انتخاب بهتری وجود نداره.بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنیم.بیشتر پولی که ما تو پارس آنلاین هزینه میکنیم بخاطر دانلود شبانش هست.پس اگه گسی باشه که از دانلود شبانه پارس آنلاین خیری ندیده نباید بیخودی پولشو هدر بده.نقل قول:
Printable View
انتخاب بهتری وجود نداره.بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنیم.بیشتر پولی که ما تو پارس آنلاین هزینه میکنیم بخاطر دانلود شبانش هست.پس اگه گسی باشه که از دانلود شبانه پارس آنلاین خیری ندیده نباید بیخودی پولشو هدر بده.نقل قول:
دیدن همه ی پستهای یه نفر خیلی روحیه ی کاری نمیخواد. خرجش سه تا کلیکه.نقل قول:
حرفایی که میزنین حرف دل خیلیهاست و همه (از جمله خودم) دوست داریم که فروش به صورت گیگی برداشته بشه و خط یک مگ با دانلود نامحدود داشته باشیم اما همه میدونیم که اگه محدودیت حجمی برداشته بشه همه شرکتها سرعتاشونو پایین میارن.در واقع این خط پر سرعتی که الانشم دارن با محدودیت میدن خودش یه جور دور زدن قانونه و گرنه حق این کار رو هم ندارن.
شما چه سرویسی دارین که گیگی 6000 تومن براش هزینه میدین؟
من بازم میگم همه پولی که ما تو پارس خرج میکنیم بیشتر به خاطر دانلود رایگانشه و گرنه هیچ کس برای یک گیگ 6 تومن پول نمیده.
من خط یک مگ دارم که هزینش ماهی 20 تومن هست(2 گیگ ماهانه).نمیشه که بگم ماهی 10 تومن برا یک گیگ میدم.من ماهی بالای 60 گیگ دانلود دارم پس هزینه هر گیگابایت برای من میشه کمتر از 350 تومان.
به ضرر ماست که این فروش به صورت گیگی برداشته بشه چون دوباره به عصر دیال آپ بر میگردیم.
سرعت شبانه و روزانه اومده پایین
سرعت شبانه افتضاح شده! من که اشتراکم این ماه تموم شه میرم از پارس. 3 سال مشترکش بودم :19:
دوستان عزیز.
بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
پس!
اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
3. شماره تماس سازمان:
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
021-88113770
بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.
با حرف شما موافقم و همیشه گفتم که باید به گونه ایی این شرکت رو سر جاش بشونیمنقل قول:
اگه دوستان موافقن همگی زنگ بزنیم
پارس آنلاین در کنار سرویس محدود سرویسهای نامحدود هم میفروشه.با قیمت و سرعت پایین.یعنی اینطور نیست که شما مجبور به انتخاب طرحهای محدود باشین.طرحهای نامحدود هم داره.فرض کنیم بخواهیم زنگ بزنیم به نظر شما چه اتفاقی میفته؟اول اینکه باید با سرعت دانلود 220 کیلوبایت خداحافظی کنیم (چون طبق قانون کشورمون کاربرای خانگی حق دانلود با سرعت بالاتر از 16 کیلوبایت رو ندارن).و دوم هم اینکه همه ی کاربرای خانگی که از شرکت پارس آنلاین سرویس های 256 و 512 و 1024 رو بدون ارائه مدرک گرفتن به دادگاه احضار میشن.(پارس آنلاین رسما اعلام کرده در این زمینه مسئولیتی نداره و ارائه مدرک استفاده اداری به عهده کاربر هستش).در ضمن قانون محدودیت سرعت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) برای کاربرای خانگی توسط سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ابلاغ شده حالا بریم بهشون بگیم پارس آنلاین به جای سرعت 16 کیلوبایت به ما سرعت 220 کیلوبایت میده؟که چی بشه؟این اینترنتی هم که الان داریم نابود بشه؟ شما داری از ما میخوای قانونی رو پیگیری کنیم که میخواد سرعت دانلود کاربرای خانگی رو به 16 کیلوبایت کاهش بده.نقل قول:
در پاسخ به دوست گرامی در مورد اینکه با اجرای این قانون سرعت خانگی به 16 کیلو بایت کاهش مییابد باید بگم همین الان هم در ساعات رایگان شب میبینید که سرعت به شدت افت میکنه. چون توی 24 ساعت فقط توی 5 یا 6 ساعت رایگان رو میتونید نامحدود دانلود کنید. پس فرصت کمی دارین و همه سعی میکنن در این ساعات محدود دانلود های حجیم خودشون روانجام بدن. اما اگر نامحدود داشته باشن لازم نیست توی یه ساعات مشخصی دانلود کنن و این دانلود در کل 24 ساعت شب و روز پخش میشه پس افت سرعت بسیار کمتر خواهد بود. اما چون این طرح نامحدود برای اولین بار در کشور اجرا میشه احتمالا تا یک ماه مردم زیاد دانلود میکنن اما به مرور این نیز عادی خواهد شد و این مشکل رفع خواهد شد.
سلام دوستان
من به احتمال زیاد می خوام بعد 2 سال برگردم پارس :31:
حالا می خوام ببینم سرعت دانلود روز و مخصوصا شب POL-512-2G و POL-1024-2G چقدره؟
و آیا پارس از روی مصرف شبانه کاربر رو محدود می کنه؟ یعنی اگه شبا زیاد دانلود کنم بعد یه هفته سرعت شبم یهو میره رو 5 KB?
وضع قعطی چطوره؟ اون موقع معمولا ماهی 1 بار برا چند ساعت مشکل داشت؟
اگه کمکی می کنه مخابرات شهید رجائی تهرانه (کریمخان)
من سرویس یک مگ دارم و سرعتم روزها 220 کیلوبایته و شبها هم از 100 کیلوبایت کمتر نمیشه و شبها حدود 3 گیگ دانلود دارم.پارس آنلاین بر خلاف شاتل کسی رو بخاطر دانلود زیاد محدود نمیکنه.اگه زیاد اهل دانلود هستین سرویس یک مگ بگیرین چون سرعتش با 512 یکیه اما دانلود شبانش بیشتره و یه جورایی میشه گفت مخصوص اوناییه که اهل دانلود های زیاد هستن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : دوستان دیگه ای هستن که با سرویس یک مگ شبها 4 گیگ و 5 گیگ هم دانلود دارند.