اها!!!!!
دوست من D0.08 ورژن بوت لودرت هست s/w هم ورژن مانستر پك گوشيت رو مشخص ميكنه.....!
متاسفانه در حال حاضر دنبال پك گشتم پيدا نكردم اميد وارم كه مسعود زود بياد و يه پك برات لينك بده......!
Printable View
اها!!!!!
دوست من D0.08 ورژن بوت لودرت هست s/w هم ورژن مانستر پك گوشيت رو مشخص ميكنه.....!
متاسفانه در حال حاضر دنبال پك گشتم پيدا نكردم اميد وارم كه مسعود زود بياد و يه پك برات لينك بده......!
سلام..نقل قول:
برو این صفحه
کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=190
همه ی این مانستر ها به گوشیت میخورن.. مشخصاتشون رو ببین ... نگاه کن از کدوم خوشت میاد...
فقط دقت کن.. هنگام فلش زدن.. مراحل رو خوب یاد بگیر بد فلش بزن. موفق باشی. :12:
مرسي مسعود جان اگه تو نباشي كي ميخواد اينجا به مشكلات رسيدگي كنه خدا ميدونه من كه با اين لينك ها مشكل اساسي دارم.................قرار شد يه كاري كني برام درست كردي؟نقل قول:
با سلام
فکر میکنم اون سوال دوستمون atoolah در مورد نحوه فلش کردن ( که سوال خودم منم هست) رو جواب ندادین ...
راستی ...
این فلش کردن چی هست؟ چه موقع باید ازش استفاده کرد؟ نحوه استفادش؟ و ...
البته دوستان معذرت میخوام که چنین سوالای ÷یش ÷اافتاده ای رو می ÷رسم ... یه چندوقتی ما رو هم تحمل کنین ... بلاخره ما هم آماتوریم و نه مثل شما حرفه ای...
راستی مشکلات من و بوت لودر گوشیم مثل دوستمون هست ...
دوست عزيز تو همون لينك بايد اموزشش باشه.............نقل قول:
اما خوب بزار توضيح بدم........!
ببين وقتي گوشي رو به حالت بوت بالا مياري و به pc وصل ميكني
درايور رو نصب كردي با برنامه هايي مثل rsd , motocup ميتوني گوشي رو فلش كني
ادرس پك رو به برنامه ميدي (بايد بر نامه گوشي رو شناخته باشه)بعد دكمه استارت رو ميزني و ميزاري تا برنامه يه بار گوشيت رو ريست كنه ديگه تمومه گوشي فلش شده.....!
منظورت رو نميفهمم اين دوستمون كه با بوت لودر مشكلي نداره مشخصاتش رو هم نوشته اون عدد ها ورژن بوت لودر و اون كه با w/s مشخص شده ورژن پك هست.....!نقل قول:
÷س شما میگید که من فریمور گوشیم رو عوض کنم میتونم یه تفاوتی تو گوشیم ببینم ... در مورد فلش کردن که تو این تا÷یک چیزی نیست (راستش رو بخوای زیاد از چیزهایی که گفتی سردر نیاوردم!چون خیلی خلاصس ... برم سرچ کنم ببینم چیزی گیرم میاد یا نه ... بازم مزاحم میشم!نقل قول:
دوست عزيز تو همون لينك بايد اموزشش باشه.............
اما خوب بزار توضيح بدم........!
ببين وقتي گوشي رو به حالت بوت بالا مياري و به pc وصل ميكني
درايور رو نصب كردي با برنامه هايي مثل rsd , motocup ميتوني گوشي رو فلش كني
ادرس پك رو به برنامه ميدي (بايد بر نامه گوشي رو شناخته باشه)بعد دكمه استارت رو ميزني و ميزاري تا برنامه يه بار گوشيت رو ريست كنه ديگه تمومه گوشي فلش شده.....!
منظور من از مشکل همون مسایلی است که دوستمون با گوشیش داره مثل : محدود شدن به امرجنسی - هنگ کردن گوشی و ...نقل قول:
منظورت رو نميفهمم اين دوستمون كه با بوت لودر مشكلي نداره مشخصاتش رو هم نوشته اون عدد ها ورژن بوت لودر و اون كه با w/s مشخص شده ورژن پك هست.....!
راستی دوست عزیز افکر نمیکنی این دوستمون تو نوشتن بوت لودر گوشیش اشتباه کرده باشه ...اون قسمت آخر نباید DCR_RB باشه ... و نه 8
anti_girl جان هرچی گشتم نتونستم چیزی در مورد نحوه فلش کردن برای گوشیهای موتو ÷یدا کنم !... فکر میکنم باید قید این تعویض فریمور رو بزنم مگه اینکه شما یه راهی جلوم بزاری ...
یه سوال دیگه: چطوری میشه زنگ اس ام اس رو عوض کرد؟ من که هرکاری میکنم نمیتونم ...
مگه ميشه نباشه.....!باشه من يه اموزش برات ميزارم...البته اين اموزش با rsd هست و با بقيه هم شبيه همينه هيچ فرقي نميكنه....!با تغيير فريمور يه تغييراتي تو گوشيت حاصل ميشه اما خوب ممكنه شما نبينيش.....!نقل قول:
دوست عزيز براي تعويض صداي sms مسير زير رو برو......!نقل قول:
mnue>setting>ring styles>
در اين منو دو گزينه به نام style و ديگري براي تغييرات بر روي style هست حالا شما هر كدوم رو كه بزني ميتوني از منوي پاييني روش تغيرات حاصل كني......
style رو روي گزينه vibe & Ring بزار برو روي دومي و حالا روي گزينه سوم يعني messages برو زنگ مورد نظر رو انتخاب كن به همين سادگي....!