علي دایی: از حجازی عذرخواهی میكنم
سرمربی تيم فوتبال سايپا پس از پيروزی تيمش برابر استقلال تهران گفت: تيم ما شايسته ی پيروزی بود و میتوانستيم با اختلاف 4 - 5 گل استقلال را شكست دهيم.
علی دایی در نشست مطبوعاتی پس از بازی گفت: نه تنها انگيزه بلكه دليل اصلی پيروزی ما بازی منطقی بود كه بازيكنانم ارايه دادند. ما فوتبالي هماهنگي انجام داديم و نه تنها در نيمهي دوم بلكه در نيمهي اول نيز تيم برتر زمين بوديم و استقلال تنها در سه چهار دقيقهي اول بازي توپ و ميدان را در اختيار داشت. ما شايستگي اين پيروزي را داشتيم، هر چند كه اگر توپهايمان به گل تبديل میشد با اختلاف 4 - 5 گل استقلال را شكست ميداديم.
علي دايي با انتقاد از قضاوت هدايت ممبيني گفت: نه تنها گل سوم ما بلكه در بسياری از صحنهها سوتهای داور عليه تيم ما بود. داوران بايد بدون در نظر گرفتن موضوع استقلال و پرسپوليس سعی كنند بهترين قضاوت خود را انجام دهند. فكر میكنيم به من حق ميدهيد كه در چند صحنه حق ما خورده شد.
وي دربارهي حريف نيز گفت: من راجع به استقلال صحبت نميكنم. تنها در مورد تيم خود ميگويم كه ما خوب بازي كرديم اما، از تمام موقعيتهاي خود استفاده نكرديم. اطمينان داشتم كه تيم ما روز به روز بهتر ميشود و هم اكنون نيز تيم ما در آينده بهتر از اين خواهد شد. ميخواهيم نمايندهي شايستهاي براي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشيم.
دايي دربارهي تقابل با ناصر حجازي نخستين مربي باشگاهياش گفت: از همين جا از آقاي حجازي عذرخواهي ميكنم. او پيشكسوت، استاد و بزرگ من است اما، اين فوتبال است و خوشحال هستم كه از اين ميدان من سربلند خارج شدم.
وي دربارهي جريان بازي نيز گفت: بعد از اين كه به صورت اتفاقي گلي دريافت كرديم تيم برتر زمين بوديم و دو ضربهي ما به تير دروازه برخورد كرد و موقعيتهاي زيادي را از دست داديم، ما در مجموع و كل بازي تيم برتر بوديم و تيمي كه بيشتر دويد و تلاش كرد تيم ما بود.
دايي دربارهي فحاشي برخي از تماشاگران استقلال و شعارهايي كه عليه او مطرح ميشد گفت: اين مساله ديگر به من مربوط نيست و اين كميتهي محترم انضباطي است كه بايد در اين باره تصميمگيري كند. هر چند كه از هواداران استقلال دلخور نيستم، آنها روي تيمشان تعصب دارند و من از هيچ كدامشان ناراحت نيستم.
وي سايپا را يكي از مدعيان اصلي قهرماني در ليگ برتر خواند و گفت: اميد فراواني به كسب عنوان قهرماني داريم و تلاش ميكنيم تا از عنوان خود دفاع كنيم.
دايي دربارهي ضعف خط حملهي سايپا گفت: ما " زوهانی" را گرفتهايم كه به دلايلي هنوز كارت بازياش صادر نشده، با اين حال ما دو جای خالی داريم و میخواهيم از اين دو جای خالی به نحو احسن استفاده كنيم.
وي افزود: اگر شما دو بازي ما برابر پاس همدان و ذوبآهن را ديده باشيد به اين نتيجه ميرسيد كه تيم ما روز به روز بهتر ميشود. من به تيمم ايمان دارم. پس از دو هفته شكست و شروع بدي كه داشتيم هم اكنون روز به روز بهتر ميشويم.
نصيرزاده:گل سوم سايپا،سالم بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخراج منصوريان فراموش شد
هوشنگ نصيرزاده، كارشناس داوری در خصوص دقايق حساس بازی در گفتوگو با خبرگزاری فوتبال ايران اظهار داشت: ممبينی در روزی كه دو كمكداور او را كمك میكردند، در دقيقه 3 برای تصميم رفعتی كه اعلام كرنر كرده بود، به اشتباه ضربه دروازه را نشان داد.
به طور قطع داور بازي مصمم بود كه بدون اخطار و انجام مديريت بازی را به پايان ببرد و به همين دليل از بسياری از برخوردهای بازيكنان به صورت كاملا منطقی گذشت می كرد. اين همان شيوهای بود كه فغانی در بازی پرسپوليس با پيكان انجام داده بود. گل تيم استقلال واقعا توسط برهانی به ثمر رسيد زيرا او موفق شد كه روی خط توپ را استپ كرده سپس وارد دروازه نمايد.
دقيقه 43 وقتی پيروز قربانی با خطا خود حمله حريف را قطع كرد داور مجبور شد اولين اخطار بازي را به درستي به نام او به ثبت برساند. در دقيقه 46، رفعتي كه جايگيري خوبي داشت توانست گل تيم سايپا را به درستي آفسايد اعلام نمايد.
در دقيقه 50 نيز ممبيني شيوه نويني از داوري را نيز به نمايش گذاشت؛ آنجايي كه بازيكنان استقلال با 7 متر فاصله ضربه آزاد را از محل ديگري اجرا كردند و او اجازه داد بازي ادامه پيدا كند. دقيقه 60 آلوز به دليل انجام خطاي بدون توپ از داور اخطار گرفت.
در لحظاتي كه گل سوم تيم سايپا به ثمر ميرسيد، داور مسابقه به اشتباه حركت آلوز را خطا ديد، در حاليكه مدافع استقلال باعث افتادن طالبلو شده بود و اين بدترين تصميم داور مسابقه بود كه اگر ضربه سر عليزاده وارد دروازه ميشد آنگاه اين تصميم داور ميتوانست جنجال بزرگي ايجاد كند و علاوه بر آن براي سايپا نيز مطالباتي به همراه داشته باشد. دقيقه 77 نيز برهاني سعي كرد از داور يك پنالتي بگيرد، در حاليكه در انجام اين كار موفق نبود. دقيقه 79 كف پاي منصوريان روي آلوز با هر كارتي كه جريمه ميشد، قابل دفاع بود زيرا او از خطاي كف پا براي آسيب زدن به آلوز استفاده كرد.
نصيرزاده در پايان گفت: علاوه بر گل سوم كه اشتباه داور مسابقه در آن محرز بود، بايد بيتوجهي داور به پيراهن لطفي كه نوعي زيرپا گذاشتن قانون 4 فوتبال بود. از جمله مواردي بود كه داور را متهم به توجهي به آرايش و هارموني مسابقه ميكرد.
اولين تمرين استقلال پس از شكست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيكنان استقلال پس از شكست مقابل سايپا، عصر امروز در ورزشگاه شيرودی تمرين خواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ استقلاليها ساعت 30/16 امروز در زمين شماره 2 شيرودي يك تمرين سبك را پشتسر خواهند گذاشت. كادرفني هنوز در مورد تمرين روز يكشنبه (فردا) هنوز تصميم قطعي نگرفتهاند ولي به احتمال فراوان آبيپوشان فردا استراحت خواهند كرد. گفتني است كه استقلال در هفته ششم ليگبرتر ميهمان برق شيراز خواهند بود.