حذف شود. پست تکراری
Printable View
حذف شود. پست تکراری
شما ماهی 18 گیگ داری یک گیگ بعلاوه 17 گیگ در ماه بابت بسته که میشه ماهی 18 گیگ یکساله 75 تومن یعنی ماهی حدود شش تومن نمیدونم کجا 18 گیگ در ماه رو با شش هزارتومن میدن که فکر میکنی گولت زدن یا ضرر کردی!!! سرویس های ترکیبی چیز جدیدی نیستند مختص صبانت هم نیست سرویس صبحانه که سال گذشته میداد هم شصت گیگ بود ماهانه پنج گیگ اسیاتک هم سرویس عصرانه داشت که اونهم همینجوری ترکیبی بود ماهانه پنج گیگ شاتل هم ترکیبی داره اتفاقا شاتل نخستین بار ابداع کننده سرویس های ترکیبی بسته ای در ایران بود. الان هم در سایت صبانت این سرویس های جدید ترکیبی رو دقیقا شرح داده که مثلا شش بسته سه ماهه یا سه بسته چهار ماهه شما اگر مفهوم ترکیبی رو نمیدونستی یا در سایت دقت نکردی باید میپرسیدی مقصر شرکت نیست و بهمین علت هم بعید میدونم شکایت هم بجایی برسه . این سرویس های جشنواره چون با قیمت خیلی پایین عرضه میشن اگر بدون محدودیت مصرف بدن خوب طرف که مصرف بالا داره میره دویست گیگ رو هفتاد تومن میخره و یک ماهه دو ماهه مصرفش میکنه و دوباره میخره اونوقت دیگه کی میاد ترافیک هر گیگ دو سه هزار تومنی بخره! شما هم اگه بهشون میگفتی سرویس بدون محدودیت مصرف میخوام بهت میدادند ولی دیگه هر گیگ سیصد تومن نبود و حداقل سه چهار برابر گرونتر بود. بهرحال اینکه بخوای سرویس رو جمع آوری کنی یا نکنی یا شکایت کنی میل خودت هست فقط خوبه بدونی چنین قیمتی هیچ شرکتی گیرت نمیاد انصافا بخوام نظر بدم خیلی خیلی سرویس مناسبی هست. تا دوماه پیش که ما از صبانت تخلیه کردیم اصلا خبری از این سرویس های ترکیبی نبود بنده بشخصه اگر این سرویسها دو ماه پیش بود غیر ممکن بود تخلیه کنم شاید یکی از علتهای برقرار کردن این سرویسها هم پیگیری ها و اعتراضات و تخلیه تعداد زیادی از کاربران قدیمی صبانت به نبود سرویس مناسب طی دو سه ماه گذشته بود. من به سایتشان در شبکه های اجتماعی شون و هم تلفنی هم ایمیل اعلام کردم که کیفیتتون عالیه اما قیمت نه چندین بار هم بابت همین علت تخلیه تماس گرفتند و سوال کردند هم دو بار از دفتر شیراز هم بعدا از دفتر مرکزی تهران و مدیر فروشش . خلاصه که بنظرم قدر این قیمت ها رو بدونید.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
220 گیگ رو به من داد 108 تومن
چطور به اون دوستمون داده 75 تومن؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
منم حدودا 108 تومن هزینه کردم واسه این سرویسنقل قول:
سلام دوستان یک طرح خوب از صبانت پیشنهاد کنید من بگیرم ممنون میشم اگر اطلاع دارید منو در جریان بذارید
با سپاس فراوان
همین طرح 220 گیگ سالانه خوبهنقل قول:
میشه ماهانه حدود 20 گیگ
هزینه سالی 110 تومنه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام با نمایندگی تماس گرفتم گفت این طرح برداشته شده متاسفانهنقل قول:
منم هی حجم میخریدم بابت اینکه شبانه رایگان نداشت و 2 برابر حجم خریده دانلود شبانه داش این صبا نت بعد تا اینکه از آغاز سال 96 همون طرح نیمه نصفه!! دانلود شبانه 2 برابر حجم رو هم برداشتن و منم دیگه در خواست جمع آوری دادم!! رسیدگی نمیکردن برای ارسال و جمع آوری از سرویس دهی!! 3 بار در خاست دادم در طول یکماه!! دفعه سوم جدی برخورد کردم و اول در خاوست جمع آوری از طریق پنل دادم و بعد 2 روز بعدشم از طریق نمایندگی شهر ساکنش بودم تامس گرفتم که خط رو تخلیه کنید بعد ش فرداش تماس گرفتم که چرا میخواید از شرکت ما تخلیه بشید و برید ؟؟
گفتم: سرویسهای شما شبانه نداره و بدر من نمیخوره ....بعد 30 دقیقه صحبت خام نشدم و سر حرف ماندم گفتن باشه پیگیری میکنم برای تخلی خط و .....
3 روز گذشت هیچ تغییر در پنل کاربری نشد!! و خط برای جمع آوری اسال نکردن!! دوباره تماس گر فتم که من رو با مسول جمع آوری خط از سرویس وصل کنید وصل نکردن منم گفتم باشه: من چند روزه در خواست مع آوری کردم و هیچ اقدامی نکردید اگه بازم تا 48 ساعتد دیگه اقدامی نکنید من به 195 شکایت میکنم و تخلف تون رو گزارش میدم .... گفتن باشه موردی نداره . بعد نیم ساعت مسول تخلیه و جمع آوری سرویس تماس گرفت که جمع آوری نکنید و ..... بعد آخر سر گفت طول میکشه کارتون من پیگیرش هستم ...
گفتم: من چند روزه از درخواست جمع آوریم میگذره قبلشم با شما تلفنی گفتم که مع آوری سرویس انجام بدبد و شما مطلع شدید و گفتید پیگیرید و الکی گفتید سرویس شما جشنواره هست و ققابل برگش تینست و! الک گفتید من با دفتر مرکزی تماسم گرفتم که اونا گفتن همچین چیزی نیست و شما دروغ گفتید !! با این حال هم لطفا جمع آوری کنید مگه ب چقدر کار داره با یک کلیک ارسال میشه درخواس جمع آوری سرویس دیگه دارید منو اذیت میکنید.. آخر مسئول تخله و جمع آوری گفتن باشه ساعتای 9:30 بود . بعدش ساعتای نزدیک به 14 ص ظهر بود که پیامک آمد که خط شما در حال جمع آوری هست و خلاصه کلا بعد 9.10 روز با کلی توضیح و گزارش خط تخلیه شد البته بعد از 3 روز که جمع آوری رو در خواستش رو ارسال نکردن به مخابرات من گزارش تخلف به 195 فرستاده بودم اونها هم دیگه پاسخ و بررسی کردن یعنی 4.5 روی بعدش که خط جمع آوری شده بود از 195 پاسخ شکایتم نوشته بودن که خط جمع آوری شده!! و خلا صه 2 ماه و چند روز از دست اشن شرکت صبا نت راحت شدم مجبور بودم بابت هر گیگ 3000 پول بدم بهشون تازه کمترین حجمی که میگرفتم معمولا 20 .30 گیگ در 10 روز بود بالاترن بسته حجم اضافه شون که 120 گیگ بو درو 3 .4 با گرفته بودم!! حجم 70 یگم داشت اونم گرفته بودم. شبانه رایگان لازم دارید برید یک شرکت دیگه
چقدر سختی کشیدید میفهمم چی کشیدید من که به چند جا تماس گرفتم دست اخر ارجاع شدم به تهران اونجا گفتم من این سرویس رو میخوام بهم میدید یا تخلیه کنم که گفت میدیم و برام فعالش کرد 222 گیگ 108000 ضمنا یک چیز دیگه ، من با مسئولین مختلف که صحبت کردم و گفتم شبانه ندارید گفت داریم فقط باید با نماینده شهرتون تماس بگیرید تا اون قسمت ارتقا سرویس رو براتون فعال کنه و بتونید با توجه به سرویستون بسته مورد نظر رو بخرید برای مصرف من همین سرویس که گرفتم کفایت میکنه ولی مطمئنا دوستان به سرویسهای بهتری نیاز دارن به امید روزی که این بحث حجم از روی نت ایران برداشته بشه ولی بعید میدونم همچین اتفاقی به طور کامل صورت بگیره با این طرحهای داخلی و خارجی که راه انداختن به عمر ما کفاف نمیده که اینترنت بدون محدودیت ببینیمنقل قول:
هنوزم که توی برخی شرکتهای سرویس دهنده های اینترنت شبانه رو برداشتن ولی شرکتهای مثل مخابرات و .... ناشناخته شده تر هستن که شبانه رایگان کامل رو دارن!نقل قول:
بجای شما بودم از صبا میرفتم.... اینم درست نیست که هر کاربر هر ماه 1000 گیگ دانلود کنه!! ولی اینکه شبانه رم کامل بردارن یا پولیش کنن هم ظلمه چون اون ساعاتی که شب هست ساعتهای مرده هست و ارزش اینترنت روزانه با شبانه خیلی بیشتره و شبانه اگه کسی استفاده نکنه اون ترافیک شبانه هدر میره!! مثل شیر آبه که بازه و نمیشه بستش وذخیره کرد . چون شرکتها ترافیک و پهنای باند و.... رو اجاره میکنن ماهانه و سالانه شرکت سرویس دهنده چه کاربر داشته باشه چه نداشت هباشه باید به شرکت بالا دستش که ترافیک و حجم و اینها رو تهیه کرده پولبده چه شبانه رایگان باشه چه نباشه مثل اجاره خانه چه از خانه استفاده کنی یا نکنی تا قرار داد د اری باید اجاره بدی....
حلام این شرکتها صبانت و امثالهم حاضرن در شب اینترنت و حجم هدر بره ولی رایگان به کاربراشون نده و طمع کردن و حتی به 10000! تومن که هر کاربری باید حد اقل شبی 5 تا 10 گیگ در بدترین حالت ممکن باید حق دانلود رایگان داشته باشند.... اینکه اینتت 1 ماهه 3 یا 5 گیگ بدون شبانه رایگان خب این سرویس و حم بدرد وبگردی هم نمیخوره!!
الان که دیگه هر سایتی باز کنی تو 15 ثانیه 2تا 10 مگابایت حجم مصرف میشه اینها شبانه رو برداشتن تا با این سرویس های جشنواره به گفته خودشان سرویس مثلا 6 یا 12 ماهه رو. بقیمت 40 یا 50 میدن بعد با حجم 10 گیگ!! بدون شبانه با سرعت 16 مگ!! خب 10 گیگ تقسیم بر 360 روز سال کنی میشه حدودی روز 10 مگابایت!! یعنی در یکسال هر روز 10 مگابایت استفاده کنی 10 گیگ برات کافیه!! خخخخ خب مشخصه که اینها سرویسها بلند مدت 6 و 12 ماهه با حجم کم رو با قیمت پائین میدن تا کاربر حجم بخره خب با این حجم 10 گیگ یک کاربر معمولی حداقل هر 2 ماه یکبار باید حجم بخر کاربرای حرفه ای و پر مصرف این 10 گیگ برای یک روزشانم کفایت نمیکنه!!! یکیش خود من بخوام 10 گیگ روز استفاده کنم صرفه جوئی کنم 2 روزه تمامه!! البته این سختی ها میگذره و محد ودیت حجمی هم برداشت هبشه و نامحدود بشه اینترنت بازم یک راهی برای در آوردن پول بیشتر پیدا میکنن مثلا اول قیمتها رو بالا میبرن حد القل ماهی 100! تومن و بهد همه سرویسها 1 ساله میشه!! خارج اینترنت نامحدودش سقف دانلود داره مثلا ماه 300 گیگ حتی تا ماهی 1000 گیگ هم شنیدم!!! ماهی 300 . 400 گیگ خوبه بنظرم. با 100 هزار تومن البته دانلود در کل روز قبلا نا همین مخابرات و .... اینترنت دایل آپ رو ساعتی 500 تومن میفر وخت بعد تو اون یکساعت که سرعت دانودل از 0 کیلوبایت تا 8 کیلوبایت! بود متوسطش!!!! در یکساعت میشد 20 تا 10 مگابایت دانلود کرد یا صحفه گوگل و وبلاگ و ایمیل و یاهو جیمیل بزرو باز میشد هر کدام در 5 دقیقه!!! یادمه در آخرین باری که استفاده رد دایل آپ توی 2 ماه که که هر روز 2.3 ساعت وصل بود بیشتر از 250 هراز تومن پول قبض تلفن آمد و اصلا مکالمه تلفنی نداشتم و فقط هزینه دایل آپ بود!!! یعنی تا یک تکنولوژی و محصول جا بیفته اویل آمدن محصول یکعده و شرکتهائی هستن که خوب مردم رو تیغ میزنن و پول ر میارن حالا حلاله مخابرات و ... اون زمان ماه 100 150 هزار تومن از پول اینترنت دایل آپ که در یک ماه یک فیلم 700 مگابایتی هم دانلود نمیشد کرد بخاطر سرعت افتضاح 0 تا 8 کیلوبایتی دایل آپ اینترت ساعتی مخابرات پولمیگرفت ولی الان طرف با 30 هزار تومن یکماه از 10 تا 15 گیگ دانلود 8 مگ استفاده میکنه بدون شبانه. گر چه الانم بدون شبانه قیمت حجم اضافه زیاده ثبلا 4000 بود!! الان از 3500 هست تا 3200 !!!