دلیلش دزدیه دزدی.از دیروز تا الان نت من قطعه البته یکی دو دقیقه متصل میشه که تلگرامم یهو پیام میاد باز قطع میشه تا یکی دو ساعت.چراع ای دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش.از دیروز زنگ میزنم بیست بیست میگه مشکل داریم مودمتو خاموش کن هر یه ساعت روشن کن.مسخرس واقعا.از صبح هم که بیست بیست رو برا ما از دسترتس خارج کرده بودن هرچی کلید 2 رو میزدم که به پشتیبانی وصل شه هیچ عکس العملی نداشت.اخرش بعد هزار بار زنگ زدن درست که شد قشنگ متوجه شدم خودشون پشتیبانیو درس کردن چون وقتی وصل شد به اپراتور یهو با همکارش حرف زد گفت مگه پشتیانیو فعال کردین که دوستش گفت اره گفتن مشکلا حل شده منم صداشونو میشنیدم.بعد بهش گفتم اینقد مردم ازاری نکنید وقتی مشکل داریم باید زنگ بزنیم به بیست بیست که شما هم از دسترس خارجش میکنید گفت دست ما نیست تو از مخابرات دستور میدن.خلاصه گفتم مشکل من چیه و چون رسوا شده بود گفت سیستماشون مشکل داره داره یه طرحی پیاده میکنن که ما نمیدونیم چیه ولی تا راه بیفته تختلالات هست و تو سیستم انلاین میمونید و هرچی مودمو خاموش کنید و از تلفن جدا کنید بازم تو سیستم انلاین هستید و واسه همون نمیتونید دوباره کانکت بشید باید منتظر بمونید تا افلاین بشه که معلوم نیست کی افلاین بشه و هر یه ساعت نیم ساعت مودمتو روشن کن اگه وصل شد که دیگم خاموشش نکن اگرم وصل نشد منتظر بمون.حتی گفت قبلا ما میتونستیم افلاین کنیم بعد شما انلاین بشی متصل ش ولی دیگه نمیشه و گفت من همینقدر میدونم.
خلاصه دزدی که استخون نداره تو گلوشون گیر کنه.راحت میخورن یه ابم روش