علاقه شدید رانیری به زاپاتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ژانویه نزدیک می شویم و مدیران ورزشی تیم های معتبر دنیا به دنبال رفع نقاط ضعف خود طی بازی های نیم فصل نخست هستند. ژانویه فرصت خوبی برای جذب مهره های ارزشمندی است که می توانند با پیوستن به تیمی دیگر ارزش و بزرگی خود را ثابت نمایند السیو سکو به همراه مسولین بیانکونری در تلاشند تا بازیکنان مورد نظر را در فصل نقل و اتقالات زمستانی راهی شهر مه گرفته تورینو نمایند. سیاه وسفید پوشان بزرگ و مطرح ایتالیا اولین نگاه خود را معطوف دفاع کرده اند و در نظر دارند از میان ایووانویچ مدافع 23 ساله لوکوموتیو مسکو و زاپاتا 21 ساله بازیکن اودینزه یکی را یوونتوسی نمایند. ایووانویچ توانایی بازی در سمت راست و مدافع مرکزی را داراست و از تجربه بیشتر و بهتری برخوردار است اما زاپاتا نیز مورد قبول رانیری قرار گرفته .در صورت جذب این دو مهره احتمال ترک زبینا و بومسونگ در زمستان زیاد می شود و شایعه جدایی این بازیکنان و رفتن به لیگ انگلیس قوت می گیرد. لوئیسائو از بنفیکا نیز دیگر نامی است که یووه به ان توجه دارد تلاش می کند مسولین تیم پرتغالی را راضی به مذاکره نماید
اشتباهات داوری مهمترین دلیل تساوی یووه
در ضمن گل اول پارما از روی نقطه پنالتی بود و این ششمین پنالتی بود که در این فصل داوران ایتالیایی به ضرر یوونتوس گرفته بودند.
البته کیه لینی در دقیقه 80 با کارت مستقیم قرمز از زمین بازی اخراج شد اما این کارت به خاطر خطایی که او انجام داده بود به وی نشان داده نشد بلکه بعد از خطای ساده کیه لینی بازیکن پارما که بر روی او خطا شده بود اجازه بلند شدن کیه لینی را از روی زمین نداد و سر این مدافع یوونتوس را دور از چشمان داور گرفته بود و این عمل موجب عصبانیت کیه لینی شد و باعث شد تا یک ضربه نه چندان محکم به سینه ی او وارد کند و یار پارما هم با تمارض بیش از حد و گرفتن صورت خود ، داور را بر آن داشت تا کارت قرمز خود را از جیب بیرون بیاورد . ضمن اینکه دیگر یاران پارما با حمله به سوی او هدف تضعیف روحیه تیم یوونتوس را دنبال میکردند و نتیجه مسابقه در این دقایق 2 بر 1 به سود تیم پارما بود.
البته یاران توانمند یووه با تسلط بر بازی و اجرای یک بازی منطقی توانستند بازی را به تساوی بکشانند.
مهمترین حادثه این مسابقه که در دقایق تلف شده نیمه دوم اتفاق افتاد مردود اعلام کردن گل سوم یووه بود که توسط یاکوینتا به ثمر رسیده بود و البته من خودم هیچ دلیلی برای مردود اعلام کردن آن گل ندیدم .
تا چه زمانی داوران این گونه اقدام خواهند کرد و حق یوونتوس را پایمال می نمایند مشخص نیست
انتقاد صالح حمیدزیچ از داوری ها
از شروع فصل تاکنون قضاوت ها و داوري ها کمي به ضرر يوونتوس بوده و همين امر موجب اعتراض بازيکنان و مربيان يووه شده است پس از اشتباهات داوري در ديدار با ناپولي ، بازي هفته گذشته برابر پارما نيز مشکلاتي در خود داشت جي جي بوفون يکي از معترضين شديد به اين مسئله بود سنگربان موفق يووه معتقد است که يووه به همين دليل به سري ب تبعيد شد اما حال خود قرباني مشکلات داوري است و بايد دو اسکودتو يووه باز پس داده شود اعتراضات به همين جا ختم نمي شود و پالادينو يکي ديگر از بازيکنان يووه است که شديدا علت اشتباهات داوري را پيگيري مي کند . امروز نيز صالح حميد زيچ به جمع منتقدين پيوست بازيکن اسبق بايرن مونیخ نيز روي به اشتباهات داوري عليه يووه مي کند و مي گويد : در بازي روز يکشنبه شاهد يک قضاوت بوديم که کمي براي من عجيب بود من به بازي هاي يووه اشاره مي کنم اين تيم کمي مشکل دارد و تا رسيدم به هماهنگي کامل زمان نياز دارد اما يک داوري مشکل دار مي تواند کار تيم را بهم بزند بايد تاييد کنم که ما در يووه يک مشکل داريم و ان اين است که نمي توانيم با تمام مشکلات داوري مقابله نماييم و مشکل دوم تيم ما ضربات پنالتی است بازي کردن با پنالتي هاي اشتباه کار اساني نيست در بازي هاي گذشته پنالتي هاي مشکوکي عليه يووه اعلام شداميدوارم که اين روش تغيير کند زيرا با اين روش نمي توان به راحتي پيش رفت اين بسيار مهم است که ما بدون فکر به اين اشتباهات در زمين بازي حاضر شويم
دیدار دوستانه یووه لغو شد
روز گذشته اعلام شد که یوونتوس برای برگزاری یک دیدار دوستانه راهی موناکو می شود اما طبق رای فدراسیون فوتبال ایتالیا کلیه بازی های تیم های ایتالیا در حال تعلیق است ،به همین منظور باشگاه یوونتوس رسما اعلام کرد یووه به فرانسه سفر نخواهد کرد و بازی دوستانه جمعه بیانکونری ها برابر موناکو لغو شد.به این ترتیب سران بانوی پیر ضمن تشکر از مسولین موناکو عذر خواهی کردند و اعلام داشتند تابع قوانین تعیین شده فدراسیون ایتالیا هستند.
الکس الگوی من است
رافائل پالادینو به تیم ملی دعوت شد ،او جانشین دل پیرو در تیم ملی است ،به همین منظور مصاحبه های گوناگونی از او در این خصوص گرفته می شود.پالا در این باره گفت: دل پیرو برای من یک الگوی واقعی است ،او 10 سال از من بزرگ تر است و برای من همیشه دل پیرو ،دل پیرو است .او الگوی همیشگی من است و از اینکه همیشه به او توجه می کردم خوشحالم .من درکنار الکس در یوونتوس بازی می کنم و این یک سعادت برای من محسوب می شود.در تیم ملی و یووه او را جلو خود دارم ،او یک قهرمان بزرگ است و نمی توانم او را از صحنه خارج کرد او همواره قهرمان است و از من ده سال بزرگ تر است.
رقابت رئال و یوونتوس برای ریکلمه
يک ماه به پايان سال مانده و فصل نقل و انتقالات زمستاني نزديک مي شود يووه شديدا به موضوع خريد و فروش بازيکن در اين فصل توجه دارد گفته ميشود رومن ريکلمه يکي از مهره هاي است که يووه به او علاقه نشان داده بازيکن ويارئال يکي از بازيکناني است که مي تواند به تورينو بيايد اين بازيکن شديدا مورد توجه رئال مادريد قرار گرفته اما سران يووه اميدواريند اين بار بتوانند ستاره مورد نظرشون را از چنگ کهکشاني ها در بياورند گفتنی است این بازیکن ارژانتینی در دیدار شب گذشته مقابل بولیوی موفق شد دو گل از سه گل ارژانتین را به ثمر برساند و ستاره تیم خود لقب بگیرد .
معاوضه تیاگو - مارکز
يووه و رانيري به تياگو اعتماد پيدا کردند اما اين بازيکن کما کان ناراضي است و شايد به ترک يووه فکر مي کند بارسا شديدا به اين مهره علاقه نشان داده و خواهان جذب وي است در منابع خبري امده که ابي و اناري پوشان حاضرند با يووه معاوضه اي انجام دهند و رافا مارکز را به در قبال تياگو به تورينو بفرستند از سوي سران بيانکونري قيمت تياگو 10 ميليون يورو اعلام شده است . گفتنی است یووه این بازیکن پرتغالی را با قیمت 13 میلیون خریداری کرده است