دوست عزیز با یک وی پی ان سرور ایران میشه تبدیل به اینترنتش کرد!نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز با یک وی پی ان سرور ایران میشه تبدیل به اینترنتش کرد!نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
حالا 4 مگابیت رو به خونه هم میدن دوستان یکی میپرسه بعد آپلودش چقدره؟
نقل قول:بحث های خوبی شد،نقل قول:
یه راه راحل جالب دیگه هم من بگم،
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، روش یه فایروال لینوکسی مثل pfsense بریزید، از این طریق هم لینک ها تون رو لود بالانس کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینوکسه که مجانیه، اگه یه PC قدیمی هم داشته باشید کار Banana Pi رو براتون خواهد کرد...
پ.ن : حالی که یه لینک 1 مگ میده رو 2 تا لینک 512 نمیده، ولی در بعضی مواقع چاره ای نیست،
ما از این سولوشن ها بیشتر برای High Availability شبکه استفاده میکنیم تا Link aggregation,
ولی برای L.A هم خیلی عالی جواب میده.
تو دیواسهای سخت افزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارو انجام میده.
تو UTM های نرم افزاری هم Kerio Control این کارو انجام میده.
البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یکگیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!نقل قول:
در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم
dispatch رو سالهاست دارم استفاده میکنم. تنها چیزی که بعد از ریستارت لازمه این دستور : dispatch start که اونم میندازی داخل یک بچ اسکریپت و بعدش استارتاپ که دیگه نیازی به تایپ این کامند هم نباشه.نقل قول:
دلیل نوسان speedify هم مشخصه دیگه! داخل کشورهای دیگه بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوست عزیز شما الان می تونید از dispatch به راحتی استفاده کنید من به شخصه سرعت adsl خونه رو با تری جی سیم کارت باهم استفاده می کنم که واقعا تاثیر داره می تونید از سایت -------.net فک کنم یا تو گوگل بزنید شاهوار بعد سمت راست سایت یه لینک نوشته چگونه چنتا اینترنت رو سرعتشون رو جمع کنیم همزمان استفاده کنیمنقل قول:
میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
کل مفهوم میره زیره سوال که
سلام خدمت اساتید محترم
بعضی وقتا که میام اینجا میبینم تقریبا من جلوی دوستان بی سواد حساب میشم،دوستان من براشون زیر همون خبر کامنت گذاشتم و نوشتم اشتباه تایپی دارید چون اولش زده بود 36 تومن ولی تو تعرفه ها 86 بود من گفتم خب الان شاید ارزونش کردن چه خوب شده....بعد دیدم جواب داده نوشته 86 تومن درسته فرداش هم یه سری دیگه کامنت تایید شد و اونا هم معترض بودن به این افزایش تعرفه
دیروز قسمت تالار گفت و گو پیام گذاشتم براشون که چه جوری این 2 برابر شده امروز جواب دادن که کمپین شگفت انگیز......یعنی اصلا چرت جواب دادن،بلافاصله بعدش یه پیام دیگه نوشتم که من سوالم اینه شما اینجوری جواب میدید؟؟حالا منتظرم اونو کی منتشر میکنن و چه جوابی میدن
دوستان عزیز لطف کنید برید قسمت تالارشون اعتراض کنید به افزایش تعرفه تا اگه ترتیب اثر ندادن به 190 شکایت کنیم من خودم احساس میکنم که تعرفه مربوط به 2 ماه هست و اشتباه درج شده چون الان قیمت دقیق 418300 برای یک ماه هست و اگر یادتون باشه قبلش دقیقا 43 تومن بود که یه مقدار ارزونش کردن شد 41 تومن،و به همین دلیل من میگم 86 تومن دقیقا 2 برابر 43 هست و همینطور اون زمان 74 تومن برای 2 مگ بود که الان 148 نوشته شده(تو همین اینترنت سرچ کنید اخبار چند ماه پیش سایتای خبری هست)مثلا لینک زیر
که این بعدا تبدیل شد به قیمت های 41830 و 74140
فقط امیدوارم که این کارشون اشتباه بوده باشه و تصحیح بشه چون 86 تومن برای 1مگ خیلی زیاده خیلی!!!من خودم تا همین قبل عید باید یه اینترنت 1مگ نامحدود بگیرم برای جایی و الان با این تعرفه ها نمیدونم چیکار کنم اصلا!!!
:n02:نقل قول:
چرا من باید اصلا ترافیک به مقصد یک گیت وی رو بفرستم رو گیت وی دیگه ! لود بالانسینگ چه کاری به این داره !!! لود بالانسینگ مقصد ترافیک عوض میکنه ؟! لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک ! شما وقتی با آی دی ام داری دانلود میکنی و دانلودت به صورت multi thread هست لود بالانسر میتونه هر thread رو از مسیر متفاوت عبور بده و برای هر thread یک لینک جداگانه استفاده کنه.
دو مودم ، دو آی پی ، دو گیت وی و دو نتورک جدا از هم -> استفاده از یک لود بالانسر نرم افزاری مثل همین dispatch proxy -> دریافت یک تک فایل با قابلیت رزیوم توسط IDM با حداقل دو کانکشن و سرعت مجموع دو لینک ! یعنی واقعا اینقدر سخته درک این موضوع ؟!!
من تو هدر ریکوئستم نصف حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 1 و بعد تو ریکوئست موازی دوم نصف دیگه حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 2 ! به همین سادگی این میشه 2 تا کانکشن در IDM با استفاه از dispatch proxy
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اشتباه تایپی نیست عزیز، کاملا خبرها با این عنوان مطرح شدند : با دو برابر شدن قیمت صورت میگیرد؛ واگذاری مجدد اینترنت نامحدود مخابرات