سلامنقل قول:
یعنی چی ؟
زیرنویسی که استخراج میشه زیپ شده است
بازش کنید
نباید مشکلی برای لود وجود داشته باشه
سلامنقل قول:
یعنی چی ؟
زیرنویسی که استخراج میشه زیپ شده است
بازش کنید
نباید مشکلی برای لود وجود داشته باشه
این برنامه پروسه انجام عملیات رو به صورت درصد نشون نمیده؟
من الان دارم باهاش کار می کنم ولی نشون نمیده چه قدر کار انجام شده یا چه قدرش مونده.
سلامنقل قول:
تا اووونجا که یادمه
وقتی minimize شده نشون میده چند درصد انجام شده
البته چند بار (برای چند کار مختلف) این پروسه انجام میشه
من یه فیلم دارم که یه نوار سیاه بالا و پایینش هست و زیرنویس فیلم روی اون نوار سیاه نوشته میشه. وقتی با این برنامه ریپش کردم اون نوار سیاه حذف شد و زیرنویس افتاد روی فیلم و یه ذره فونتش کوچیک شد. واسه برطرف کردن این مشکل باید چی کار کنم؟نقل قول:
یه مشکل دیگم اینه که وقتی تنظیمات رو روی 2سی دی می ذارم یه فیلم یه تیکه بهم میده یه فیلم 2تیکه که همین کار باعث طولانی شدن عملیات کانورت میشه. نمیشه این حالت رو حذف کرد که فقط یه فیلم یه تیکه تحویل بده؟
سلام دوستان
من رو كيفيت فيلم خيلي خيلي خيلي حساسم!
با divX و Xvide خيلي راحتم!!ولي خب به طبع كيفيت مياد پايين تا حدودي!از اونجاييي كه من خيلي رو كيفيت حساسم ميتونم موقع كانورت حجم رو بذارم رو 4-5 گيگ كه كيفيت مشابه ي dvd شه يا بازم كيفيت مياد پايين؟
سلام به همه عزیزان وقتی که زیر نویس رو با این نرم افزار به فیلم اضافه میکنیم ایا امکان تغییر سایز زیرنویس هم وجود داره در حالتی که زیر نویس به فیلم میچسبه ؟
من بازدن کلیدهای Ctrl+F8 زیر نویس رو میارم ولی نمیتونم سایزش رو بزرگ کنم چه کار کنم ؟
سلام.
1- فیلم شما DVD هست؟ زیرنویس رو External نمیزارید؟ Ctrl+F9 رو بزنید. در بخش autocrop تیک Tune رو بزنید. مقدار Threshold یا آستانه رو 0 قرار بدید. چهار مقدار Force Cropping هم صفر باشه. این عملیات برش خودکار توسط AutoGK رو غیر فعال میکنه.نقل قول:
2- همون اندازه ای رو که برای فایل خروجی در نظر دارید مثلا Two CDs 1400 MB در بخش Custom Size وارد کنید, بجای Predifned. البته دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم AutoGK وقتی اندازه رو دستی وارد کنید برش رو انجام نمیده.
در ضمن اون برش خیلی سریع انجام میشه و تقریبا فقط به اندازه کپی اون اطلاعات طول میکشه و کمی عملیات زیرنویس.
باز هم کیفیت دقیقا برابر تصویر خود DVD نمیشه. ولی اگر صحبتمون کیفیتی بسیار نزدیک به DVD باشه که با چشم هم حتی نشه تفاوت رو تشخیص داد, معمولا حجمی معادل نصف میتونه کاملا اینکارو انجام بده.نقل قول:
مثلا اگر یک DVD فیلم اصل شامل موارد زیر داشته باشیم:
3 گیگابایت حجم اطلاعات یا استریم تصویر فیلم
400 مگابایت حجم صدای فیلم از نوع AC3 شش کاناله با بیتریت 448
700 مگابایت هم صدای فیلم از نوع DTS
و مقداری اطلاعات دیگه مثل منو ها, آیتم های اضافه, Comment یا صدای دو کاناله و ...
و بخواهیم کیفیتی کاملا نزدیک به DVD بدست بیاریم, اختصاص 2 گیگابایت نهایتا کافیه یا حجم 3 CD که 2100 مگابایت هست. از این مقدار با فرض انتخاب صدای AC3 448 بدون تغییر, بیش از 1500 مگابایت برای تصویر باقی میمونه که نصف حجم تصویر اصلی هست.
البته برای تعیین حجم و نحوه تبدیل مسائل زیادی رو باید در نظر داشته باشید. مثلا شلوغی و حرکات تصویر فیلم. به عنوان نمونه فیلم Basic Instinct 2 رو اگر دیده باشید کلا تصویر خیلی آرومی داره. اگر حجم 1400 مگابایت که 400 مگابایتش هم AC3 شش کاناله 448 باشه براش در نظر بگیرید باز هم کیفیت عالی بدست میاد. حتی با رزولوشن 720 (بدون کاهش اندازه تصویر).
یکی از راه هاش اینه که زیرنویس رو قبل از آوردن درون برنامه بزرگ کنید و تغییرات لازم رو بدید. مثلا به فرمت SSA تبدیلش کنید که نوشته ها در اون می تونن فرم و حالت داشته باشن. حالا در خط Style عدد بعد از نام Font رو زیاد کنید. برنامه SubResynch می تونه این تبدیل رو انجام بده.نقل قول:
سلام دوستان موشکلمو تو یه تاپیک دیگه نوشته بودم راهنمایی کردن به اینجا لطفا راهنمایی کنید
من کار این برنامه رو خیلی دوست دارم ازش راضیم
فقط یه مشکل دارم که امیدوارم دوستان راهنماییم کنن
من چون اکثرا سریال ها رو تبدیل میکنم فیلم من چند قسمتی با توجه به توضیحاتی که دادم چیکار کنم؟
بعضی از DVD ها چند فایل ifo داره برا هرقسمت فیلم که با اون مشکل ندارم ولی بعضی از dvd ها یک فایل ifo داره که مشکل اصلیم با اونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فایل ifo رو انتخاب میکنم گزینه زیر میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مشکل اصلیمه که هر کدوم رو انتخا کنم کل فیلم رو تبدیل میکنه حالا این یه طرف وقتی هم زیر نویس رو میخواد بچسبونه فقط یه قسمت رو میچسبونه این یکی از مشکلام بود لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
[QUOTE]مشکل من اینه که می خوام فیلم کوتاه نشه و سایز تصویر مثل خود دی وی دی در بیاد.نقل قول:
نقل قول:
یعنی کسی نیست مشکل مارو حل کنه؟؟؟؟؟؟