p35 ها شاید مادربرد های بالاتری باشننقل قول:
ولی خب برای این سیستمی که گفتین 965 به صرفه تره
Printable View
p35 ها شاید مادربرد های بالاتری باشننقل قول:
ولی خب برای این سیستمی که گفتین 965 به صرفه تره
دوستان من میخواهم یک motherboard بگیرم. به نظر شما asus p5b بگیرم یا gigabye 965p-s3؟
شما فعلا توي اون تاپيكي كه براي كيس زدي به نتجيه دلخواهت برس ( AMD يا Intel ) . در مورد برد هم چون سوالت كلا در مورد بستن كيس هست مي توني در تاپيك خودت مطرح كني /.نقل قول:
با سلام به اساتید محترم. من باز هم آمدم
میشه لطف کنید بگید که آیا p5w DH Deluxe با گرافیک geforce 8600 همخوانی داره یا نه؟؟؟؟؟
در ضمن لطفاً p5n sli رو با p5w DH Deluxe در شرایط یکسان با هم مقایسه کنید. منظورم اینه که گرافیک جفتشون Geforce باشه. آخه من تو مشخصات p5w خوندم که یک ویژگی خاصی به اسم cross fire داره که مربوط میشه به ati. این cross fire چی هست؟؟ و آیا به این معنی است که p5w با کارت های گرافیک ati بهتر از کارتی مثل geforce 8600 عمل می کنه؟؟
در ضمن آیا این p5w مدلی داره که fsb برابر با 1333 داشته باشه؟؟
دلیل این که گفتم با p5n مقایسش کنید این بود که در مورد توانایی های p5n در اینترنتچیزهای خفنی به دست آوردم. در بسیاری از موارد حتی از commando هم بهتر عمل می کنه. البته در بازی. آیا من اشتباه می کنم؟؟؟
در کل شما کدوم یکی رو پیشنهاد می دهید؟؟
-------------------------------
یه جور دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد:
من می خاستم ببینم برای کارت گرافیک xfx 8600 gts بهترین مادربوردی که پیشنهاد می کنید چیست؟؟؟
آیا سری p5w از asus با این کارت همخوانی دارند؟؟؟؟
البته من قبلاً یه این موضوع برخوردم که p5n sli خیلی خوب با grforce جواب می ده. اما الان از خرید مادربورد nforce پشیمون شدم. البته p5n از نظر fsb و رم نیز کمبود داره.
خلاصه لطف کنید پیشنهادی حول 200 تومن بدهید. ممنون
خیلی ممنون می شم
ممنون از Gabana جان که حواسش به همه جا است......
SLI که میدونی چیه مال NVIDIAنقل قول:
CROSS FIRE هم تقریبا همونه ولی متعلق به ATI یعنی 2 تا کارت گرافیک استفاده میکنی تا قدرتش بیشتر بشه
فکر میکنم با آپدیت بایوس P5W بشه از FSB 1333 بهره برد.
منم بنچهایی دیدم که P5N SLI در بازی خوب عمل میکنه
من نظرم با 200 تومن
1_ ASUS COMMANDO
2_ ASUS P5W DH
اگه cross fire اینه که پس من صد در صد پایه همچین مادربوردی هستم. دیگه چه لزومی داره آدم بره سراغ چیپست های nforce. البته گه مطمئن بشم تو بازی کم نمیارهنقل قول:
بنچ مارکی ، چیزی از این p5w DH سراغ نداری؟؟؟
آقا من سریعاً حرفمو پس گرفتم
فقط nforce. چون یه گشتی که تو نت زدم دیدم بهترین کارایی در زمینه دیسک سخت رو nforce داره. و p5n sli از خیلی مادربوردهای دیگه از جمله p5w سر تر بود.
سلام دوستان!
يه سوال داشتم، من يه مادربوردي مي خوام که تا 3،2 سال بتونه هر چي به بازار مي ياد رو ساپورت کنه مثل س پي يو هاي 4 هسته اي و رم Ddr3 و ...(بقيه قطعاتي که در آينده وارد بازار مي شن و شما بهتر از من ازشون خبر دارين) لطفاً منو راهنمايي کنين.
در ضمن آيا مادربوردهايي که Ddr3 رو ساپورت مي کنن Ddr2 رو هم ساپورت مي کنن؟
به نظر شما مادربوردهاي Asus بهترن يا Gigabyte (به نسبت قيمت يعني کدوم يک به نسبت قيمتش، امکاناتش بيشتره و صد البته پرفورمانس و کارائيش )
با تشکر
خوب این که مشخصه
asus
Intel می خای یا AMD؟