز رو عوض كنم چند تا برنامه ي ديگه به هم مي ريزه
-
به نظر من هم بهتره 2 زبانه باشه
Mbt كجايييييييييييييييييييييي يي ؟
-
توی نسخه ی جدید 2 زبانه خواهد بود
الان دارم روش کار می کنم.
-
فایل از سرور پاک شده از کجا باید دانلود کنم؟
-
من یکی از اولین نفراتی بودم که اون تایمر رو دانلود کردم و ار اون استفاده می کردم . اما مدتی بود که تو انجمن نبودم و برای همین هم نسخه جدید رو نگرفتم . اما حالا خیلی دوست دارم که این نسخه رو دانلود کنم . البته به جز دوست داشتن نیاز هم دارم . لطفا نسخه جدید رو بزار . ضمنا چند تا پیشنهاد دارم که اونها رو نمی گم و صبر می کنم تا این نسخه رو ببینم چون ممکنه که اونا تو این نسخه وجود داشته باشن . ممنون می شم که زودتر جواب بدی.
-
لینک تصحیح شد.
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=15652&page=16
دوستان اگه انتقادی از برنامه دارن حتما اینجا ذکر کنن ، مخصوصا کسایی که گفتن برنامه ضعیفه.
-
سلام . متشکر بابت اینکه لینک رو درست کردی. من نتونستم که تعرفه ی اینترنت رو وارد کنم . این کار رو باید از کجا کنم؟
الان هم می نویسه هزینه صفر ریال در صورتی که من الان خیلی وقت هست که وصل هستم
-
برای ورود دستی تعرفه می تونین با زدن دکمه ی کوچیکی که توی قسمت تعرفه ها وجود داره ، قسمت مربوط به ویرایش دستی رو باز کنید.
یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت (صفر نشون دادن هزینه)
با رفتن به قسمت Regional and language option ، سربرگ Advanced و انتخاب زبان فارسی از لیست بازشو
مشکلش حل شد.
-
سلام :
مشکل من هنوز هم حل نشده و زمان صفر هست . البته اونجا هم از قبل فارسی بود.
1- قیمت ها مربوط به تلفن هستند و قیمت اینترنت جایی محاسبه نمی شه. باید یه جایی وجود داشته باشه که مثلا گفت من کارت 3 ساعته رو 1000 خریدم و اون هم خودش هزینه هر دقیقه اتصال رو به هزینه تماس اضافه کنه . البته : 1- باید بتونه ریز هزینه (هزینه ی تلفن تنها و هزینه کارت تنها رو نشون بده) 2- باید بتونه از مولتی کارت ها که مثلا از 12 شب تا 12 ظهر نصف حساب می کنن پشتیبانی کنه 3- باید بدون وارد کردن کارت هم فقط همون تماس رو حساب کنه و قاط نزنه
--
2-الان اون فقط یه حالت داره . در صورتی که من معمولا گاهی اوقات به isp های شهر کانکت می شم و گاهی به isp های یه شهر یا یه کشور دیگه . که در اون صورت بهتر این هست که برنامه شهری رو که من هستم بپرسه و بعد از اون خودش تشخیص بده کد گرفته شده یا نه . اگر آره هم خودش تعرفه های مخابرات رو داشته باشه و بنا به تعرفه تماس بین شهری یا خارجه حساب کنه.
--
3- می تونه چند تا پروفایل قیمت داشته باشه تا یه کسی که از چند کارت استفاده می کنه (مثلا یه شبانه 10 ساعته 500 تومن و یه معمولی 10 ساعته 2000 ) هر کدوم رو رو یه پروفایل ست کنه تا هر وقت با هر کدوم وصل شد هزینه مربوط به اون کارت حساب شه
--
4- بهتره خودش هم تو هر پروفایل بنویسه که چقدر از این کارت استفاده شده