سلام
یعنی واقعا منچستر تو p30world اینقدر کم طرفداره
منچستر همبشه سرور تیمهای دیگه است تو p30 world هم تاپیکش باید بالای تاپیکهای دیگه باشه
سلام
یعنی واقعا منچستر تو p30world اینقدر کم طرفداره
منچستر همبشه سرور تیمهای دیگه است تو p30 world هم تاپیکش باید بالای تاپیکهای دیگه باشه
سلام دوبارهنقل قول:
دوست عزیز
میشه بگید کلا چند نفر تو تاپیک فعالن
اینجور که معلومه تعدادشون خیلی کمه:41:
نمیدونم والا منچستری که فکر کنم زیاد باشه ولی فکر کنم اینا منتظرن تا منچستر بازی کنه تا بعد یه کمکی در مورد اون بازی حرف بزنن !!
مثلا اسم تاپیک خبرها و تحولات منچستره !!!
دوستان، من منچستری هستم ولی دیه حال ندارم بیام پی سی، شاید بشه گفت فقط برای چندتا تاپیک میام، به هر حال شماها فقط موندید، خبرهای مربوط به نقل و انتقال را از:
goal.com
خبرهای مربوط به لیگ برتر:
premierleague.com
نتایج زنده مسابقات:
livescore.com
اخبار مربوط به اروپا و لیگ قهرمانان:
Uefa.com
این هم یه سایت ایرانی هست که خبر نامه ورزشی خوبی داره، اگه عضو بشید خبرهای دسته اول را براتون میفرسته:
Aftab.ir
خب؛ فقط مونده شما دیگه اینجا را بالا نگهدارید!
مرسی بابت لینک ها
راستش من خودمم بیشتر اینجا میام فقط تو همین تاپیک !
واقعا متاسفم که این تاپیک غیر فعال شده در هر حال من وظیفه داشتم بیام برد منچستر رو تبریک بگم !
منچستر يونايتد در ادامه ي بازيهاي ليگ برتر تنگلستان و در هفته ي دهم به يك پيروزي پر گل دست يافت.در اين ديدار كه منچستر توانست تيم ميزبان يعني استون ويلا را با نتيجه ۴ بر ۱ در هم بكوبد تا يك برد شيرين خارج از خانه را تجربه كند.در اين بازي ابتدا استون ويلا در قيقه ۱۲ به گل رسيد كه اين گل را وين روني در دقيقه ۳۶ جبران كرد و در دقيقه ۴۴ بازهم روني بود كه توانست گل دوم شياطين سرخ را به ثمر برساند و در دقيقه ۴۶ گاردنر هافبك استون ويلا به اشتباه دروازه ي را باز كرد تا منچستر نيمه ي اول را با برتري ۳ بر ۱ به پايان برساند . اما نيمه ي دوم اين بازي دو اخراجي داشت كه بازيكن اخراجي اول يكي از هافبك هاي استون ويلا بود كه در دقيقه ۶۰ با گرفتن كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد و در دقيقه ۶۷ نيز استون ويلا دروازه بان خود را به دليل خطا شديد با كارت قرمز مستقيم از دست داد و يك ضربه پنالتي به صود منچستر اعلام شد كه روني اين پنالتي را از دست داد تا نتيجه ۳ بر ۱ بماند اماي در دقيقه ي ۷۵ رايان گيگز گل چهارم شياطين سرخ را وارد دوروازه ي استون ويلا كرد تا اين ديدار با نتيجه ۴ بر ۱ به اتمام برسد.
نكات جالب اين بازي:
در اين بازي رونالدو تا دقيقه ۷۶ بازي را از روي نيمكت دنبال ميكرد و تنها ۱۵دقيقه به او بازي رسيد وي جايگزين رايان گيگز شد.ساير تعويض هاي منچستر اوشي و فلچر بودند كه به ترتيب جايگزين توز و اسكولز شدند.
در اين بازي اسكولز در دقيقه ۳۹ و ناني در دقيقه ۸۹ كارت زرد دريافت كردند.
سلام
من هم به همه طرفداران تیم تیریک میگم
دفعه اول وقتی دیدم امار پست تیم های دیگه از من بیشتره خیلی خیلی ناراحت شدم
ولی الان فکرشو میکنم ....
منچستر هم مثل کالای خوبه میگن کالای خوب نیاز به تبلیغ نداره
تیم خوب هم نیاز به تبلیغ نداره
این قانونه باید پست تیم های دیگه از منچستر بیشتر باشه به همون دلیلی که گفتم
نه چلسی نه بایرن نه اینتر و نه هیچ تیم دیگه ای با پست زدن بهتر از منچستر نمیشه طرفداراشون هم اینجا هر چی پست بزنن تیمشون تیم نمیشه بهتر بگم تیمشون منچستر نمیشه
دوست عزیز اگه موافقید دیگه ننویسیم بهتره به پیغام خصوصی اگه چیز مهمی بود بفرستیم بهتره
منچستر تو قلب منه:40:
سلام منم منچستریم.نمی دونستم همچین تاپیکی هست.keep goin
نقل قول:
100% منچستر تو قلب منم هست اما چرا وقتی یه همچین تاپیکی وجود داره خبرا رو با پیغام های خصوصی به هم اطلاع بدیم ؟؟
حتی اگه من و شما هم تو این تاپیک فعال باشیم کافیه :40:
در ضمن Numb جان ورودت به این تاپیک رو تبریک میگم :11:
سلامنقل قول:
ok
ولی من بازم سر حرفم هستم
(
تیم خوب هم نیاز به تبلیغ نداره
این قانونه باید پست تیم های دیگه از منچستر بیشتر باشه به همون دلیلی که گفتم نه چلسی نه بایرن نه اینتر و نه هیچ تیم دیگه ای با پست زدن بهتر از منچستر نمیشه طرفداراشون هم اینجا هر چی پست بزنن (خصوصا با اینجاش) :40:تیمشون تیم نمیشه بهتر بگم تیمشون منچستر نمیشه:40:
هیچوقت neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrr
)
وین خوشحال از پیروزی دلچسب
وین رونی خارج شد از غصه تیم ملی انگلیس در هفته گذشته با 2 گلی که در بازی برابر استون ویلا برای یونایتد به ثمر رساند و روحیه آن بسیار بالا رفت .
"این یک هفته نا امید کننده برای انگلیس بود ولی در یونایتد ما برای رفتن حرکت خوبی را بدست آورده بودیم" رونی به شبکه یونایتد .
" در اصل ما سه امتیاز را گرفتیم و ما از نتیجه ی بازیهای امروز با خبر بودیم و باید پیروز می شدیم . این یک روز خوب کاری حرفه ای بود."
رونی از همکاری با کارلوس توز خوشنود بود و معتقد بود که کار خوبی را با وی آغاز کرده است .
رونی گفت " من می توانم به پشت بروم و نگاه کنم برای توپ و او نیز می تواند و ما می توانیم جابجا شویم . با او به این روش به آسانی می شود به جلو رفت . اون عالیه . اون با هوشه "
رونی گفت " او امروز آمد و کارش را به خوبی انجام داد . تعدادی از مردم به او واقع بین نیستند اما او هنوز جوان است "
"او در پایان گفت من می توانستم در این بازی هتریک کنم و نام خودم را در زیر استون ویلا هک کنم ولی اون پنالتی را که در نیمه دوم از دست دادم و تیلور گرفت من را از این مهم باز نگاه داشت."
"من در تمرینات پنالتی بسیار تمرین کرده بودم و نرمال به سراغ ضربه رفتم ولی تایلور آن را خوب مهار کرد "
تعصب = رونی:40: