نقل قول:
آره واقعا قبول دارم حرفت رو
به محض اینکه پلات 2 میشم بازی ها خیلی کسل کننده میشه بازی به حدی بالانس میشه که کوچک ترین اشتباه باعث میشه ببازی بعضی از بازی ها هم مثلا 50 دقیقه شاید کلا 5 تا kill داشته باشیم و 300 400 تا cs به نظر من بازی از حالت فان خارج میشه و خیلی جدی میشه :n15:
من اکثر اوقات وقتی که به این مرحله میرسم زود خسته میشم دیگه با اکانتم بازی نمیکنم میرم یه اکانت میسازم لول آپ میکنم :/
واقعا برای اینکه دیاموند بتونیم بشیم باید یه چیز خیلی خاص باشیم دیاموند 4 و 5 نه ولی واسه دیاموند 3 به بعد واقعا باید یه پلیر خاص باشیم یعنی دیگه با چمپیون های آسون مثل annie یا چمپیون هایی که همه حرکت بعدت رو میتونن پیشبینی کنن اصلا نمیشه برنده شد مثلا من وقتی که با فیدل بازی میکنم روانی میشم همه میدونن که من پشت یه جایی قایم شدم و الانه که التی کنم :n27::n14: البته رایوت تا حدی فیدل رو خوب کرده با سرعت پسیوش و آیتم جدید hextech Protobelt هرچقدر هم که علف ها رو ward میذارن یا تمرکز میکنن بازم بهشون میرسم :n07:البته یه سری استثنا هم هست که بعضی ها با اینا چلنجر هم میشن مثل annie bot یا fiddle Ma Stick و... یعنی منظورم اینه با چمپیون های آسونم میشه به این مراحل رسید ولی خیلی تلاشو تمرکز میخواد که من اصلا حوصلشو ندارم :n27: من لول رو به خاطر فانش عاشقشم چرا به قول بعضیا tryhard کنم wtf
در هر صورت من خیلی تلاش کردم که یاسو رو یاد بگیرم واقعا yasuo و vayne یا lee sin یا azir یا Zedیا Riven... جز چمپیون هایی هستن که هر روز یه چیز جدید یاد میگیری روز بروز جای پیشرفت باهاشون رو داری واسه همین من همیشه طرفدار کسایی میشم که میتونن توی دیاموند یا چلنجر که همه عالی بازی میکنن با اینا حرفه ای بازی کنن و حتی فید بشن
ولی یکی از آرزو های من اینه که بهترین یاسو دنیا بشم :n02:انیمه وانپیس رو اگه دیده باشین یکی هست به اسم زورو میخواد بهترین شمشیر زن دنیا بشه منم اونو دیدم تحت تاثبر قرار گرفتم میخوام بهترین یاسو باز دنیا بشم :n40:
البته اسم اننیه بیچاره بد در رفته